Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adrien Logan Green
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 33 éves.

Külső leírás: Masszív, mint egy kőszikla. Az ember el sem jut az arcáig, már feláll a hátán a szőr. Szemei olyan acélosak, hogy a tekintetét nehéz állni. A végtelen kékség csak ritkán csillog, olyankor is az erőszak okozta adrenalin löket hozza ki belőle a felhőtlen izgalom érzését. Orra enyhén görbe, pályafutása alatt nem egyszer törték el neki. Ajkai vaskosak, ha épp nem lóg cigaretta közöttük, akkor nyáltól vagy vértől csillognak. Sokszor rágózik, ilyenkor olyan erővel harap, hogy az állkapcsa is beleroppan, de még a homlokán is kidagadnak az erek. Arckifejezése sokszor gúnyos, vigyora szinte állandó. Fehér fogai úgy csillognak, akár egy oroszlánnak. Olyan, mint egy dúvad, nem kímél senkit és semmit, ha az útjába kerül. Termete miatt is félelem fogja el a legtöbb embert. 190 centijével, és közel 100 kilójával brutális ellenfelet sejtet. Egy deka felesleg sincs rajta, izmai munkára készen feszülnek a bőre alatt. Ha meg kell jelenni valahol, elegáns ruhába bújik. Imádja az öltönyöket, az ingeket, a napszemüvegét. Laza ruhákat csak akkor vesz, ha motorozni megy, ilyenkor kedvenc, apjától örökölt bőrdzsekijét veszi fel. Kedvenc színe a fekete, ingjeit, öltönyeit is mindig sötét színekből állítja össze. Mivel haja is sötétbarna színű, úgy véli, maximálisan elegáns, ha hátranyalja, akár a régi gengszterek. Hozzájuk hasonlóan ő is imádja a pecsétgyűrűket, az aranyláncokat, márkás órákat. Egész gyűjteménye van ezekből.

Jellem: Kegyetlen. Nem ismer se szánalmat, se könyörületet. Ez nem csak a munkájára igaz, gyűlöli, ha valaki szánni való, gyenge. A nőket lenézi, szerinte dolgozniuk sem volna szabad, hisz a konyhában a helyük. Gyakran bunkó, anélkül bánt meg másokat, hogy észrevenné. Persze, ha feltűnik neki, se érdekli igazán. Véleménye szerint a gyenge ember az, aki megbántódik. Lételeme az erőszak, az erő fitogtatása. Életfilozófiája szerint a gyengéket el kell tiporni. Előszeretettel cselekszik is így. Hirtelen haragú, szinte bármin képes bepöccenni. Sokszor olyan, mint aki elmeháborodott, ilyenkor teljesen elvakítja a düh, és nemigen mérlegeli a cselekedetei súlyát. Ha kárt tesz valakiben, nem érdekli, ösztöneinek él, mindenáron le akarja vezetni a feszültséget. Lehet ez tárgy, ember, állat. Nem érdekli. Mint már említettem, ösztönlény. Imád élni. Szeret enni, bűnözni, kefélni. Ha elborul az agya, jobb menekülni előle, mert olyankor a szeretteiben is kárt tesz. Sosem érzi magát hibásnak, sosem látja be, ha tévedett, mert képtelen rá. Olykor együtt érez, de ez igen ritka. Nem hatja meg a sírás, a könyörgés. Attól csak dühösebb lesz. Képes a szeretetre… talán. Maga sem tudja. Szerinte nem, csak kötődik a párjához, de még az sem biztos, hogy nem lenne-e meg nélküle, ha akarna. Indokot nemigen talál arra, hogy bárkit a bizalmába engedjen. Mivel üldözési mániás, minden apró kis szarra képes oltári nagy balhéval reagálni. A megcsalást halálos bűnnek tekinti. Ha a párját rajtakapná, biztosan addig verné, amíg ki nem leheli a lelkét.

Élettörténet: Élete átlagosnak mondható. Na, ne már! Az apja öt évesen rákényszerítette, hogy nézzen végig egy módszeres kivégzést. A férfinek először az ujjait vágták le, majd egy baseballütővel halálra verték. Andrien lassan immunissá vált az erőszakkal szemben, nem hatotta meg, ha egy iskolatársa sírt, mert eltörte a kezét. Sok problémája volt emiatt általánosban, még inkább a középiskolában. Rengeteg figyelmeztetőt kapott, ám eltanácsolni sosem merték, hiszen nyílt titok volt, miféle körökben mozog a családja. Anyja fiatalon meghalt, rejtélyes körülmények közt eltűnt. Az igazság azonban az volt, hogy apja zsarolói tették el láb alól. Adrien sosem járt egyetemre, gyűlölte a tanulást. Apja birodalmából kapott egy kis szeletkét, a mai napig itt basáskodik. Egy egész város dolgozik a keze alá. Drogügyletekkel, prostitúcióval, fegyverkereskedelemmel foglalatoskodik. Ha valaki megbántja, vagy nem teljesíti az ütemtervét, személyesen keresi fel. Ilyenkor kedvenc fegyvereivel bírja jobb belátásra a vétkest. Egy ilyen megtorlás alkalmával halálra vert egy fiatal férfit. A rendőrség lefülelte a dolgot, és a helyszínen elkapták. Úgy tűnt, végre sikerül bevarrni, bebörtönözték, ám a tárgyalásra minden terhelő bizonyíték eltűnt. Szőrén-szálán. Senki sem tudta, mi a fene folyik a háttérben. Persze Adriennek nagy befolyása van az igazságszolgáltatásnál is, így nem volt csoda, hogy csupán fél évet kellett a fogdában raboskodnia.

Hobby: Póker, biliárd, motorozás.

Foglalkozás: Maffiózó, polgári foglalkozása nincsen.

Extrák: Imádja a régi maffiózók fegyvereit. Kedvence a Tommy-gun és a baseballütő. *** Feleségétől két kisgyereke is született, de őket igen ritkán látja. *** Karakterdal: http://www.youtube.com/watch?v=8i1dNZJDoQg

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam blabla.. (http://google.com)

Engedélyezve: 2013. 06. 16.
2013. 08. 30.

Módosítva: 2013. 08. 30. 19:57:28
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).