Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kobe Swenson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 20

Külső leírás: Vad, zabolázatlan, lázadó - ezek az első jelzők, amelyek ránézésre a névjegyei lehetnének. Nem kimondottan magas, de azért szép szál legény a maga 186 centijével és 74 kiló izmával - mert túlsúly nemigen van rajta, kocka annál inkább. Haja sötétbarna, már-már feketébe hajló, és mivel épp növeszti, leginkább a csapzott a megfelelő szó rá - bár a legellentmondásosabb hogy alapvetően szereti ebben a félhosszú, semmilyen állapotban, így suttyomban szokott belőle nyírbálni találomra, ezzel mg csapzottabbá és még összevisszábbá téve frizuráját, amelyet az egyetlen dologgal zaboláz, de azzal állandóan, egy szürkéskék hajpánttal. Kicsit olyan tőle, mintha épp Rambósat játszana, főleg mert hideg tekintete - hiába a melegbarna szemszíne - egész beléfagyasztja még a gondolatot is az emberekbe. Mind a két fülében található piercing, valamint kilyuggatta hasonló célból a jobb szemöldökét és az alsóajkát is. Fülében emellett hord egy hosszabb függőn egy aranykarikát is, ezt a designelemet egy számítógépes játékban látta, és annyira megtetszett neki, hogy addig rótta a boltokat, míg nem talált megfelelő alapanyagokat hozzá, aztán pedig beült a jól ismert székbe, hogy a fülét még egyszer kilyuggassa. A gyűrűket és karkötőet ennek ellenére utálja, azokkal ki lehet kergetni a világból, egyetlen dolog van,a mit még eltűr magán és ékszer, az pedig az acél nyaklánca, amin egy koponya fityeg. Ugyanilyen koponya motívumot tetováltatott a bal oldalán a mellkasára. Cuccai mind - a rocker stílus jegyében - feketék vagy sötétek, a nadrágoknál még belefér a terepszínű vagy a katonaira hajazó fazonú zöld és világosabb drapp színű, amikhez természetesen mindig valami jó kis öv dukál. Lábbelije a legtöbbször bakancs, ez alól csak a nagyon meleg nyarak képeznek kivételt, amikor legfőképp valami roppant rikító színű, nagyon idiótán kinéző strandpapucsban mászkál.

Jellem: Lelkületében nem olyan vad, mint amilyennek kinéz. Igaz, hogy határozott, és hogy megvan a véleménye mindenről, és mint a fiatal felnőtt társadalom tagja, nagyobb az arca, mint a tehetsége, de nem nevezhető agresszívnek, még csak keményfejűnek és hajthatatlannak sem. Intelligens, és szeret beszélgetni, vitatkozni, véleményt cserélni, és nem sértődik meg, ha más más véleményt vall, akkor sem, ha megpróbálják megtéríteni, bár tény, ilyenkor hajlamos bunkón képen röhögni bárkit. Ennek ellenére alapvetően kíváncsi mások nézeteire, felfogására, világlátására, csak épp nem azért, hogy megtalálja az útját, mert azt már régóta tudja, merre tart, és magabiztosan építgeti a saját életét. Ugyanilyen határozott és egyenes a kapcsolataiban is, legyen az baráti vagy szerelmi. Őszintesége és nyíltsága vonzza körülötte az embereket, sok barátja van, társaság közepe típus, és egyébként is szeret kitűnni. Érdekes, hogy sok furcsasága ellenére sosem közösítették ki, mindig elvolt a “menőkkel” és a “cikikkel” is, és egyfajta hidat képezett minden közösségben, ahol megfordult. Tény, hogy szeret is törődni azokkal, akik számára fontosak, és nem foglalkozik vele, másoknak mi a véleménye az adott illetőről, ő akkor is tűzbe megy érte, ha égbekiáltó baromságot követett el, és az lenne a normális, ha megvetés fogalmazódna meg az emberben a hülyeségére gondolva. Volt például olyan haverja, aki odáig süllyedt, hogy az anyját megverte, hogy elszedve a pénzét, droghoz jusson, de Kobe hathatós közreműködésének köszönhetően túlvan a rehabon és most normális munkája van. Egyetlen hátránya kedvességének és törődő jellemének, hogy a kapcsolatai mindig rámennek ezekre, mert a partnerei folyton azzal vádolják, hogy mindenki más ezerszer fontosabb számukra, mint ők, pedig ez nem igaz, épp csak Kobe ilyen, és így kell szeretni, különben a bűntudat tenné tönkre, hogy segíthetett volna, de nem tette.

Élettörténet: Második gyermekként jött a napvilágra egy középkategóriás amerikai családban. Anyja tanítónő, apja egy gyárban a beszerzésekért felelős menedzser. Nővére, akit mindig szeretett, még akkor is, amikor épp gyepálták egymást a nézetkülönbségeik miatt - ugyanis a nővére, Celly eléggé fiús jellem - ma már családanya, és külön él, viszont elég laza és bulizós továbbra is férjével együtt, így sokszor előfordul, hogy Kobera sózza a kis lurkót, vigyázzon rá. Kobe persze nem nagyon díjazza ezeket az akciókat, és mindig háborog miatta, de valójában szeret a kis Tommy-val lenni, csak azt nehezményezi, hogy a nővére hajlamos a most és azonnal kell jellegű szívességekre, amelyekkel borítja az egész napját, de hát őt az egyáltalán nem érdeki. Kobe amúgy már gyerekkorától fogva elég önálló volt, már kisiskolás korától fogva egyedül intézte a dolgait - persze az életkorának megfelelő keretek között - és roppant intelligens volt. Emellett rengeteg szakkört kipróbált, mondhatni mindent, ami szembejött. A legjobban a deszkázás fogta meg, amit még a mai napig is űz néha a parkban, de ma már csak ritkán jut el odáig, emellett mindig is mozgatta a zene, megtanult gitározni és a dobolás sem áll távol tőle, igaz azt óraszerűen nem tanulta sokáig.Ebben az irányban is tanult tovább, az egyetemen hangmérnöknek tanul, s közben egy, az egyetemen szerzett haverjaiból álló bandában zenélget, ő a ritmusgitáros a 6 fős rockbandájukban, s mivel a hangja is jó, egy-egy számot direkt az ő hangjára dobnak össze, így mondhatni társénekes is, bár az igazi frontember nem ő. Ebben a szakmában is kíván megmaradni, és nap mint nap sokat dolgozik azon, hogy egyengesse a zenekar útját, keresve a különböző kitörési lehetőségeket.

Hobby: zene minden mennyiségben

Foglalkozás: egyetemi hallgató

Extrák: Kedvenc együttese a Sonata Arctica, szereti az érzelmes számszövegeiket. * a zenekarban a legtöbb zenét ő szerezte, de a saját szólóit, dallamait, mindig ő találja ki az adott számhoz.Amúgy egy ideig híresebb bandák számait játszották sajátos feldolgozásban, ma már két cd-re való saját számuk is van, amelyből az egyiket már saját pénzből ki is adattak pár példányban, de jelenleg még csak az egyetem és pár klub nyújt számukra fellépési lehetőséget. * egyszer szerepelt egy kisebb helyi rádióban * Társszerkesztő az egyetem iskolarádiójánál * Kedvenc étele a steak félig átsülve* Alkalmanként rágyújt. *Rau Unique Rolland karija mellé

Képinfo: deilawliet (http://deilawliet.deviantart.com/gallery/)

Engedélyezve: 2013. 06. 20.
2023. 01. 29.

Módosítva: 2023. 01. 29. 14:34:02
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).