Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Darth Maul
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 37 éves.

Külső leírás: 175 centiméteres magasságával nem mondható egy égimeszelőnek, ám mérete csak segíti a harcművészete tökéletesítésében. Termete miatt roppant fürge, úgy cikázik, akár a villám. Izmai tökéletesen kidolgozottak, egy deka felesleg sincs rajt. Edzései miatt kiváló formában van, nem okoz neki semmilyen gyakorlat sem nagyobb megerőltetést. Haja nincs, koponyája tetejét apró szarvak díszítik. Bőre teljesen vörös, ez a faja különös ismertetőjele. Testét mindenütt fekete tetoválások borítják. A szemei sárgák, azután lett ilyen színű, hogy átállt a Sötét oldalra. Állandóan fekete ruhákat hord. Ábrázata szinte mindig érzelemmentes, csupán harc közben fordul elő, hogy kivillantja a fogait, vagy gúnyos mosolyt intéz ellenfele felé. Fénykardja kétvégű, piros színű, ahogy a sith lovagoknál megszokott. Félelmetes látványt nyújt, ahová belép, ott megfagy a levegő.

Jellem: Rendkívül lobbanékony, arrogáns természetű férfi. Érzelmeit az ellenfeleinek nem mutatja ki, szó nélkül elegyedik harcba a kiszemeltekkel. Hamar fel lehet dühíteni, olyankor képes úgy tombolni, mint egy őrült. Ha feladatról van szó, arra igyekszik maximálisan odafigyelni. Ilyenkor teljesen elmélyül a tevékenységében, összpontosít, nem vét hibát. Ha valaki fölényben áll vele szemben, olyankor igyekszik furmányos tervet kieszelni ellene. Képes akárkit csőbe húzni, eszelős terveinek részleteit szinte képtelenség kitalálni. Szeretetéhsége hatalmas, titkon arra vágyik, hogy valaki elfogadja, megdicsérje. Család híján valami olyasmit is szeretne, bár fogalma sincs róla, hogy kell szeretni. Számára a mestere testesíti meg a keménykezű apát, akit szeretni próbál. Kapcsolata senkivel sincs, ezért nehezen is teremti azt meg másokkal. Keveset beszél, szűkszavúságának oka a bizalmatlanság. Magán kívül nem tud másban megbízni. Mivel rajta sem könyörült meg senki, tőle is távol áll a könyörület. Nem empatikus fajta, képtelen beleképzelni magát mások helyzetébe. Tudásvágya határtalan, ám mindennél jobban szeretne bizonyítani mesterének. Ha valaki keresztbe tesz neki, sosem felejti el, örök bosszút esküszik az illető ellen, akit addig követ, amíg meg nem öli.

Élettörténet: Maul a Dathomiri törzs leszármazottja, az Éjfivérek klánjából származik. Családjából csupán a két testvérét ismerjük. Darth Sidius már egész fiatalon, kisgyermekként elragadta a klánjától, és a sith tanokra kezdte oktatni a fiút. A mester már korán megkezdte tanítványa átformálását. Szigorúan büntette Mault, ha kimutatta a félelmét, ha pedig kegyelemért könyörgött, kegyetlenséggel jutalmazta. Serdülőkorára már a gyűlölet fékezhetetlen fegyvere lett. A zabrak harcos hamar kiismerte a sötét oldalt, ám nem minden pozitív tulajdonsága lett oda teljesen. A becsület és a hűség mintaképévé vált. Ha úgy vélte, egy harcos méltó hozzá, annak megkegyelmezett, gyors halálban részesítette. Fájdalmas kínzásai ellenére gyermeki érzelmeket táplált mestere iránt. Ilyen szempontból nem pártolt át teljesen a Sötét oldalra. Szeretetéhsége az idő múlásával nőttön-nőtt. Első feladata, amit lovagként kapott, egy híres jedimester megölése volt. Első ízben nem járt sikerrel, ám a mester megkegyelmezett Maulnak, futni hagyta őt. A férfi fürgesége miatt, a sith lovagnak ki kellett fejlesztenie egy új technikát, amivel legyőzheti a tapasztalt jedit. Mesterétől kapott egy fénykardot, amit egybeolvasztott a sajátjával, így alkotta meg a duplapengéjű fegyverét. Csellel a jedimester közelébe férkőzött, rejtve hagyta fegyverének halálos végét, csupán akkor fedte fel ütőkártyáját, mikor a jedimester kellően közel ért hozzá. Sidius megjutalmazta Mault, amiért az végzett a jedivel. További feladatait sikeresen elvégezte, azt hitte, minden a legnagyobb rendben, ám eljött a végső próba. A nagyúr egy izolált peremvidéki területre küldte a tanítványát, akinek fegyver nélkül 30 fejvadász droid elől kellett bújkálnia. Egy hónap múlva Sidius felkereste a tanítványát, majd párbajra hívta. A mester hamar legyűrte az éhező, kimerült Mault, majd meg is alázta. Azt mondta neki, nem méltó rá, hogy tanítvány legyen, és mellette van egy másik növendéke is. A mester, miután megalázta őt, úgy tett, mintha készülne otthagyni. Maul éktelen haragra gerjedt, bosszúból a mestere karjába harapott, majd a vérét az arcába köpte. Felkészült a halálra, ám Sidius elnevette magát, és felvilágosította a próbára tett férfit, hogy szó sincs másik tanítványról, és azzal, hogy mesterére támadt, teljesítette a próbatételt. Ezután vált teljes jogú Sith nagyúrrá.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Michael Reaves - Darth Maul – A vadászó árnyék *** Sosem volt semmilyen kapcsolata senkivel. *** Karakterdal: http://www.youtube.com/watch?v=J1gH_cjdb60 *** Fajtája: zabrak.

Képinfo: JimboBox (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2013. 06. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).