Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: James Wilkinson (kitalált karakter)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Adriana

Kor: 20

Külső leírás: Aranyszőke tépetett fazonú kissé kócos haja van, ami férfias arcát keretezi és még inkább kihangsúlyozva azt. Vihar szürke szemei vannak, ami mintha az ember veséjébe látna. Szeme villanásánál az embert kirázza a hideg. A magassága 195 körül és az ehhez arányos testsúlya van, mindenhol van rajta némi izom, de leginkább a hasára edz. Öltözködésnél a kényelmet nézi, egy farmer nadrág és póló vagy trikó és egy fekete bőrkabát hozzá. Nagyon ritkán látni elegáns holmiban. Néha van rajta egy-két ékszer, a hangulatától függ. A bal fülében három karika fülbevaló van, a bal vállán egy tetoválás látható.

Jellem: James nagyon zárkózott és bizalmatlan, ha lehet semmit sem mond magáról vagy a múltjáról. Sok türelem kell ahhoz, hogy valakit a bizalmába fogadjon és még akkor sem biztos, hogy mindent el fog neki árulni. Szeszélyes természete van, soha nem lehet tudni, mikor mit fog mondani vagy épp tenni, ezért is lepődnek meg sokan, ha hirtelen elkezdi cukkolni a másikat vagy éppen felkeni a falra. Csak két dolog van amire érzékeny, az egyik, ha meg akarják neki szabni mit tehet és mit nem, a másik ha a magánéletében turkálnak. James az árvaháznak köszönhetően nagyon önző lett az évek során, ami az övé azt nem adja semmi pénzért. Ezek mellett kissé gátlástalan és szókimondó, ami a szívén az a száján, nem érdekli kit bánt meg és mennyire. Az egyedüli, akivel valaha finomabb volt az Takashi.

Élettörténet: Tudomása szerint édesanyja egy amerikai szajha volt, aki elcsavarta egy japán házas férfi fejét és egy gyerekkel akart belőle egy vagyont kiszedni. Ami nem sikerült, mert szülés közben meghalt és James egy szigorú árvaházba került. Ott megvetették a származása miatt és még szigorúbban bántak vele, mint a többi gyerekkel, még a testi fenyítéstől sem riadtak vissza. A nevelőnők még az árvákat sem engedték a közelébe, nehogy ők is olyan mocskosak legyenek, mint James. De a gyerekeknek sem kellett mondani, hogy tartsák távol magukat tőle, mert amúgy is utálták Jamest. Sok év telt el így, mikor Nishio Takashival találkozott és közölte vele, hogy ők harcos társak. James eleinte ellenkezett, de némi idő után megkedvelte Takashit és így képes volt elfogadta a helyzetet. Onnantól védelmezte társát és a legerősebbek lettek, mint sacrifice és fighter. Hat év után már a családjaként tekintett Takashira, így mikor saját házat vett, felajánlotta neki, hogy költözzön hozzá, amire Takashi igent mondott. Már csak pár hónap volt Takashi születésnapjáig és hogy összeköltözzenek, de váratlanul Takashit megölték. Azóta sem tudja, hogy ki volt, de nem keresgél a tettes után, mert tudja, hogy akkor dühében megölné. Nem sokkal a temetés előtt tudta meg, hogy Takashi az öccsére hagyta őt, mint fighter.

Hobby: ékszerkészítés, kártyázás, mások cukkolása

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Általában egy doboz sört iszik csak. Viszont ha nagyon maga alatt van, bármit legurít csak ütős legyen. Ha olyan kedve van rágyújt egy-egy szálra, így mindig van nála egy doboz cigi. Egyéjszakás kalandjai vannak, de csak olyanokkal megy el, akik nem kérdezgetik a múltjáról. Mára nagyon népszerű lett külseje miatt, de nem különösebben érdekli. Szerencsejátékokból és saját keze által készített ékszerek eladásából tartja el magát. Valódi neve Despised (megvetett). Anime: Loveless

Képinfo: tooaya (http://www.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 06. 28.

Módosítva: 2013. 06. 28. 22:52:43
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).