Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Bakin Akamtsu
Kategória: Hentai
Feltöltő: Bakin Akamatsu

Kor: 19 éves

Külső leírás: Ez a srác maga a tökéletes álompasi. Varárzslatos,ellenálhatatlanul sexy,fogkivillantós félmosolyának nem tud ellenállni senki.Hófehér fogak,tökéletes mosoly társul helyes arcához.A teste úgy jó ahogy van.Hozzányúlni bűn lenne,ahoz a kivalóan kidolgozott izomzatához.Kockás has,izmos felsőtest,erős,izmos karok,bicepsze,tricepsze és a többi magára szedett izma is perfectül néz ki kellemesen lebarnult bőrén.Aranybarna szemei közt könnyű elveszni pillanatok alatt,ahogy azzal az átható,mély tekintettel néz egyesekre.Magas(198 cm),széles vállú pasi.Csak úgy képzeld el...Maga a tökély ez a srác!Minden nő róla ábrándozik...Mindig magabiztosan megy oda valakihez.Testtartása tiszteletet követelő,határozott.Általában egy ing és egy farmer/bőr nadrág viselteti a ruhájat,de mindig csak méregdrága,saját igényre készítetett ruhákat hord.Jobban szeret felső nélkül lenni.Alap színekben fekete-fehér a ruhatára,de olykor kirívó színeket is felvesz.Utálja ha nem úgy néz ki ahogy azt ő akarja...Viszont egyedül a hajára és jobb vállára macerás.Azt utalja ha más akarja piszkálni a haját.

Jellem: Kedves,jófej és még szerethető is lenni,képes lenne mártírhalált halni azért aki fontos neki bár ilyen személy nincs,igazi szívtipró,imádja ha bomlanak utána a csajok.Baráti kapcsolatait tiszteletben tartja és ápolja azokat. Alapvetően fegyelmezett, akaratos, maximalista. Nem futamodik meg semmitől. Mogorva és konok elég gyakorta, de ha vidámabb perceiben leli az ember, akkor egész humoros, jó fej tud lenni. Gyakorlatias ember. Az esze úgy vág, mint a borotva, minden helyzetben feltalálja magát. A másodperc tizedrésze alatt képes felmérni a helyzetét. Kiváló megérzései vannak, remek megfigyelő. Sosem tartja a száját, kimondja, amit gondol.

Élettörténet: A szerepek során megismerhetitek,de bonyolult múltja van...amiről nem igen szeret beszélni...Annyit még elárulok, hogy a szüleivel már nem tartja a kapcsolatot és a legjobb barátjával Kazzal él egy lakásban.

Hobby: Szabad idejében szívesen ír,focizik,rajzol,vagy csak a haverjaival lóg és bulizik

Foglalkozás: Még tanuló.

Extrák: Nincs

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://fc05.deviantart.net/fs51/f/2009/274/2/5/Hot_Anime_Boy_by_MiiszHzGarland.jpg)

Engedélyezve: 2013. 08. 06.
2014. 07. 04.

Módosítva: 2014. 07. 04. 13:36:04
Módosította: Bakin Akamatsu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).