Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hashirama Senju
Kategória: Naruto
Feltöltő: Szőlőszem

Kor: nemtudni

Külső leírás: Hashirama egy magas férfi,sötétebb bőrrel,sötét szemek és derékig érö sötét barna haja van. Legtöbbször a tipikus shinobi ruhát hordta amely sötétvörös volt és páncélzat borította-hasonló mint a szamurájé,a páncélzat lemezekből áll amelyek védőburkolatot képeznek főleg a mellkason,vállon,combon,alkaron.Mind a két oldalán a gallérján a Senju klán jele található. A lábán szandált hordott. A nagy csatákra egy nagy tekercset hord a hátán. A faluban a szokásos kage viseletet hordta, amely kalapot és teljes hosszúságú haori ruhát, valamint egy piros fejpántot jelent.

Jellem: Hashimara kedves és gondoskodó ember azonkívül hűséges. Az egész falut a családjának tekintette. Azonkívül bölcs és éleslátó ember volt, az első aki úgy vélte a Shinobik hűséggel tartoznak egymás iránt, és hogy a kagénak minden áron meg kell védenie a falut és igy példát kell mutania a többieknek. Ezt úgy hivják, hogy a Tűz akarata!

Élettörténet: A nindzsafaluk korszaka előtt, Hashirama találkozott Madara Uchihával egy folyónál, ahol a fiatal Uchiha köveket dobált a folyoba. Hashirama és Madara már a kezdetektől versenytársként tekintettek egymásra.Amikor nagyobbak lettek,egyre inkább nagyobb lett a versengés köztük.Késöbb.Késöbb Hashirama és Madara a Senju és az Uchiha klán vezetői lettek. A két klán között sok volt a viszály. Végül Hashimara és a klánja már unta a folyamatos viszálykodást és megegyeztek egy fegyverszünetben az Uchihákkal. Ez vezetett Konoha megalakulásához. Végül a falusiak Hashimarát választották meg Hokagévá! Madara félt hogy Hashirama elnyomja az Uchihákat ezért Madara elhagyta a falut ,és később visszatért a faluba ,elhozta magával a Kilenc-farkut,és kihívta egy párbajra Hashiramát . Hashimara végül legyőzte Madarát de Madara eljátszotta a halálát és eltünt. A kilenc-farkút elzárta feleségebe Uzumaki Mito-ba aki az első jinchuriki lett. Mialatt Hokage volt a Fa elem technikával elfogta a bijuukat és szétosztotta a Nagy falvak között hogy békét tartsanak fenn és hogy kiegyenlítsék az erőviszonyokat. Hashirama és öccse Tobirama együtt edzették a fiatal Sarutobi Hiruzent, szintén megérte hogy találkozhasson az unokájával Tsunade-val, és biztos volt benne hogy tőle örökölte a hazárdírozó hajlamokat. Hashirama után a testvére, Tobirama lett a Nidaime Hokage no Konohagakure.

Hobby: szerencsejáték

Foglalkozás: Shodaime Hokage no Konohagakure

Extrák: Hashirama jártas volt a kardforgatásban is, különösen a Kenjutsuban és már számtalan kardot forgatott, mint például a széles,fejszeszerű kardja. Óriás shurikent is képes volt használni. Egy hatalmas tekercset hordott a hátán, amiben képes volt tárolni a fegyvereket.

Képinfo: deviantart.com/-ról (http://browse.deviantart.com/art/Hashirama-265624935)

Engedélyezve: 2013. 07. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).