Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Abe Takaya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Körülbelül 172 centi magas és 60 kiló, szálkás izomzatú, igazi atléta. Előszeretettel hord sötét ruhákat, és mindig sportos, természetesen kivéve az iskolai egyenruháját. Rövid tüsis fekete hajú és kékszemű srác, nagyjából átlagos, bár a sötét viharkék szemek cseppet elütnek az átlagtól. Igazán helyes pofija van, főleg a mosolygás állna jól neki, de elég gyakran komor vagy komoly. Elég edzett a teste, mozgékony és hajlékony, ahogy egy korabelihez illik.

Jellem: Abe egy elég komoly és érett srác, remek logikával rendelkezik, s az emberismeretben sem utolsó. Nem mindig tűnik túl barátságosnak, pedig elég jó barátnak számít, ha megismered. Mihashival szemben elég gyenge az önuralma és könnyen ki tudja borítani, nem sok ilyen személy van az életében. Kiváló stratéga és jó a memóriája, ehhez hozzáadódik a logika és máris megvan a jó irányítói szerep. Nem Ő a csapatkapitány, mert nem tudja kellően összefogni a csapatot, de Mihashival együtt lehengerlő párost alkotnak, mint dobó és fogó. Amikor rávilágították a többiek, hogy elég erőszakos Mihashival szemben, eléggé a szívére vette és azóta igyekszik kedvesebben szólni hozzá, de a fiú nem könnyíti meg a dolgát.

Élettörténet: SPOILER!!! Abe a csapat fogója, bár a jobb ütők közé is lehet sorolni. Képességei még alsó középiskolában mutatkoztak meg. Egy nevesebb dobóval került párba, Harunával. Sokáig lenézte őt a fiú, és valóban keményen bánt vele, Abe sok horzsolást és foltot szerzett, mire végre mindig meg tudta fogni Haruna dobásait. Mivel ezzel egyedül volt, így bekerült a kezdő csapatba. Nem sokáig tartott az elismerés öröme, mert Haruna egyre ellenszenvesebbé kezdett válni számára, amikor kijelentettem hogy naponta csak nyolcvanat dob és soha nem követte Abe jeleit. Felső középiskolában egy új iskolába ment, ahol rég nem volt más baseball csapat, de szerencséjére alapítottak egyet. Itt találkozott először Mihashival, a teljesen önbizalmatlan dobóval. Habár szerencsétlen és gyakran ez felidegesíti, mégis megkedvelte, mert kitartó, soha nem adná fel a dombot, és mindig követi az utasításait.

Hobby: -

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A „mezszáma” a 2-es. *** December 11-én született *** Anyjával, apjával és öccsével él együtt. *** A Nishiura High School Baseball csapatának fogója *** Habár a többiek szerint gyakran elég ijesztő, van barátságosabb és érzékenyebb oldala is. Például ezt láthatjuk akkor is, amikor elérzékenyül Mihashi történetén, vagy amikor egyszerűen csak egy köszönömöt kap tőle. *** Anime: Ookiku Furikabutte (Big Windup!)

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2013. 07. 28.

Módosítva: 2013. 07. 28. 23:38:13
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).