Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Samuel James Stafford
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 28

Külső leírás: Igen szép szál fiatalember, nem hazudtolja meg a Stafford nevet. Egészen biztosan megvan 180 centi magas is, amihez a teste is arányul. Gyönyörűen ki van dolgozva minden izma, karizmai izgatóan domborodnak, akárcsak a mellkasa, lapos hasán pedig tökéletesen körberajzolható minden egyes kívánatos kocka. Csípőjénél sejtelmesen indul majd tűnik el a nadrágban a V-izom, aminek alakja csak még jobban kiadja tökéletes deltás alkatát. Kerek, izmos hátsó fele van, az ember legszívesebben belemarkolna, mikor meglátja, már ha van még bármiféle épkézláb gondolata a hosszú, formás lábak megpillantása után. A bőrén sok heg húzódik, a legkülönbözőbb helyeken, fájó emlékeztetők ezek, de mára már büszkén viseli őket, hiszen azt is túlélte. Bár már lassan a 30-at tapossa, ez egyáltalán nem látszik meg rajta, rendkívül fitt és fiatalos, arcán a halovány nevetőráncokon kívül egyetlen öregedési jel sem látszik. Ja és egyébként borzasztóan jóképű, túlságosan is, szó szerint szívdöglesztő mosolyával akaratlanul is összetör minden szívet, hiszen az a tökéletes, hófehér fogsor... A szemei egyszerűen gyönyörűek, szabályosan világoskékek, ami ritka, de ő még ezzel is rendelkezik. A haja szőke, csak egy árnyalattal sötétebb, mint az öccséé, mindig szépen van vágva és fésülve. Mikor dolgozik mindig egyenruhában vagy gyakorlóban van, de amint kiszabadul a munkából, átvált a farmer és ing kombinációjára, ami – mily meglepő – legalább olyan fantasztikusan áll rajta, mint az egyenruha. Ékszert nem nagyon visel, csak egy órát a bal kezén, a dögcéduláját ha szükséges, no és persze az eljegyzési gyűrűjét.

Jellem: Egy igazi főnyeremény, minden szempontból. Kedves, okos, törődő, az a fajta ember, aki mindig segít a bajban, még akkor is, ha nem kéred. Érett és bölcs, nemrégiben kapott az élettől egy jókora seggberúgást, ami csak tovább alakította irigylésre méltó személyiségét. Úgy él, hogy minden nap minden percét igyekszik kiélvezni és boldogan tölteni, hiszen egyszer már megtanulta, hogy egy pillanat alatt elveszíthet mindent. Barátságos és nyitott ember, sokat mosolyog és igyekszik mindenki mást is mosolygásra bírni. Nem szereti a veszekedéseket, inkább békésen szereti rendezni a dolgokat, de ha úgy adódik, nagyon is határozottan ki tud állni saját álláspontja mellett. Ritkán emeli fel azonban a hangját, nehéz annyira kihozni a sodrából. Valamennyire családcentrikus is, a szeretteiért szó szerint tűzbe tenné a kezét, imádja a szüleit és az öccse az ő szeme fénye. Senki nem gondolná azonban, hogy a mosolygós férfi képe mögött egy kicsit keserédes ez a békés, szerető jellem... Fogsága alatt valami megtört benne, megszakadt a dolgok addigi békés rendje és kisebb háború dúl benne, amit egyelőre maga sem tud hová tenni. Nem mer beszélni a problémáról, szégyelli magát miatta, még az öccsének sem mondta el, mi zajlik benne, pedig mindent megbeszélnek egymással.

Élettörténet: Átlagos, jómódú szülők elsőszülött fia. Katonaként szolgáló édesapja és ügyvéd édesanyja házassága igaz szerelmen alapult, így nem meglepő, hogy hatalmas szeretetben nevelkedett. Már eleve boldog gyermekkorának fénypontja három éves korában következett be, amikoris megszületett az ő imádott kisöccse, Justin. Már apróságként is imádta és vigyázta minden mozdulatát, kezdettől fogva békés, szeretetteljes testvéri kapocs volt köztük, ami mai napig nem változott. Közösen döntötték el azt is, hogy mindketten édesapjuk nyomdokaiba lépnek, egymás után mentek a középiskolából egy neves katonai akadémiára, teljesítményük is hasonlóan maximális volt. Az egyetlen különbség abból adódott, hogy míg Justin a tengerészgyalogság felé tendált, addig Sam álma az volt, hogy lövész lehessen. Az is lett, dicsérettel végzett, és csakhamar hadnagyi ranggal büszkélkedhetett. Még a középiskolában ismert meg egy nála egy évvel fiatalabb lányt, Blairt, akivel hamar egymásra találtak akkoriban. A kapcsolatuk persze alaposan meg volt tűzdelve kisebb-nagyobb megszakításokkal, de mikor Sam feje lágya is benőtt, ismét összejöttek, és egy-két évvel később megtörtént a lánykérés is. Ez is keserédes volt azonban, ugyanis alig néhány hétre rá Sam megkapta az utasítást, hogy azonnali hatállyal kivezénylik Líbiába. Ugyanezen a napon kapta meg az öccse az Afganisztánba szólító utasítást, és ugyanezen a napon derült ki az is, hogy Blair gyermeket vár. Sok volt az úgy egyszerre, de mindenki igyekezett pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Öccsével együtt elindultak a saját misszióikra, és hosszú ideig nem is volt semmi baj... Mígnem az egyik razzia alkalmával Sam csapatát bekerítették a líbiai lázadók. Semmi esélyük nem volt a létszámfölénnyel szemben, a lázadók foglyuk ejtették és elhurcolták őket. Egy ideig reménykedtek a szabadulásban... de túl sok hosszú, kínkeserves, kínzással teli hét után világossá vált számukra, hogy senki nem jön értük. A miértjét nem tudták, de akkorra már nem is érdekelte őket. Sam szenvedett, rettenetesen szenvedett, sírt a családjáért, az öccséért, a menyasszonyáért és a gyermekéért, akit biztos volt benne, hogy sosem láthat. Szépen lassan minden embere meghalt körülötte és egyedül maradt, őt életben tartották, fenyegetőztek vele, mégsem jött senki. Újabb hetek teltek el és Sam már fél lábbal a sírban volt, mikor végre megérkezett a mentőosztag. Az öccse vezette őket. Justin szavai és könnyei hozták vissza az életbe, az osztag kimenekítette és hazahozta. Hosszú, nagyon hosszú időbe telt a gyógyulás, a rehabilitáció, és egyáltalán a visszatérés az életbe, de sikerült, és ezt is az öccsének köszönheti, aki nem hagyta, hogy elhagyja magát. Betegesen sovány volt akkoriban, de alig fél év alatt helyrepofozta magát, visszaszedte magára a kilókat és az izmait, na és persze a mosolyát. Időközben megszületett a fia is, a kis James, aki joggal lett az apja szeme fénye Justin után. Sam ma már újra teljes életet él... viszonylag.

Hobby: Amikor csak teheti, naplemente előtt egy órával kimegy futni. A naplemente kezdetéig fut, aztán a gondolataiba merülve végignézi a számára csodásnak tűnő égi jelenséget.

Foglalkozás: tüzérségi tiszt

Extrák: A Justin Stafford – Andy Jack Griffin játék mellékszereplője. *** Századosként szolgál az USA szárazföldi erőinek egyik tüzér dandárjában. Fogságba esése idején még csak főhadnagy volt, az előléptetést hazatérésekor kapta meg. *** Mai napig vannak rémálmai a hosszú fogságról, nem tud ellenük mit tenni. *** A fogsága alatt nem egyszer előfordult, hogy a lázadók enyhébb formában, de molesztálták, mert ez számukra rendkívül vicces volt. A céljukat viszont kétségtelenül elérték, Sam a hazatérése óta nem tud dűlőre jutni saját magával. Valami megtört benne, a menyasszonyára nem tud már ugyanúgy nézni, hiába tartja mai napig gyönyörűnek és tökéletesnek. Nem hidegültek el láthatóan, mert nem meri felvállalni az érzéseit, ez az, amiről még az öccsének sem mert beszélni, de éppen emiatt szenved annyira belül. Nem érti, mi történik vele és miért, hiszen sosem vonzódott a férfiakhoz, valami mégsem stimmel vele, ebben biztos.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. (http://google.com)

Engedélyezve: 2013. 12. 15.
2014. 03. 02.

Módosítva: 2014. 03. 02. 14:08:25
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).