Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damien
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Ismeretlen, mégis olyan 23 évesnek néz ki

Külső leírás: Impozáns megjelenésű férfi, ki inkább kelt félelmet, mint meleg érzéseket. Nem szívélyes, jegeskék szemeiben nincs helye meleg fogadtatásnak, ahogyan távol álljon tőle a kedvesség szikrája is. Szempillái sötétek, míg állának vonala élesen kitüremkedő acélpenge, vonzó is lehetne akár, de nem mondaná róla senki sem azt, hogy szép. Nincs benne semmi magával ragadó, semmi elbűvölő. Arcát leszámítva nincs benne semmi emberi, hát még, ha figyelmét vesztve nem összpontosít alakjára, s a férfi test helyett szörnyeteggé válik, kit teljes pompájában éjfekete tollak ékesítenek. Orra egyenes vonalú, míg ajkai halovány pengeként feszülnek egymáshoz. Alakja figyelemreméltó, magas, izmos, s mindemellett érthetetlen miként sikerült megtartania a mozdulataiban rejlő lágyságot. Pontos, precíz, utánozhatatlan és felsérthetetlen. Bőre az emberekéhez hasonlatos, meleg tapintású, bársonyos, s ennyiben véget is ért a kettő közti azonosság. Szívósabb, gyorsabb, így nehezebb fogást találni rajta, hát még területet, amin át könnyedén halálos sebet ejthetnének rajta. Alakjának újabb lényeges alkotóelemei a szárnyai, nem, nem angyal, s távol álljon ő a démonoktól is. Nem szent, de nem is a pokol szülötte. Szárnyai teljes súlyát megtartják, tollazatuk tapintása ugyanakkor eltér, mert az ember azt hinné puhák, selymesek. Helyette pengeélesek, csontosak, félelmetes erőt kölcsönöznek neki.

Jellem: Kiismerhetetlen, lelkileg instabil, kedélyállapota ingadozó. Nem tekinthető potenciális őrültnek sem, mert az esetek többségében nagyon is tudatában van a környezetében élőkkel, nem kenyere a társaság. Mondhatni antiszociálisnak, ahogyan hajlamos a túlzott melankóliának. Ritkán beszél, tárgyilagos, szavaiban az él hiányos, ugyanakkor van érzéke a gúnyhoz, ahogyan mások kiismeréséhez is. Nem a tekintetekből, a mozdulatokból és mimikákból olvas, hanem a lélekből. Élvezi, ha másokat rettegni lát, felvillanyozza a vér látványa, ugyanakkor undorodik is tőle. Egész lényét a kettősség jellemzi, ellentmondásos ő maga is. Gyűlöl beszélni, undorodik más személyektől, ugyanakkor igényli a társaságot. Vannak berögződött mozdulatai, melyek a múltjából származnak, ugyanakkor elméjében meglehetősen hiányosak az emlékek. Érzelmei felszínesek, empátia terén meglehetősen sivár, nem asztala, hogy saját magán kívül másokat is megértsen. Szeszélyes férfi, nyugalma vihar előtti csend, mert mindig másként reagál egyes dolgokra. Jobb pillanataiban szerethető, jó beszélgetőpartner, ahogyan megértő barát is lehet belőle, minden attól függ, kit mennyire enged magához közel.

Élettörténet: Ember által gyártott élőlény. Mondhatni egy szörnyeteg, ám korántsem az, mint a mesékben. Az ő esetében nem áll fenn az, hogy kívül szörny, belül nemes lélek. Benne aztán nem vegyül szemernyi hófehér, tündöklő tisztaság sem. Múltját tekintve nyilván voltak szülei is, mielőtt még kések alá fektették volna őt. A korábbi élete ismeretlen, nem emlékszik rá, ahogyan nem emlékszik azokra sem, akik ezt tették vele. Más személyek iránti indokolatlan egyértelműen ebből a csekélységből ered. A szanatórium, amit szemeinek nyitása óta otthonának tekint, meglehetősen lepukkant állapotban van, omló falak, pergő vakolat, és hűvös, szeles folyosók. A városban - aminek szélén áll az épület - több területen is pletykák indultak útnak. Többségük kísértetről, torz szörnyszülöttről szólnak, így nem meglepő módon a fiatalok körében is híressé vált Damien otthona. A hónapokig tartó csendet modortalan, zajos fiatalok törték meg, akik bátorságukat bizonyítva és őrült fogadások következtében szállásolták el magukat éjszakára. Onnantól kezdve újabb pletykák kaptak szárnyra, melyekben már brutális halálesetekről is szót ejtettek, noha testet nem találtak egyszer sem.

Hobby: Könyvek, verseskötetek fellapozása és olvasása / élvezetét leli a vérontásban is.

Foglalkozás: -

Extrák: Van egy tőr, mellyel gyermeki könnyedséggel lehet kioltani az ő életét is, viszont az a tőr nem meglepő módon az ő birtokában van /// Hangszálait ritkán használja, így hangjában mindig megbújik némi rekedtes mellékzönge /// Nem érzi a hőmérsékletet, és sem ételre, ugyanakkor ételek erén szereti a különleges ízvilágokat és italkülönlegességeket /// Alvásra szüksége van, ugyanakkor a szervezete bőven megelégszik pár órával is.

Képinfo: Nem saját. ()

Engedélyezve: 2016. 05. 01.
2018. 05. 22.

Módosítva: 2018. 05. 21. 11:47:36
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).