Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amila Greenfield
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 21

Külső leírás: A szleng nyelvén szólva ő "karamell" színű, egy fehér és egy fekete gyermeke. Erős, göndör tincsei mahagóni -sötétbarna színűek, fényesek, egészségesek. Bőre hibátlan, alkata szálkás, soványnak mondható. Tekintete szúrós, szemei sötétszürkék, néha kékesen csillannak. Ajkai vastagok, húsosak, a legtöbb fekete etnikai jelleg megtalálható rajta, ám pisze orrát apjától örökölte. Szereti élénk színekkel festegetni körmeit -már ha ideje megengedi -például menta, élénk pink, világos lila. Ruházata sokszor nagyon egyszerű, pólóból és rövidnadrágból áll, szereti a természetes színeket és a feketét, azonban gyakran ölt magára népi ruházatot.

Jellem: Elsőre talán kicsit zordnak tűnhet, de alapjáraton véve nyitott jellem. Igazi szónok, nagyhangú, igazságérzete kiirthatatlan, és olyan nem létezik, hogy ne neki lenne igaza. Ebből fakadóan rengeteg problémája akad, és ha már ő is biztos benne, hogy tévedett, dühbe gurul, elvonul. Kell egy kis idő, míg feldolgozza az újonnan megismert információt, és azt, hogy tévedett, de ne várja senki, hogy ezt el is ismerje. Nehezen vált álláspontot, ennek ellenére rettenetesen bele tudja élni magát mások helyzetébe. Kíváncsi, szeret tanulni, és arról, ami érdekli, minél többet megtudni. Imádja a gyerekeket, rengeteg időt tölt velük. Ha turkálni próbálnak a magánéletében, megpróbálja az illetőt minél gyorsabban kivonni a teljes életéből. Szeret beszélgetni, szeret barátkozni, de van egy határ, amit ha átlépnek, ő kihátrál a kapcsolatból. Egy biztos. Olyan harci szellemmel rendelkezik, hogy azt egy hím is megirigyelhetné. Lelkiismeret furdalás nélkül öl, ha kell, sőt, még boldoggá is teszi a dolog, úgy érzi, ez elégtétel az afrikaiak szenvedéséért.

Élettörténet: Édesanyja Kenya parti térségéből, azon belül egy szuahéli törzsből menekült még Amerikába tinédzser korában. Ott tisztességesen letette az érettségit, igaz, később, mint kortársai, és egyetemre kezdett el járni. Ott ismerkedett meg későbbi férjével, Adam Greenfielddel, aki fanatikus liberális volt, néprajztudományt tanult. Az édesanya, Anami szívét erős honvágy nyomta, de elhatározta, hogy soha többé nem tér vissza Afrikába. Amilának két bátyja van. Mindkettő intelligens, egyetemet végzett ember. Amila csak később csúszott be, de ő nem azt az utat választotta, melyet bátyjai. Édesanyjuk rengeteget mesélt nekik Afrikáról, Amila pedig elhatározta, hogy az érettségi után oda utazik, hogy megismerkedjen gyökereivel. Édesanyja szép meséi, szívmelengető hazaszeretete után hatalmas csapásként érte Amilát a mérhetetlen éhezés és nyomor, ami Afrikában jelen van. Mellette ott volt a politikai helyzet, és egy szörnyű tényez: Kony, a véres kezű diktátor, aki törzseket írt ki, azok gyermekeit elrabolva érzelem nélküli katonákat képez belőlük, gyémántot, pénzt, befolyást szerez, a gyereket drogokkal nyomja, hogy azok engedelmeskedjenek. Ez a tény olyan törést okozott Amilában, hogy elhatározta, ennek szenteli életét, önkéntes egy szeretetszolgálatnál, élelmet, vizet osztogat, tanítja a gyermekeket a mai napig.

Hobby: rajzolgatás, nyelvtanulás, gyerekekkel való játék

Foglalkozás: aktivista

Extrák: nem szereti az idegeneket, az újságírókat kifejezetten rühelli, legszívesebben köpködne rájuk, ugyanis úgy véli, eljönnek a szaftos sztoriért, kattintanak párat, hazamennek, és megkapják a kis zsetonjukat a "szívszorító történetért", de tulajdonképp szarnak az egészbe. *** szeret a természettel összhangban lenni, gyakran tanul különböző törzsektől. Legfőképp a Namíbia-Etiópia tengelyen utazik, érintve Tanzániát, Angólát, Kongót, és Édesanyja szülőhelyét, Kenyát. Mindenhol segít, élelmet, tiszta vizet osztogat. *** Aki ránéz, nem is gondolná, milyen sebességgel kap egy MP5 után, hogy szétlője azt, aki háborgatni akarja a törzsek nyugalmát. Ilyenkor Olyan mint egy állat, le se lehet nyugtatni. Annak ellenére, hogy vékony alkatú, nagyon szívós, szálkás izmai nagy erő kifejtésére is képesek. Egyetlen egyszer beroncsizott, ez akkor történt, mikor az egyik namíbiai falura támadtak, ő pedig önvédelemből lelőtt egy gerillát. Az a "harcos" egy 12 éves gyermek volt. Szembe került önmagával, hogy tulajdonképpen a saját faját irtja ő is, hetekig meg sem szólalt.

Képinfo: nem az én rajzom, "mattahan" egyik alkotása :) ()

Engedélyezve: 2013. 05. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).