Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alexander Stevens
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 18

Külső leírás: Félhosszú tépetett fazonú kicsit kócos barna haja keretezi az arcát és szögletes állát. Csoki barna szemei vannak, ami mintha az ember veséjébe látna, de ennek ellenére elolvadnak a tekintetétől a fruskák. Magassága körülbelül 190 cm, a testén pont kellő izom van a megfelelő helyeken, amit a több éves sportnak és a géneknek is köszönhet. Mondhatni modell külsővel áldotta meg az ég. Öltözködésben a divatot és a kényelmet nézi, ékszereket is szokott hordani. Ami mindig rajta van, az egy fekete köves fülbevaló a bal fülében.

Jellem: Alex realistának vallja magát, és ezt a világ nézetett az apjának köszönheti. Őszinte és gátlástalan, ezért könnyedén, egy csepp szégyenérzet nélkül képes beszélni, akár a szexről is egy kávézó kellős közepén. Ehhez még hozzá jön a szeszélyessége és ezért könyvelik el, azok akik csak a külsőségekkel foglalkoznak egy meggondolatlan beképzelt baromnak. Pedig ha érdekelné őket a felszín alatt egy határozott és céltudatos ember van, aki tűzön-vízen át harcol azért, amit a fejébe vett. Kedves és türelmes is, ha ahhoz van kedve vagy, ha olyan valakivel találkozik, aki azt megérdemli. Megbántani nehezen lehet, a sértegetések leperegnek róla, mivel nem érdekli mások véleménye.

Élettörténet: A szülei fiatalon ismerkedtek meg és szerelem volt első látásra. Így nem is vártak sokáig és hamar egybe keltek, rá pár hónapra megtudták, hogy gyermekük lesz. Az ifjú pár már nagyon várta a kicsi születését, de arra egyikük sem számított, hogy a kismama belehal a szülésbe. Az édesapját onnantól már nem érdekelte Alex, mert nem tudta túltenni magát szeretet felesége halálán, így a munkába temetkezett. Alexandert a házvezetőnő nevelte fel, akit az édesanyjának tekint és egyben ő az egyedüli, akinek a véleményére ad is. Gyerekként sok rosszaságot csinált, de a házvezetőnő által ezeket abba hagyta, hogy ne okozzon neki több csalódást. De ez megváltozott, amint középiskolába kezdet járni és rossz hírű emberekkel tölti az idejét. Egyiküket sem tartja valami sokra, de arra megfelelnek, hogy együtt igyanak és bulizzanak. Az apja házában él néhány alkalmazottal, az apja pedig csak néha alszik ott a munkájára hivatkozva. De nem zavarja, már rég beletörődött abba, hogy az apját nem érdekli.

Hobby: filmnézés, bulizás, futás, nyelvek tanulása, néha olvasás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Biszexuális, seme. Eddig csak egyéjszakás kalandjai voltak, az egyedüli kivételek a szexbarátai. Nem veti meg az alkoholt, de ügyel arra, hogy ne igya le magát a sárga földig. Alkalmanként dohányzik.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csak illusztráció. (http://www.google.hu/)

Engedélyezve: 2016. 12. 21.
2021. 09. 15.

Módosítva: 2021. 09. 10. 19:28:44
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).