Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yoruhana
Kategória: Yuri
Feltöltő: ef-chan

Kor: 21

Külső leírás: Maga a csábítás és tűz. Világosbarna tekintete perzsel és még abban is perverz gondolatokat ébreszt, aki azt gondolta magáról, sosem jutna ilyesmi eszébe. Minden porcikája mintha maga lenne a tökéletesség - pedig csak jól ért hozzá, hogy kiemelje azt, ami előnyös magán, és elrejtse azt, ami előnytelen, elterelve arról a tekintetet. Haja sötétbarna, és selymesen egészséges, s bár a vége néha törik, frizurájával ügyesen tünteti el eme hibát. Szemeit mindig jobban kihangsúlyozza, erősen körbeárnyékolva, ezzel olykor meg is szegve kissé a hagyományokat - amiket nem kifejezetten tisztel -, ugyanilyen elemekként viselkednek hajdíszei, amelyeket dannájától és más vendégeitől kapott ajándékba, s amelyeket tüntetőlegesen visel is elég gyakran annak ellenére, hogy a dannájára való tekintettel igazából illetlenség viselnie. Pazar kimonókban jár, és olykor nem rest elővillantani a nehézselyem alól karcsú és izgató ívű nyakát, gömbölyű vállainak sejtelmesen előbukkanó ívét, vagy épp a háta selymes bőrét. Mostanra, mivel népszerű, rengeteg gyönyörű ruhája és különlegesnek, olykor akár még extrémnek is nevezhető kiegészítője akad, nem hiába irigykednek rá szép számmal.

Jellem: Számító dög. Megtörhetetlen bambusz. Kacéran perzselő tűz. Nehéz múlt áll mögötte, amelyen a dac vezette keresztül, s amelynek köszönhetően lelkileg megerősödött. Nem volt kifejezetten elragadtatva gyermekként a gésa létért, mert eleven és csínytevő rosszcsont volt, amelyért sokszor kapott szidást, büntetést, de megtanulta idővel, hogyan cselezze ki és játssza ki a körülötte levőket. Megtanulta, hogy a színjátszás milyen erős fegyver lehet a kezében, amelyet ma is alkalmaz, épp csak ma már az okiján kívül, mert tisztában van saját értékeivel, és épp amiatt, mert tudja, milyen sokat hoz a konyhára, még az okija vezetőjével szemben is megengedi magának a rebellis hangnemet annak ellenére, hogy mára megkedvelte ezt a fajta életet. (Hogyne kedvelte volna, mikor ünnepelt, népszerű, és kapkodnak utána a vendégek, s mondhatni arany élete van). Igen keményfejű és határozott jellem, nem szereti, ha utasítgatják, és nehezen nyeli le, ha olyasmit kell csinálnia, amihez épp nincs kedve, azon kevés gésa között van, ha vannak még egyáltalán rajta kívül ilyenek, aki megteheti, hogy visszautasít egy meghívást. Félelmetesen intelligens, s sokat ad arra, hogy művelt legyen. Törekszik arra, hogy könyvek, újságok, hírek forduljanak meg a kezei közt, hogy napra kész legyen, s ne csak a pletykák, de a napi politika, művészet és társadalom témaköreiben is, miközben elkápráztató koreográfiákat állít össze, ha épp azzal kellene elvarázsolnia valakit, ne süljön fel. Előadásaiba olykor némi színpadias szemfényvesztést is belevisz, kedvenc eleme egyik “tüzes” táncának a koponyája, amely az előadás egy pontján lángra lobban. Otthon van az illemben, ugyanakkor azzal is pontosan tisztában van, kinél milyen határvonalat léphet át, min kell belül maradnia. Akit megtisztel társaságával, azt a tenyerén hordozza, és elkápráztatja minden képességével, mert élvezi megmutatni, milyen sok mindenre képes, a vendégeken kívül azonban mindenki mással elég otrombán és mostohán képes bánni, lábtörlőnek se nézve senkit. Sok az ellenlábasa, de egyszerűen nem találnak rajta fogást, s ha valaki esetleg mégis rábukanna valakire, az ellen máris megvan a fegyvere, amellyel hallgatásra tudja késztetni. Olyan ember, akit jobb nem az ellenségednek tudni, mert nem rest teljesen tönkretenni bárkit. Igen akaratos, amolyan maga ura, mert ő ezen keresztül éli ki gyerekkora óta elfojtott szabadságvágyát. Alapvetően hiú, és távolságtartó, de olykor előfordul, hogy olyanokkal némileg barátságosabban bánik, akikről úgy véli, annyira rondák, tehetségtelenek, semmilyenek, hogy abszolút nem veszélyeztethetik pozícióját akkor se, ha vén nyanya lesz - ami nem lesz, mert elhatározta, hogy amint megjelenik a szeme sarkában az első ránc, esetleg a telt ajkai környéken, akkor egyszerűen öngyilkos lesz, mert a csúcson kívánja abbahagyni.

Élettörténet: Még kisgyerek volt, alig tudott járni,mikor az okiyába került. Szüleire nem emlékszik, de nem is érdekli, kiktől származik, mert a mai napig haragszik rájuk, amiért lemondtak róla, és eladták gésának. Az okiya vezetője egy ideig maga nevelte, míg olyan idős nem lett, hogy megérthette a saját helyzetét, ekkor vette kezdetét a gésa kiképzése. Az első évek a jól ismert szolgáló időszakkal teltek shikomiként, majd ráléphetett a tanoncok útjára, látszólag megtörve és megszelídülve. Valójában csak kisakkozta a saját érdekeit, és úgy döntött, megéri pár évet belefektetnie abba, hogy elérhesse a legnagyobb szabadságot, amelyet ez a világ nyújthat számára. Épp ezért szorgalmasan tanult, és minden percben, amikor csak tehette, a többi gésát vagy tanoncot figyelte, mi az, amit érdemes elsajátítani, mi az, amit kerülni kell, nem is sikerült rosszul a bemutatozása, meglepte one-sanja vendégeit intelligenségével és érettségével, amelyet az akkor még épp csak bimbózni kezdő kislányos külső takart. Ugyan a mizuageja nem hozott akkora összeget, int várták, mégis sikerült beküzdenie magát utána, ráébredve nőiségnek előnyeire a legjobbak közé alig egy év alatt, miközben külseje is teljesen kivirágzott, ahogy külsőleg lényegben felnőtt. Igazi uralma két éve tart, köszönhetően egyrészt dannájának, másrészt első megdöbbentőbb táncelőadásának, amelyben legyezőjét egyszerűen szétmarta körmeivel a megszokott koreográfia közben, s úgy folytatta azt némi improvizálással. Ezek a műsorok egyébként azok, amelyek először kör vonzották a befolyásosabb embereket, akiket ezek után le tudott nyűgözni, s akik beajánlották őt másoknak is, a negyed koronázatlan királynőjévé téve.

Hobby: a legfőbb hobbija a szeszélyeskedés és az okija lakói idegeinek tépése, valamint szereti elhalászni mások vendégeit, és élvezi, hogy ünnepelt és gyönyörű

Foglalkozás: gésa

Extrák: Neve jelentése: Éjjeli virág * Bár férfiak között forog, nem kedveli őket, mindet alantas idiótának tartja, akiket az ujja köré csavarhat. Némileg többre tartja ugyan azokat, akik először ellenállást mutatnak, de mivel végül mind megtörik, és behódol szépségének, még senki nem változtatta meg a véleményét. Azt a férfit kifejezetten gyűlöli, aki elvette a szüzességét. * Dannája egy idős politikus, akit azért fogadott el magának, mert valóban csak a szellemességére vágyik és lényegében egyfajta társalkodónak tartja. Hozzá szeret eljárni, mert sok érdekességet mesél az öreg, sok érdekes információt adva a kezébe és rengeteg élettapasztalatot szívhat magába a férfivel való társalkodás közben.* még nem volt tanonc a szárnyai alatt, s nem is szeretné megosztani titkait és trükkjeit senkivel * Miria Takemiya Noa nevű karakteréhez

Képinfo: MarioWibisono (http://mariowibisono.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 07. 10.
2023. 01. 29.

Módosítva: 2023. 01. 29. 14:19:17
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).