Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Irina Lesnoy
Kategória: Yuri
Feltöltő: Catgirl

Kor: 21

Külső leírás: Tökéletes, bársonyos bőr fedi testét, mely roppant érzékeny a napra. Hamar kipirosodik, olyankor mindenféle drága kenceficével kényezteti. Eredeti, sötét aranybarna hajszínét bizonyos helyeken vörös és leheletnyi szőke melírral teszi még izgalmasabbá. Húsos, kívánatos ajkait bronzos árnyalatú rúzzsal keni ki, ha sminkről, öltözködésről van szó, a natúr színeket kedveli. Ritkán látni rajta élénk színű ruhákat, inkább a formára helyezi a hangsúlyt. Imádja a különleges kiegészítőket, tollas fej- és hajdíszeket, a természetes féldrágaköves gyűrűket, nyakláncokat, karpereceket. Általában magassarkút hord, de gyűlöli a tűsarkú cipőket, mert nagyon nehezen tud bennük járni, a nap végére fáj az egész lába és a gerince. Gyakran festi körmeit, itt már nem csak barnát és krémszínűt használ, hanem vörös lakkot is.

Jellem: Irina mindig tisztában volt az adottságaival, de sosem szerette azokat kihasználni. Mindig megmarad a realitás talaján, ami az ő esetében könnyen lehetséges, minden a feneke alá van nyomva. Rendelkezik egy alap bizalmatlansággal mindenki felé, ezt súlyosbítja üldözési mániája, mely alkalomadtán elhatalmasodik rajta. Amikor úgy érzi, hogy követik, vagy veszélyben érzi magát, teljesen bepánikol. Ezután jönnek a fizikai tünetek. Rossz érzéseit mindig próbálja elnyomni magában. Képes minden tiszteletet megadni és lenézni is az első találkozás alkalmával. Sajnos ő csak és kizárólag a külcsínt tartja az első benyomás fő pozitívumának, no meg a választékos beszédet. Ezért tud rajongani szélhámosokért, és sokszor ezért nem vesz figyelembe értékes egyéniségeket. Elájul a költői monológoktól, issza az ember szavait. Egyenesen imádja, ha udvarolnak neki. Ezt kellő érzékkel még el tudja titkolni, de nem sokáig. Saját magával szemben sem kisigényű, rengeteget olvas, fejleszti lexikális tudását és szépérzékét, hogy méltó partner lehessen egy mélyebb beszélgetésben, vágyik arra, hogy elismerjék.

Élettörténet: Gyermekkora és jelenlegi élete sem túl könnyű. Moszkvában született, majd a család Szentpétervárra telepedett. Két bátyja jóval idősebb nála, egyik 10, másik 7 évvel. Irina csak úgy becsusszant, mindenféle tervezés nélkül, de szülei nagyon örültek neki. Hogyne örültek volna egyetlen kislányuknak. Bátyjai is vigyáztak rá és szerették, ezért igazi kis hercegnő a családban a mai napig. Ellenben apját nagyon ritkán látja, mert folyamatosan dolgozik, és mondhatni csak és kizárólag illegális ügyei vannak. Ez nyílt titok, édesanyja kezdettől fogva tudta, de nem foglalkozik vele, próbálja a családot elszigetelni ettől, mintha nem is létezne. Irina eleinte nem értette, hogy miért. Apja az embercsempészeten keresztül a pénzmosásig (3 kaszinója van) mindent elvállal. Természetesen, mint minden ilyen embernek, neki és a kis társaságának is vannak ellenségei. Senki nem mondja, de mindenki fél egy maffia leszámolástól, innen ered Irina üldözési mániája. A lányra nagyon vigyáznak, nem mehet el egyedül szórakozni sehova, ezt megkönnyíti az, hogy nem is akar, nem is mer.

Hobby: olvasás, tanulás, modellkedés, puccos banketteken, fogadásokon való részvétel

Foglalkozás: olykor fotómodell, de egyébként nincs. Szeretne a vendéglátóiparban elhelyezkedni.

Extrák: Pánikbetegségével összhangban vannak asztmarohamai. Mindig nála van a kis fúvókája, a retiküljében. *** Nagy álma, hogy eljusson Közép -és Nyugat-Európába, bejárja a szép fővárosokat. *** irtózik a fegyverektől, az éles eszközöktől, de a vért jól bírja. ** Imád teázni és ezt az orosz hagyományoknak megfelelően teszi, szamovárral. A vízipipázás is kedvére van, de asztmája miatt ezt édesanyja nagyon nem nézi jó szemmel.

Képinfo: A kép nem az én alkotásom, illusztrációként szolgál. (http://9ech0es.deviantart.com/art/Rostena-136241287)

Engedélyezve: 2013. 06. 03.

Módosítva: 2015. 03. 28. 17:24:34
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).