Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Guyet Abby Gvendolin
Kategória: Yuri
Feltöltő: VsRealm

Kor: 28

Külső leírás: Izmos, telt alakja van. Közepes méretű mellei és formás popsija hamar elfeledtethetné mindenkivel, miért is akar végezni vele. Hosszú, mályvaszínűre festett haját gyakran fogja hátra. Zöldesbarna szemeiben a fény merészen játszik és édesen mosolygó, angyali arcán boldogan táncol., napbarnított bőrét pedig megkíméli a kozmetikumoktól.

Jellem: Határozott, életvitám, éles elméjű, de az érzelmi hatásokra könnyen elgyengül. Kész erőszakot alkalmazni, kiáll magáért és nem fél bántani senkit sem a cél érdekében. Iszonyatosan bosszúvágyó, igazságérzetből két adagot kapott a teremtőtől. Néha nyers és könnyen felidegesíti magát, ám inkább magában morog, csak ritkán fakad ki.

Élettörténet: Nála tizennégy évvel idősebb, katona bátyja nevelte, így hamar hozzászokott a fegyverekhez, s meg is tanult jól bánni velük. Igazságérzete korán jelentkezett, így nem is volt kérdés, hogy csatlakozzon egy honvédelmi hadtesthez. A Bahreini Királyság azonban kiküldetései után túlképzettnek minősítette és a harmadik világháború idején már japán zászló alatt szolgált. A békét megelőző utolsó csatába menet azonban az osztagát szállító helikopter lezuhant. Elszakadt társaitól, ám a sivatagi homok megvédte a zuhanás károsabb hatásaitól. Most menekül a kényszerű beavatkozások és az állam vallatásai elől.

Hobby: olvasás, filmnézés, kondi, gyakorlás

Foglalkozás: katona

Extrák: A legtöbb emberrel és katonával ellentétben, a harmadik világháború előtt és után sem engedte, hogy gerincoszlopát és agyát digitálisra cseréljék. Így ugyan nem tud csatlakozni az immár gépek nélkül, tudatosan is elérhető világhálóra, de csak azt az infót szedhetik ki belőle, amit ő maga el akar mondani.

Képinfo: nem az én művem, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2013. 06. 22.
2017. 01. 08.

Módosítva: 2017. 01. 08. 13:57:35
Módosította: VsRealm

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).