Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rylan Thompson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 25 éves

Külső leírás: Fekete haja nem lehet akármilyen, profi sminkesként a legmodernebb frizurát viseli. Bal oldalról van eltűrve a haja, el van takarva a fél arca, amit csak olyankor tűr el, ha éppen másokat sminkel, mert olyankor egy apró hiba is óriási gondokat tud okozni, főleg, hogy egy híres és rettentően felkapott TV-s sorozat sminkese. Fekete szemeit hosszú fekete szempillák keretezik, arca férfias, ám valami furcsa őrület süt át rajta. Magas férfi, izmos is, olyan jól kidolgozott izmokkal. Nem egy testépítő, de még ruháin át is látni, hogy milyen férfias a felépítése. Ruhái nem is lehetnének mások, csak a legdrágább, leghíresebb tervezők ruhái, de miért is lennének mások, ha megengedheti őket magának?

Jellem: Kedves, humoros srác, a munkahelyén mindenki kedveli, hiszen életet visz még egy kis smink igazításba is. Sokan vannak belé zúgva, hiszen helyes, és figyelmes, ám az ő szemei csakis egyetlen embert látnak, senki mást. Eleinte csak a szereplőbe, Treybe volt szerelmes, hiszen a srác pontosan olyan volt, mint amilyet ő értékel a kapcsolataiban, ám mikor bekerült sminkesként a sorozat statisztái közé, magába a színészbe, Alanbe is beleszeretett, de őrülten. Minden nap egyre jobban, és jobban szerelmes a fiúba, és már lassan ott tart, hogy beleőrül abba, hogy a fiúnak semmi fogalma sincsen a dolgokról, és hogy figyelemre sem méltatja őt. Apróbb ajándékokkal, virágokkal, bonbonokkal, szerelmes levelekkel bombázza minden nap, ám nem vállalja föl magát sohasem, csak titokban örül, mikor tetszenek szerelmének az ajándékai. Mivel már ismeri is, nem csak a TV-ből, hanem személyesen is, immár személyes, Alannek tetsző ajándékokat is tud küldözgetni. Kényszeresen küldözgeti őket, a fiút minden nap minimum egy ajándék várja az öltözőjében tőle, de nem meri fölvállalni magát, egyszerűen csak reménykedik benne, hogy így elnyerheti Alan szívét. Oda figyel, hogy tényleg senki ne jöhessen rá, hogy ő az a bizonyos rajongó, és arra is, hogy Alan közelében mindig normálisan, könnyedén viselkedjen, hogy még ezzel se vonja föl magára mások figyelmét. Ő egyedül azt akarja, hogy Alan figyeljen rá, hogy az övé legyen. Ez az aszimmetrikus kapcsolat kezdi teljesen az őrületbe kergetni, és már olyan gondolatok keringenek az agyában, hogy el kellene rabolnia Alant, hiszen a fiú csak arra vár, hogy ő a magáévá tegye, csak éppen nem meri ezt elmondani neki, meg hasonlók. Alant szinte istenként magasztalja, megszállottan követi mindenhová, a hálószobájának falait csakis a fiú képei díszítik, szinte egy egész kis szentélyt alakított ki élete értelme számára.

Élettörténet: Úgy érzi, nem is volt élete Alan előtt. Ő egy kis senki volt, mielőtt még megismerte volna piciny életének mozgatórugóját, Alant, az egyetlen szerelmét, életét, létének értelmét. Amúgy egy teljesen átlagos, kissé ambiciózus fiú volt mindig is, nem csoda, hogy elérte azt, amiért sok csoporttársa hiába áhítozott: a jelenleg leghíresebb TV-s sorozat sminkesévé vált, a Te vagy az egyetlen! című sorozat főszereplőinek sminkesévé. Ezt viszont egyedül azért tudta elérni, mert annyira beleszeretett a sorozat egyik szereplőjébe, hogy érte bármit képes lett volna megtenni, és képes is lett rá. Immár naponta küldözget neki leveleket, ajándékokat, csak hogy boldognak lássa szerelmét, és ezért még barátait, családját is rettenetesen elhanyagolja, szinte már egy éve feléjük sem nézett, mióta elindult a sorozat. Szerencsére, hiába heti egyszer adják a sorozatot a TV-ben, ő a hét minden napján láthatja, hiszen hét közben vele dolgozik, hétvégenként pedig mindenhová követi őt láthatatlanul, észrevehetetlenül. Éjszakánként pedig csak elég a plafonra pillantania, ahogy egy életnagyságú Alan-poszter néz szembe vele.

Hobby: Alan, Alan, Alan, és megint csak Alan

Foglalkozás: Sminkes

Extrák: Őrült rajongó, de a félelmetesebb fajta, aki a szerelméért bármire képes, akár az elrablására is, vagy bárkinek, aki csak bántja az ő szerelmét a megölésére. *** Baromi gazdag srác, egyrészt a szülei miatt, másrészt pedig a saját keresete se semmi, így nem csak, hogy Los Angeles legpatinásabb negyedében van lakása, de még van egy nem túl legális módon szerzett háza, amiről senki sem tud, szintén Los Angelesben, de a külső környékén inkább, amit teljesen Alannek van szentelve.

Képinfo: valleyhu (http://valleyhu.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 07. 29.

Módosítva: 2015. 04. 22. 21:30:03
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).