Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hadész, az Alvilág istene
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: A helyes szó nem tudja leírni, hogy hogy is néz ki. Mert igen, helyes, de még milyen, mégis, nem ez az egyetlen szó, ami rá illik. Gonosz. Dög. Na, ezek a szavak már sokkal jobban leírják! Haja… akarom mondani, feje tetején a hosszú szőrszálak helyett, amit mások hajnak hívnak, neki lángok csapnak ki a fejéből. Nem is akármilyen lángok, kék színű lángok! Szemei, mintha a legszörnyűbb rémálom és a legvadabb, csodaszép erotikus álomból léptek volna elő. Szemfehérje sárga színű, míg szivárványhártyája zöldeskék színű, és úgy tud velük nézni, hogy csak na. A szexi dög nézéstől kezdve a rémisztő, tűnjelaszememelőlvagyneméledtúl pillantásig mindenfélét föl tud sorakoztatni. Bőre kicsit szürkés színű, az Alvilágban nem igazán éri napsütés, így nem a legegészségesebb a bőrszíne sem. Stílusa az ókori emosokat idézi, kicsit halálfejes, kicsit sötét, kicsit röhejes, de mindenképpen menő, mivel rajta van. Máson nem biztos, hogy ugyanilyen jól állna.

Jellem: Nem egy könnyű természetű fickó, az egyszer biztos. Rettenetesen forrófejű, és nem csak azért, mert lángokból áll a haja. Nem, a jelleme is tüzes, és nem feltétlenül a szó jó értelmében, ugyanis forró fejűen veti bele magát mindenbe, és ha valami nem úgy sül el, ahogyan akarja, akkor akár szó szerint is föl tud robbanni. Szenvedélyes – szenvedélyesen tud gyűlölni, főleg drága öcsikéjét, aki neki adta az Alvilágot, telis tele holtakkal. Milyen testvér adja oda a bátyjának az Alvilágot, csak hogy megtarthassa magának a főistenséget?! Hát olyan testvér, mint Zeusz. Nem csoda, hogy ennyire utálja, és féltékeny rá Hadész. De persze nem csak Zeusz önző, hanem Hadész is ugyanannyira önző, ha nem jobban. Mindent a sajátjának akar, és mindig azt akarja, hogy csak az történjen, amit ő akar, vagy ahogy azt ő eltervezi. Sajnos, ez nem igazán szokott összejönni, ugyanis terveiben nem csak ellenségei, ellenfelei szokták megakadályozni, hanem saját talpnyalói, Pech és Pánik is. Szeret beszélni, szereti hallatni a hangját, ahogy az üvöltözését is, csak kár, hogy azt olyankor hallathatja csak, amikor talpnyalói elrontanak valamit. Márpedig az túl sokszor történik meg, de ő nem csak olyankor akarna üvöltözni, mikor nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan ő azt elgondolta, hanem máskor is. Eléggé szarkasztikus tud lenni, amit nem sokan szoktak értékelni, ő viszont ezt nem érti, hogy miért is nem, hiszen a szarkazmusnál nincs is jobb beszédstílus. Ebből nem feltétlenül következne, de nála megjelenik a szarkazmus kísérete, a gonoszság is. Óhó, de még milyen gonoszság! De hát mit is várna az ember az Alvilág Urától, nem igaz? Szóval az emberek nem is csodálkoznak, hogy gonosz, sőt, kegyetlen is. Persze, majd az Alvilág Uraként cuki, vicces és romantikus pasi lenne, mi? Na, nem. Ezek közül talán csak a vicces szó illene rá, de az is csak olyankor, mikor Pech és Pánik elszúrnak valamit, Hadész pedig bemutatja szokásos robbanásainak egyikét. Na, olyankor aztán tényleg vicces tud lenni, csak ne legyen az ember a több kilométeres körzetében!

Élettörténet: Kronosz és Rheia gyermeke, Zeusz és Poszeidón testvére. Míg „drága” öcsikéje, miután megmentette a világot a titánoktól, és fölosztotta maguk között a pozíciókat, a főisten lett, addig féltékeny bátyuskájáé az Alvilág lett. Régebben nyíltan harcolt posztja ellen, ám mára már látszólag beletörődött sorsába, és… nem, nincs semmi és. Ugyanúgy irigyli testvérét, mint a legelején, ha nem jobban, és bármit megtenne csak azért, hogy átvehesse az uralmat az élők felett. Hadészt hívják úgy is, hogy a Leggazdagabb, hiszen nem csak az Alvlág, de a föld alatti kincsek ura is, de most Zeuszra! Mi a francot kezdjen egy halom csilli-villi érccel, mikor ő pénz nélkül is tökéletesen jól boldogult, és amit a legjobban akar, az istenek világában nem megvehető pénzen. Világát sem nagyon látogatják élők, kivéve, ha valaki akar tőle valamit, de nagyjából tudja a földön, és az Olimuszon történt dolgokat, hiszen talpnyalói, Pech és Pánik mindenütt ott van. (És elszúr valamit, de ez már részletkérdés.) Az Alvilágot kívülről a Gorgók őrzik, belülről pedig kedvenc kutyuskája, Kerberosz. De nem csak ezért nem sűrűn látogatják az élők, hiszen az Alvilágba, ha belép valaki, nem gyakran tér vissza élve. Egyedül Orpheusznak sikerült kiénekelnie szerettét Hadésztól, de csak azzal a feltétellel, hogy soha senkinek nem árulja el, hogy még az Alvilág rettegett urának is lehet szíve, még ha nagyon elrejtve is. Még akkor sem, ha tudja, hogy így többen imádkoznának hozzá, és többen legyezgetnék hiúságát templomokkal, énekekkel és ünnepekkel, hiszen azt is tudja, hogy az emberek, azok az önző szerencsétlenek csak azért tennék, hogy a halott szeretteik visszatérjenek az élők soraiba. De akkor neki mi maradna, min uralkodhatna? A nagy semmin! Annál meg az Alvilág is jobb, ugyebár.

Hobby: Kínozni az embereket, az isteneket, az egyéb lényeket, illetve Pechet és Pánikot, világuralomra törés, könnyed szórakozás az emberi élettel és halállal

Foglalkozás: Az Alvilág Ura

Extrák: Van egy láthatatlanná tévő sisakja, amit a küklopszok készítették neki. *** Halhatatlan, ő maga a Halál, és, ellentétben a közvéleménnyel, egyáltalán nem egy halál nyugodt fazon, hanem egy rettentően temperamentumos, forrófejű pasi. *** Irigy a testvérére, Zeuszra, de ha már itt tartunk, a többi istenre is, hiszen az összes közül ő az egyetlen, aki a Föld alá van száműzve. *** Kedvenc mondása: Az alku az alku. *** Tud teleportálni, kontrollálni a tüze, legyen az természetes tűz, általa teremtett tűz, vagy akár a saját haja, illetve a ködöt és a sötétséget is uralma alá tudja hajtani. *** Könyv: Disney – Hercules *** Hercegnőmnek

Képinfo: Disney képek között találtam, nem az enyém ()

Engedélyezve: 2013. 07. 18.
2014. 04. 15.

Módosítva: 2015. 04. 22. 22:04:11
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).