Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Charity Daphne Willis (Cherry)
Kategória: Yuri
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 23

Külső leírás: Elég vagány, ráadásul a külseje egészen jól visszaadja belsejét, jellemét. Régebben cseresznyevörös haja volt, innen kapta becenevét, mára kicsit Narancssárgás, de ha épp más kedve támad bármikor átfesti, akár csak befújja egy estére. Általában sminkel, de csak a szemét szokta kiemelni, ami eredetileg barna, de sárgás kontaktlencsével élénkíti, amikor kedve van hozzá. Több tetoválás is található a testén, egy nagy a bal vállán, egy közepes a jobb melle fölött és a szeméremdomb felett egy kisebb csinos minta, valamint a bal bokáját egy tövises rózsatetoválás fogja körbe. Szereti a kirívó ruhákat, a megbotránkoztatás sem áll tőle távol. Kezdő fültágítója van, de nem szándékozik nagyobbat használni, ez is bőven elég számára. Ujjai gyakran tele vannak különféle gyűrűkkel, láncokkal, vagy épp mintás fém boxerrel. Ugyan olyan jól érzi magát mind sportcipőben, mind tűsarkúban és előszeretettel röhögi ki a kislányokat, akik a nagy sarkú cipőkben képtelenek járni. Nagyon csinos és szemrevaló, amit nem fél megmutatni. Egyik mottója, hogy kihasználja amije van, s miért ne láthatná bárki, hogy mit nem kaphat meg.

Jellem: Nála nem érvényes az az „aranyszabály”, hogy ne ítéld meg a könyvet a borítójáról. Cherry egy nagyon szabadszellemű és szabad szájú lány. Természetesen van érzékeny oldala is, bár az érzéki jobb szó, de vannak kedves dolgai a sok „rosszaság” mellett, amit művel. Nem érdekli a világ és annak szabályozása, kötöttségei, sem a sztereotípiák és a normák. Ő mindezt felrúgja, ha kell meg is tapossa, de nem fog olyan dolognak behódolni, amit nem szeret. Mondhatnánk rá, hogy ateista, de inkább jellemzőbb rá a „saját vallású” jelző. Csepp hedonizmus jellemzi, mert szerinte attól szép az élet, ha mindenki azt tehet amit szeretne – bizonyos keretek között – s aki ezt rossz szemmel nézi, azt ugyan úgy elítéli, mint az illető őt. Ettől függetlenül nem tart a kötöttségektől, csak még nem igazán van rá alkalma. Gyengéje a csinos pofik, és az ártatlanabb kisugárzás.

Élettörténet: Nem volt túl fényes gyerekkora, apjára alig emlékszik, de az is mind borzalmas rémálom, ez után nagyon kevés időszaka volt boldog gyermekként, mert hamarosan anyja is rontotta a csonkacsalád képét. Bár mindig tisztelte, mint szülőt, de másért sosem. Ahogy cseperedett már nem tudta megérteni anyja sajátos szeretetét és végképp nem értett egyet nevelési módszerével. gyakran szökött el otthonról tiniként napokra, „rossz hírű” társaságokkal ütötte el az időt, és –sajnos vagy sem – ebben a közegben élte meg a szexualitás kialakulásának szakaszát. 18 évesen volt egy pasija úgymond, aki egy évvel később megszöktette őt addigi otthonából, új életet kezdhetett, dolgozni járt egy bárban, de volt rá példa, hogy egyszerre több munkát vállalt. Alig élt másfél éve a férfival, amikor rájött, hogy csak kihasználta, ekkor összeszedte barátnőit akikkel összeköltözött, s a többi haverjával elintéztette, hogy többé még zaklatni se próbálja meg az a fazon, sőt a közelébe se merészkedjen. Azóta sokkal jobban érzi magát, szabad szertelen életet él, próbálkozott már saját nemében párt keresni, de nem tartott sokáig, eddig csak arra volt jó az az 1-2 személy, hogy kitanulja avagy megtanulja tőlük a „testi gyönyöröket”. Jelenleg egy olyan nagyobb társaság tagja a városban, ahol elég ismert, gyakran járnak közösen bandázni és bulizni, mikor épp milyen kedvük van.

Hobby: Amihez éppen kedve van.

Foglalkozás: pultos

Extrák: Van egy vagány kis robogója, hozzá két sisakkal, mindig magánál hordja a másikat, hisz ki tudja mikor kit „kell” magával vinnie. *** A hely ahol dolgozik, Non-stop nyitva tartású, így a beosztása felváltva éjszakai és nappali. Amint viszont még a munkatársai sem tudnak, hogy egy bizonyos okból kifolyólag több fizetést kap, mint a többiek, amolyan „hallgatási pénzt”, mivel főnökéről több infót tud, mint más – és nem utolsó sorban még barát is.

Képinfo: A kép nem az én alkotásom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2013. 07. 27.

Módosítva: 2013. 07. 27. 22:08:06
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).