Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shen Shouhu
Kategória: Hentai
Feltöltő: VsRealm

Kor: 21

Külső leírás: Hosszúra növesztett, fekete haját könnyen kezelhető kontyokba, tincsekbe, fonatokba kényszeríti még akkor is, mikor épp szabadidejét tölti. Férfi létére meglehetősen vastag ajkait ellensúlyozza kissé szögletes arca, dús szemöldöke és szúrós, sötétbarna pillantása. Középmagas, izmos alkat, ám a nap nagy részében eltakarja munkaruhájaként szolgáló páncélos öltözete.

Jellem: Céltudatos, magabiztos, kicsit hencegő és büszke. Imádja a munkáját, de még jobban a pénzt. Önmagához becsületes és állja az adott szavát. Imádja a pletykákat, bár általában csak csendben hallgatja őket és igencsak ritkán szól közbe. Szereti a perverz vicceket. Hiába akarná megismerni bárki; legbelül senki sincs. Utál egyedül lenni, szabadidejében keresi a társaságot (akár kis kedvenceiét), vagy keményen edz csak azért, hogy ne kelljen elgondolkodnia, s mérlegelnie saját magát és tetteit.

Élettörténet: Egy tábornok átlagos családjának egyetlen gyermeke. Mikor katonai iskolába kezdett járni, kimagasló teljesítményt nyújtott, így a kiképzés végén felkérést küldtek neki a testőri gárdából. Apucinak csak igazán keveset kellett tenni érte. Aztán példaképként fölé magasodó édesapját a mongolok elleni frontra küldték, ahol egy győztes csatában életét vesztette. Shouhuval a gyászhírt édesanyja közölte, akit azonnal elhagyva jelentkezett palotaőrnek. A birodalom császár egészsége azonban rosszul szolgál mostanában, és a két utódjának gyengébbikéhez irányította az ifjoncot. Pár orvtámadáson kívül nem volt eddig nehéz dolga Shouhunak. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a trón sorsa nem így fog eldőlni, s immár inkább önmagától és a kisebb lázadóktól védi meg az uraságot. Munkájában jelen van a profizmus, így már több, mint tíz falu és két város tulajdonosa az örökölt negyed tartományon kívül. Ha ideje engedi, sok időt tölt kisállataival és szívesen lovagolja be birtokait a kétéves kölyökkutyájának társaságában. Édesanyjával azóta is tartja levelezésben a kapcsolatot. Nagyon ügyel rá, hogy legalább ő biztonságban élhessen.

Hobby: állatnevelés, edzés, az udvartartással való csevegés

Foglalkozás: testőr

Extrák: Kedvencként dédelget és kitartóan nevel egy tigrisgörényt, egy vörös pandát, két foltos ködpárducot és egy tibeti masztiffkölyköt.

Képinfo: Nem az én alkotásom, csupán illusztrációként szolgál. (http://www.deviantart.com/art/Chinese-Warrior-294672040)

Engedélyezve: 2013. 07. 16.

Módosítva: 2013. 11. 07. 13:16:02
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).