Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Takemiya Noa
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 16

Külső leírás: A meleg, csillogó, aranybarna szempárról nehezen tudja levenni az ember a tekintetét, ha egyszer megvan a szemkontaktus. Ébenfekete, csillogó, enyhén hullámos haját sokszor felköti, de rengeteg munkája van vele, mert nagyon dús, és nagyon erős, kevés csat tartja meg, ráadásul lassan már a fenekéig ér. Arca rózsás, és friss, akár egy tavaszi szellő, bőre ragyogó. Nem magas, inkább középtermetű, formásabb alakú fiatal hölgy. Mosolya elragadó és ártatlan, nevetése derűs, soha nem erőltetett. Mindig ápolt, nagyon odafigyel a megjelenésére, hiszen ez az egyik fő dolga. Körmei egészségesek, szépek, kezei kecsesek, járása, minden mozdulata légies. Imádja a gyönyörű és színes selyemkimonókat, főleg, melyek Sakura virágzást ábrázolnak, de van egy kedvence, melyen ezüst gémek tárják ki szárnyaikat kecsesen. Szereti a természetet, a zöldet, előnyben részesíti a harmóniát.

Jellem: Igaz, Noa a tisztelettudás mintaképe, mégis van benne valami csintalanság. Minden feladatát tökéletesen végzi, maximalista és precíz. A gésa"tudomány", szakma minden ága érdekli, és igyekszik, hogy mindegyikben maximális eredményt érjen el. Optimista személy, derűs, sugárzó. Nem roppan össze a nagy feladatok alatt, bár környezete megérzi, ha nyomás alatt van. Ez abban nyilvánul meg, hogy kissé türelmetlen, és olyankor a lelkére veszi a különböző megjegyzéseket, de ezt igyekszik elpalástolni. Tényleg, mindenben kifogástalan a munkája, de nem tudja megtanulni a sablonos gésamosolyt, emiatt rengeteg problémája van. Egyszerűen nem tud úgy mosolyogni, ha nincs oka rá. Nem képes megjátszani magát, nem kenyere ez a stílus, pedig a gésaléthez ez sokszor elengedhetetlen. Nem kenyere a szemet szemért elv, sem az erőszak, ha pedig valakivel problémája akad, elé áll, elmondja és megpróbálja vele megoldani azt. Ha ez nem hatásos, úgy tisztességes eszközökkel próbálja meg elpaterolni az illetőt a környezetéből, kivéve, ha a "feljebb álló személyről", vagy tisztelt személyről van szó. Akkor tűr, tűr, és tűr. Egy rossz szó nélkül. Imádja a szépséget, a művészetet, feltétel nélkül tiszteli az idősebb, nagy karrierű gésákat.

Élettörténet: Gionban született egy szegény családba. Már kisgyermekkorában megmutatkozott szépsége és fogékonysága a tudás iránt. Kézenfekvő volt tehát, hogy szülei gésának adják majd, remélve, hogy gyermekük sorsa jobbra fordul ezáltal, nem beszélve a lényeges anyagi haszonról. Noa 10 éves korában került az egyik neves okijába, melynek tulajdonosnője, Hatsue-asszony, tenyerét dörzsölgetve várta, hogy a leány abba a korba lépjen, melytől vissza fogja tudni fizetni az adósságát. Sokan várják Noa debütálását, azt rebesgetik, az okija haszna a lány árának többszöröse lesz, de ehhez megfelelő nővért kell találni számára.

Hobby: teázás, tanulás, nyilvános fürdőkbe való ellátogatás, japán kertekben való merengés

Foglalkozás: gésajelölt

Extrák: Fanatikus rajongója a természetnek, le lehet venni a lábáról egy szép japánkerttel, szereti a gyönyörű, színes csecsebecséket, hajtűket, az értékes holmikat, igényes, drága kimonókat. Az egekig magasztalja a teát, imádja a teaszertartást, minden egyes kis mozzanatát kívülről ismeri, magát a teát, a teafajtákat is. *** Ef-channak *-*

Képinfo: Én rajzoltam. Fuckyeah (http://miriathehungarian.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 05. 24.
2013. 05. 27.

Módosítva: 2013. 05. 27. 14:11:26
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).