Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kishuri Tabusa (saját)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Akahige

Kor: 18

Külső leírás: Magas és vékony. Rövid szürke haja van. Utazásai során egy köpenyt szokott hordani, amit már eléggé megtépázott az idő, de mivel a Rikudo Sennin templomában találta, nem szeretné lecserélni, amolyan kabala. Barna szemei át tudnak változni lila rinnegan szemekké. Völgyrejteki homlokpántját a jobb felkarján hordja

Jellem: Ő az a tipikus klisés jófiú, akivel minden animerajongónak tele van a hócipője, de a környezetében mindenki szereti. Mindig segítőkész, és mindenkivel udvarias. Ha tehetné, az egész világon segítene. Mindig előre tervez, a spontán gondolkodás nem megy neki, ha valami nem a terv szerint megy, kétségbe esik. Kissé esetlen, de ha el is ront valamit, nem rossz ándékból. A lányoktól nagyon fél, de mindig barátságos velük, inkább ha közelednek, akkor reagál ijedten.

Élettörténet: Völgyrejtekfaluban született, ami talán a rejtett falvak legismeretlenebbike, és leggyengébbike. A legutóbbi ninjaháborúban elpusztult, a lakók pedig meghaltak, vagy szétszéledtek, de páran visszatértek, hogy újjáépítsék. Még folytak a munkálatok, mikor ő megszületett. A falu pár ninjája kitanította őt az alapokra. ő is segített az építkezésben, de egy baleset folytán megvakult. Egy reggel azonban évekkel később arra ébredt, hogy lát, hovatovább jobban, mint annak előtte. Barátai mondták neki, hogy a szeme megváltozott. Tizenöt volt, amikor elhatározta, hogy a kagék legyőzésével bebizonyítja a világnak, hogy völgyrejtek létezik és erős is. utazási során rátalált Rikudo Sennin egy templomára, ahol a tekercsekből megtudott mindent, amit tudni lehet a rinneganról, és másokról is. Találkozott egy szamurájjal a vas földjéről, akinek ugyanaz a célja, mint neki. Nodarixnak hívták, és megegyeztek, hogy ha mindketten legyőzték a kagékat, egymással is megmérkőznek.

Hobby: Utazgatás híres helyekre, edzés

Foglalkozás: körözött ninja

Extrák: képességeit ő maga használja, nem osztja testekbe. Van öt különleges pengéje, amik a szemével összhangban vannak. Az átlagos rinnegan képességeken túl az Ember Útjával még gyógyítani is tud. Az Ember Útjának lélekkiszedős képességeit nem szokta használni, és irtózik tőle.

Képinfo: A kép Yoo Tsubasa Anime Szerepjáték/Eidorien-Chan Deviantart felhasználó jóvoltából jött létre (http://eidorien-chan.deviantart.com/art/Tabusa-518568574?ga_submit_new=10%253A1425734301&ga_type=edit&ga_changes=1&ga_recent=1)

Engedélyezve: 2014. 11. 27.
2015. 03. 08.

Módosítva: 2015. 03. 07. 14:24:58
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).