Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: James Obscur Sang
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Renesmee

Kor: 9.462.341.753.829.169.674.273.810.521.396.718.149.255.941.648.213.795.883.512. 762.364.791.186.482.961.497.év (halhatatlan, 24 éves korában megállt az öregedése)

Külső leírás: Ez a srác maga a tökéletes álompasi. Mindenki megfordul utána. Varárzslatos, ellenálhatatlanul szexi félmosolyának nem tud ellenállni senki. Hófehér fogak, tökéletes mosoly társul helyes arcához. Erős, férfias arcvonásai vannak, négyzetes arcformával társítva. A teste úgy jó ahogy van. Hozzányúlni bűn lenne, ahhoz a kivalóan kidolgozott izomzatához. Kockás has, izmos felsőtest, erős, izmos karok, lábak. Aranybarna szemei közt könnyű elveszni pillanatok alatt, ahogy azzal az átható, mély tekintettel néz egyesekre. Egyszerűen leírhatatlan az a csillogás aranyszín szemében. Sármos mosolya és gyönyörű szemei mellett ottvan az a szinte mezszőke, felhosszú, kusza hajkoronája is. Tincsei itt-ott belelógnak szemébe. 198 centi magas, széles vállú. Csak úgy képzeld el... Maga a tökély ez a férfi! Minden nő róla ábrándozik... Mindig magabiztosan megy oda valakihez. Testtartása tiszteletet követelő, határozott. Általában egy ing és egy farmer/bőr nadrág viselteti a ruhájat, de mindig csak méregdrága, saját igényre készítetett ruhákat hord. Jobban szeret felső nélkül lenni, hiszen így mutogathatja izmait. Alap színekben fekete-fehér a ruhatára, de olykor kirívó színeket is felvesz, ami ritka alkalmak egyike. Állandó ékszerként jobb fülében egy kereszt lóg, valamint ugyan azon fülében, fent a porcban egy piercing, és jobb kezén hordott gyűrűje.

Jellem: James jellemét nehéz szavakba önteni. Réges régen, a legrosszabbak közé tartozott. Benne volt minden utálatos tulajdonság, s ez mind mai napig megvan valahol benne. Rettentően bunkó, faragatlan az emberekkel annak ellenére is, hogy megtanulta az illemet. Egocentrikus, ezáltal a világ közepe egyből ő maga. Nehéz kiismerni. Egyik pillanatban még utálhat, a másikban viszont a jobbkeze lehetsz. Eléggé hangulatember. Egy forrófejű, lobbanékony, indulatos alak, aki egy hidegvérű gyilkos. Indulatból, gondolkodás nélkül cselekszik általában. Az utóbbi évszázadokban viszont javult jelleme, de ravasz fondorlatossága, s bármikor visszatérő régi énje veszélyessé teszi. Élete során minden tudásra szert tett, ezért rettentően talasztalt. Valamivel enyhültek indulatai, nyugodtabbá vált az idők során. Az emberekkel is képes normális kapcsolatot kiépíteni. Akik igazán fontosak neki, azokért mindent feláldoz. Megtanulta végre az emberi érzelmek jó oldalát is felismerni, értékelni és alkalmazni, nem csak a rosszat.

Élettörténet: Nem éppen ma jött le a falvédőről ez a férfi. Hosszú múltjából regényeket lehetne írni. Röviden viszont eleg bonyolult, szövevényes, koránt sem tiszta múlttal rendelkezik. A vér végig kísérte életét. Néhány kezdeti információ: Franciaországban született, francia anyanyelvű, francia férdi. A családja kidobta, abban a hitben élve, hogy holtan született, míg ikertestvére, Jason nem, így árván élte életét nevelőapjával, a HalálKirállyal, aki az elejétől nevelőjeként viselkedett vele, s mindenre megtanította őt. Utódjának nevezte ki féltestvérével együtt. Ő kapta a Halál posztot

Hobby: Zongorázás, éneklés, dal- és versírás

Foglalkozás: Ő az első számú Halál. Az idők során mindennel foglalkozott már vsizont munka téren is. Legsikeresebb zongoristaként, és színészként volt.

Extrák: **Képességei: A világmindenség összes erejét és képességét birtokolja, majdnem szó szerint. Mint a Teremtő leszármazottja, mind pedig mint Halál. **Halálként démonszárnyai nőnek, elfeketednek szemei, Halál képességei használhatóvá válnak. Valamint Halál alakján teljes testét fekete tetoválások borítják, jelek, motívumok és szavak borítják. **Társa: Kasza (Halál-fegyvere) **Fő Halál-Angyala/Őrangyala: Cole **Sanglant Enfer, a Pokol fővárosa, az ő birtokában áll. **Születésnapja: December 1. **Csillagjegye: nyilas

Képinfo: Nem én készítettem, Google kép, saját honlapomon felhasznált karakterem képe. (http://www.google.hu/)

Engedélyezve: 2017. 09. 02.
2020. 01. 14.

Módosítva: 2020. 01. 13. 14:30:02
Módosította: Renesmee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).