Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ashilde Rich (Ash)
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 19

Külső leírás: Az embereknek talán elsőre ultra világos szőke haja tűnhet fel, no meg a finom, nőies arcon lévő mogorva zöldeskék szempár. Bőre hamvas, szinte betegesen világos. Karcsú, sovány alakja ellenére körülbelül C kosaras kerek, feszes melleket tudhat magáénak. Szereti a lazább nadrágokat, viszont a trapézszárútól kiveri a hideg verejték. Szereti a csipkét, de nem viszi túlzásba, sem a színeket. Maximum ünnepnapokon sminkeli ki magát, de ápoltságára ügyel.

Jellem: Ashilde az a fajta ember, akinek nincsenek önértékelési problémái, nem is félénk, ennek ellenére roppant elzárkózó. Nem jellemzőek rá a túlkapások, nem is bírja őket elviselni maga körül. Szereti tudni, mi folyik körülötte, gyűlöli az indokolatlanul bunkó vagy rosszindulatú embereket. Hajlamos az arroganciára, esetenként a lekezelés is megfigyelhető nála, de csak akkor, ha adnak rá okot. Nem túl érzelgős, sőt, tulajdonképpen kiröhögi azokat, akik naplót írnak. Van egy csipetnyi humora is, és ritkán alkalmazza, akkor is fapofával, legfeljebb egy kissé elmosolyodik.

Élettörténet: Norvégiában született a 90-es években. Semmi problémája nem volt azon kívül, hogy meleg férfiak nevelték. Az egyik a valódi apja volt, a másik pedig az "anyukája". Tulajdonképpen ez sem lett volna baj, mert tényleg minden szeretetet és anyagi támogatást megkapott, ha az iskolában nem csúfolták és szidták volna emiatt minden egyes nap. Természetesen ki is közösítették. Eleinte nagyon fájt neki, aztán szépen lassan elfogadta, és ő maga is elzárkózott a világ elől. Nagyon kíváncsi volt az édesanyjára, a nőre, aki kihordta, majd odaadta a férfiaknak. Meg is ismerkedtek, eljárt a nőhöz, és annak családjához. Rajongott az édesanyjáért, egyszerűen imádta, hiányolta addigi életéből. A nő viszont nem úgy viselkedett vele, ahogy azt ő elvárta volna. Nem érezte a lányának Ashilde-t, a 9 havi terhességre, és a kínlódásra emlékezett csak, majd hogy megjelenik egy serdülő lány az életében. A fájdalomtól menekülve, mikor Ash 17 éves lett, minden kapcsolatot megszakított édesanyjával. Rájött, hogy mennyire eltávolodott apjaitól, azóta is próbálja helyrehozni, ám igen nehezen, ugyanis a középiskola után jelentkezett egy amerikai egyetemre, és körülbelül fél éve az Egyesült Államokban tengeti életét. Építészmérnök -közterület-tervező szakon.

Hobby: tervrajzkészítés, olvasás, iszogatás, városi fények figyelése éjszaka.

Foglalkozás: egyetemi hallgató //alkalmi munkavállaló.

Extrák: Néha konyhában mosogat, néha szórólapokat oszt, vagy egyéb alkalmi munkákat vállal, szégyelli, hogy apukái mennyi pénzt költenek rá. *** Imádja a Whiskey-t. Nem iszákos, de szeret esténkén az erkélyén kihajolva whiskey-t inni, közben nézegetni a város fényeit, olykor nézegetni be más házak ablakán. A kíváncsiság is hajtja, de mivel nem egy pletykás típus, sőt, ez baromi messze áll tőle, marad csupán a megfigyelésnél.

Képinfo: nem az én rajzom, csupán felhasználom, Shilin egy műve. Imádom. (http://browse.deviantart.com/art/Untitled-336776016)

Engedélyezve: 2013. 06. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).