Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Paris Bloody Fang
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nejicica

Kor: 28

Külső leírás: Derék alá érő selymes, szürkés tincsei szépen keretezik lágy vonású arcát. Kicsit babaarcú hibátlan bőre miatt de mégis ott vannak a férfias vonások rajta. Szemei akár az ezüst. Ajkai kívánatosak és puhák, enyhe babarózsaszín színűek. Közép termetű, úgy 175cm magas. Teste szálkás, de nem túl izmos. Úgy tartja az ő teste egy templom, nem visz semmit túlzásba. Nem rajong az ékszerekért, egyedül a piercingeket szereti, még sincs egy sem a testén. Előkelő így ahhoz mérten is öltözködik. Szereti az eleganciát, sosem hord mackó ruhákat, neki már az a megszokott, ha kivan öltözve. Méreteihez hasonlóan farkasa sem a legnagyobb, nem kicsi, de nem is nagy, inkább a nagyobb nőstényekhez lehet hasonlítani. Bundája meglepő módon nem olyan mint a hajszíne, szinte fehér, de inkább tejföl szőke. Csodálatos átváltozva. A sötétben akár egy szellem úgy lopakodik. Mióta néha átváltozik rosszabb pillanataiban és az erdőt bóklássza, azóta az erdő népe is csak szellemfarkasként emlegeti.

Jellem: Kedves, tündéri és segítőkész. Szinte a megtestesült tökéletesség. Képes meglátni mindenkiben a legjobbat, és igyekszik is efelé terelni az illetőt. Pozitív a világnézete, és nagyon nem is bír másmilyen lenni, nem is akar. Más világszemléletet nem nagyon képes megérteni, vagy elfogadni, elvégre tudja jól hogy ő milyen boldog, miért is ne legyen más is az? Képes áhítattal csodálni valakit vagy valamit. Szinte már kicsit túlzottan is, de őt ez nem zavarja, elvégre az élet szép, és észrevenni a szépségét és rajongani érte nem is probléma. Azonban nem mindenben ilyen. Nem szereti a sötétet. Mindig is ezt nevelték bele hogy a sötét habár a barátja és abban él, vigyáznia kell, mindig legyen résen. Ezt persze nem hangoztatja, csak magában sanyarog. Nagyon nem hiszi viszont hogy bármitől is félne. Faja ellenére nem rajong a farkasokért, így magáért sem annyira, de megtanulta elfogadni. Úgy gondolja hogy ha kell szembenéz a félelmével bármikor, persze csak ha muszáj lesz. Szeret lustálkodni, és kicsit egoista, elvégre mindenhez amihez eddig hozzákezdett azt sikerrel is könyvelhette el, még nem talált olyan elfoglaltságot, hobbit amiben nem lenne tehetséges. Imád mosolyogni, néha már fáj is tőle az arca. A festés, rajzolás és egyéb más művészetek a fő szenvedélye, amihez ugye egyértelműen nagy tehetsége van. Az az álma, hogy a világ legszebb naplementéjét lefesthesse. Makacs, és kész bármikor szembenézni bárkivel. Ezt falkaszellemnek lehet betudni. Megvédelmezi társait, úgy gondolja királyként ez a kötelessége. Imádja ha dicsérik, vagy ha felnéznek rá, és példaképnek állítják be. Képes megfeledkezni magáról és a szükségleteiről, így gyakran, akár naponta kell őt figyelmeztetni.

Élettörténet: Királyi sarj. Szülei a Bloody Fang klán vezérei. Mindig is ebben nevelkedett. Mindent megkapott, nem volt hiánya semmiben, és mondhatjuk azt is, hogy szeretetben nevelkedett. Bár ezt csak ő látja így mivel sokan nem kedvelik mivel egy vigyorit nem lehet komolyan venni, nevetnek, hogy ő lesz a következő király. Viszont annál többen szeretik mint ahányan utálják. Habár tényleg egy vigyori, az nem baj mivel bölcs korához képest és tehetséges is. A reményt látják benne. Tény, hogy mindene mindig megvolt, de ami körbevette gyakran nem tette boldoggá, így elment egy művészeti egyetemre, ahol végül is elbújni szándékozik. Nem rajong sem magáért, sem fajtársaiért, így érthető hogy bujkál, de tudomásul veszi kötelességét, így mindig is jelen volt a fontos megbeszéléseken, és sokat tanul, hogy egy nap jó király lehessen, és családot alapíthasson. Minden nap hazamegy az egyetemről, mivel nem engedik meg neki, hogy beköltözzön a kollégiumba.

Hobby: művészet

Foglalkozás: egyetemi tanuló, királyi sarj

Extrák: Egyenes ági vérfarkas. Nem olyan nagy mint fajtársai, és nem is néz ki olyan ijesztően. Tudja mi ő, és akik körül veszik, mégsem szereti a farkasokat. Tartózkodik inkább. Pozitív, néha túlzottan is, a pohár nála mindig félig tele.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció. (feimo) (http://www.kephost.com/)

Engedélyezve: 2013. 06. 21.
2013. 08. 10.

Módosítva: 2013. 08. 10. 13:39:05
Módosította: Nejicica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).