Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Perselus Piton
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Lolkabolka

Kor: 35 éves

Külső leírás: Horgas orrú, sápadt bőrű, sárga fogú és zsíros, vállig érő hajú férfi. Szemei feketék. Testalkatát tekintve magas és vékony, és fekete talárjának köszönhetően "denevér" benyomását kelti. Gyerekkorában csenevész, és beesett arcú volt.

Jellem: Perselus személyisége rendkívül összetett. Kívülről hidegnek, számítónak, erőszakosnak és igazságtalannak tűnik, aki abban leli örömét, hogy megalázz mindenkit, akit nem kedvel. Perselus gyerekkorában magába forduló, zárkózott fiú volt, aki ritkán elegyedett szóba bárkivel is. Egyszer aztán megismerte Lily Evanst, akit a legjobban szeretett a világon. Intelligens diák volt, aki korán megismerkedett a sötét varázslatokkal, sőt, ő maga is kifejlesztett néhányat (például Sectumsempra). Testi gyengeségét az eszével kompenzálta.

Élettörténet: Perselus édesanyja egy Eileen Prince nevű boszorkány, édesapja pedig egy mugli-születésű férfi, Tobias Piton; ő maga így félvér. Perselus szülei állandóan veszekedtek egymással, édesapja sokszor bántotta is a feleségét, olykor a fiát is. Perselus apja nem igazán szerette a mágiát. Perselus nagyon boldog volt, hogy felvették a Roxfortba, mert így elköltözhetett otthonról. Okos gyerek volt, érdekelte a sötét mágia. Miután kijárta az iskolát beállt Voldemort mellé halálfalónak. Ám ezt a döntését később meg is bánta, mert elérte, hogy egyetlen szerelme, Lily és a nő családja életveszélybe került. Perselus ezért Albus Dumbledore-hoz, a Roxfort igazgatójához fordult segítségért. Ezáltal a férfi adósává vált. Majd mikor az ifjú Potter bekerült az iskolába, Perselus lett a bájitaltan tanára. Nemrég Dumbledore-nak hála, hősünk bekerült a Főnix Rendjébe, ami azt eredményezte, hogy megismerte Molly Weasleyt.

Hobby: bájitalkészítés, kísérletezgetés, olvasás

Foglalkozás: bájitaltan tanár

Extrák: Halfaló**Képes seprű nélkül repülni**A Főnix Rendjének tagja

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép csupán illusztrációként szolgál. (deviantart)

Engedélyezve: 2013. 07. 18.
2013. 08. 01.

Módosítva: 2013. 08. 01. 21:13:17
Módosította: Lolkabolka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).