Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Caleb Rivers
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: 18 éves

Külső leírás: Helyes srác, nem véletlenül hívja „A” Hottie-nak. Egyenes barna haja van, ami sokszor arcába lóg, de párszor azért hord könnyű kis sapkát is, hogy megakadályozza a haja szabad zavargolódását. Méz, vagy még inkább, borostyán színű szemei melegséget árasztanak, de tud ám szúrós szemekkel is nézni, ha valaki valami olyat tesz, vagy mond, ami nem tetszik neki. Ezt leginkább „A”, vagy éppen Mona tudja elérni nála, de néha Hanna is, mikor épp valami olyasmit akar tenni, amivel kirekesztené Caleb-öt az életének „A”-s részéből. Már pedig, ő nem akar kimaradni abból a részből sem, nem hogy másból. Magas fiú, és sokkal inkább tűnne sportolónak az izmait tekintve, mint annak, ami: egy hackernek. Régebben nem hordott valami jó ruhákat, ám mióta újból jóban van az anyjával, sokkal márkásabb, jól kinéző ruhákat hord, de azt is inkább Hanna miatt, aki vásárlás, és divat mániás, ő tökéletesen jól ellenne ennyi ruhával, ám a lány folyton újabb vásárlásokra rángatja. De szívesen követi, hiszen ilyenkor legalább a lány sem foglalkozik az „A” problémával.

Jellem: Eléggé zárkózott típus, nem enged túl sok embert a közelébe, kivéve persze Hannát, és Lucast, mikor még együtt élt a két srác, pedig aztán ők ketten totálisan mások voltak mindig is. Caleb, bár hacker, nem tipikusan gyík kinézetű és stílusú, hanem sokkal inkább olyan, mint a tökéletes barát. Helyes, kedves, rejtélyes és határozott, míg Lucas… hát, mondjuk úgy, teljesen az ellentéte. Caleb rettentően okos fiú, jó képességekkel, főleg számítástechnika terén, ám minden másban is kiváló. Jó, nem lehet senki sem tökéletes, az angol irodalmat, nyelvtant és földrajzot gyűlöli, de hát mit tehetne? Nem lehet minden tantárgyat szeretni. Elég sok mindenen ment keresztül születése óta, de főleg azóta, hogy Rosewoodba költözött, ám ez csak még jobban megerősítette jellemét, és képes lett barátokra találni. Sőt, egy barátnőre is, akiért mindent megtenne, és meg is tesz, főleg, mióta tud „A”-ről. Határozott, és segítőkész, tényleg a tökéletes álompasi mintapéldánya, főleg, hogy mindennek ellenére nem egoista, és nem is felfuvalkodott. Túl sok rossz dolog történt vele, hogy egy ki-ha-nem-én alak lehessen belőle, de valahogyan nem is olyan típusú srác. Ő az, aki Hannát mindig megnyugtatja, bármi is történjék, nagy lelki nyugalma van, és gyorsan tud improvizálni, ami nem egyszer jót tesz mindenkinek. Persze, ő is tud forrófejű lenni, sőt, eléggé forrófejű tud lenni, ráadásul makacs is, ami nem mindig jó párosítás, főleg, hogy túlságosan is benne van az „A”-ügyben, ami nem kifejezetten életbiztosítás.

Élettörténet: Nem volt egyszerű élete Rosewood előtt sem, ám szinte semmi sem volt ahhoz képest. Mégis, a Rosewood előtti élete tette olyanná, amilyen most, és számára nagyon fontos a múltja. Amikor olyan öt-hat éves lehetett, anyukája, Claudia Dawson föladta a nevelését, ami miatt árvaházba, majd egyik örökbefogadó szülőtől a másikig került. Nem volt túl jó élete egyiknél sem, annyira, hogy mikor Rosewoodba került, nem is a nevelő szüleinél lakott, hanem bent az iskolában. Erre Hanna és Aria jönnek rá, aminek nagyon nem örült Caleb, ám annak más annál inkább, mikor Hanna később fölajánlotta, hogy lakjon náluk, ráadásul el is kezdtek randizni. Az elején még nem azért csinálta, mert annyira érdekelte volna az amúgy feltűnően csinos lány, hanem azért, mert Jenna fizette, hogy kémkedjen Hanna után, ám ahogy egyre jobban megismerte a lányt, úgy szeretett belé. Éppen ezért, miután kibékült biológiai anyjával, eltűnt Rosewoodból, ott hagyva az összetört szívű Hannát maga után. Végül mégis csak visszatért a városba, és sok bonyodalom után ismét összejött a lánnyal, aki megbocsájtott neki, sőt, segített megtalálni neki az apját, akiről kiderült, hogy az a férfi az, aki a nagybátyjának mondta magát. Szóval Calebnek nem kevés családi problémája volt eddigi életében, ám mióta Hanna az életében van, úgy érzi, hogy „A”-től eltekintve, egyre jobb élete van, minden egyre jobbra fordul. Főleg, mióta nem csak Hannával van jóban, hanem Hanna barátnőivel, és Tobyval is, akivel próbálják megvédeni a négy lányt.

Hobby: Technikai kütyükkel szórakozás, „A” kézre kerítése

Foglalkozás: Illegális számítógép hacker

Extrák: Könyv: Pretty Little Liars

Képinfo: chocopeanutt (http://chocopeanutt.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 07. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).