Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Perselus Piton (Severus Tobias Snape)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Regi

Kor: 17

Külső leírás: Testalkatát tekintve magas és vékony, fekete talárjának köszönhetően "denevér" benyomását kelti. Izomzata nem túl fejlett, viszont megvan a magához való ereje. Végtagjai hosszúak és soványak. Testtartása görnyedt, folyton leszegezett fejjel járkál. Nem húzza ki magát, mintha szégyenkezne valamiért, de igazából csak így próbál elbújni, észrevétlen maradni. Fakó, sápadt és kissé áttetsző bőre beteges kinézetet kölcsönöz neki, erei néhol élénkkékes színnel húzódnak végig tagjain. Arca csenevész, inas és beesett, mégis markánsnak mondható. Álla határozott vonala és arccsontjának kellemes kirajzolódása már-már vonzóvá teszik egyébként komor vonásait. Éjfekete haja egyenes szálú, fényes és puha látszatot kelt, bár néha zsírosnak tűnik. Egészen válláig omlanak tincsei. Szemöldöke szintén fekete, határozott vonalú, elkeskenyedő. Általában összeráncolja őket, morcos kinézetet kölcsönöz neki. Orra kissé horgas, de kifejezetten jól áll, olyannyira arca része, hogy másmilyennel el sem tudná képzelni az ember. Ajkai bőréhez hasonlóan sápadtak, egyenes vonalúak, komolyak. Szája sarkában szökő évente egyszer lehet látni egy-egy apró mosolyráncot, de még azok is olyan picik, hogy akár idegrángásnak is vélheti az ember. Ebből következtethető, hogy nem igazán szokott mosolyogni. Bár általában nincs is túl sok oka erre. Szemei ónix színben pompáznak. Tekintete fagyos, egy cseppnyi kedvesség, vagy szeretet sem tükröződik benne. Viszont van egy bizonyos, keserű fénye, melyből a ki nem mondott szeretetéhség és figyelemhiány olvasható ki. Viszont mágia is csillog benne. Szikrázik benne a tudás, tudni akarás, és a tehetség. Olyan, mintha a világ összes titkát tudná, olyan dolgok birtokosa lenne, mellyel bárki felett uralkodhatna. Ennek köszönhetően néha hátborzongató élmény szemébe nézni, mégis, akár a fekete lyuk; szinte beszippant a sötétsége. Fekete talárján kívül is csak sötét ruhákat hord. Nem igazán szereti a színeket, és úgy gondolja a szürke és az egyéb borongós hangulatot keltő színek tökéletesen kifejezik hangulatát.

Jellem: Rendkívül összetett jellem. Zárkózott és magába forduló. Viszonylag könnyen elveszti türelmét, hirtelen haragú. Ilyenkor nem gondolkozik, csak cselekszik vagy éppen olyan dolgokat mond, amit ő maga sem gondol komolyan. Nem igazán tudja kifejezni az érzéseit, viszont akik azon kevés ember közé tartoznak, akiket ha nem is szeret, de tisztel és felnéz rájuk, esetleg kedvel egy kicsit, azok egy végsőkig hűséges, titkon szeretetre vágyó fiút vélhetnek benne felfedezni, ha nagyon figyelnek. Annak ellenére, hogy mardekáros, nem csak agyafúrt, ravasz és leleményes, hanem bátor is. Így megfordulhat fejünkben az is, hogy esetleg rossz helyre osztotta be a Teszlek Süveg. Affajta „esendő hős” jellem. Intelligens, már korán megismerkedett a sötét varázslatokkal, sőt, ő maga is kifejlesztett néhányat. Testi „gyengeségét”, eszével igyekszik kompenzálni.

Élettörténet: Édesanyja egy Eileen Prince nevű boszorkány, édesapja pedig egy mugli-születésű férfi, Tobias Piton; ő maga így félvér. Piton szülei állandóan veszekedtek egymással, édesapja sokszor testileg is megfenyítette az édesanyját, esetenként őt is. Édesapja nem szerette a mágiát, így a Piton nagyon boldog volt, hogy felvették a Roxfortba, mert elköltözhetett otthonról és részben kiszabadulhatott a negatív közegből. Legjobb barátja Lily Evans volt, egy mugli-születésű házaspár gyermeke, akit már egészen kis kora óta ismert és a világon a legjobban szeretett. Mikor mindketten a Roxfortba kerültek, más házba osztotta be őket a Süveg. Lily nem igazán kedvelte Perselus mardekáros barátait, de a barátságuk szakadatlan volt. De végül, egy alkalommal, mikor James Potter és Serius Black – a Griffendélből – nevetség tárgyává tették és nyilvánosan megalázták Perselust, elhamarkodottan sárvérűnek nevezte Lilyt, akit ezzel megsértett és barátságuk véget ért. Ekkor kezdett összeomlani körülötte az a gyenge tartópilléreken álló világ, amit maga köré épített. Azóta még magányosabb és zárkózottabb, mint volt. A tanulásnak szenteli napjait. Gyorsan a bájitalok és a sötét varázslatok mesterévé vált, bár már elsőévesként is a legtöbb végzőst felülmúlta tudásával.

Hobby: Új átkok kifejlesztése, kísérletezés bájitalokkal, olvasás.

Foglalkozás: Tanuló a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, mardekáros.

Extrák: Pálcája: 13 hüvelyk, ébenfa, sárkányszívizomhúr *** Patrónusa egy őzsuta (pont úgy, mint Lilynek) *** Legilimentor (tud olvasni mások gondolataiban) és képes lezárni saját elméjét mások előtt (okklumencia). *** Fejleszti képességét, hogy seprű nélkül is tudjon repülni. *** Vannak saját rontásai is, például a Sectumsempra, amellyel a támadó rendkívül súlyos sérüléseket tud okozni ellenfelének. *** Saját magának a Félvér Herceg (Half-blood Prince) becenevet adta, amely félvér származásából és édesanyja vezetéknevéből (Prince) tevődött össze.

Képinfo: Nem az enyém. ()

Engedélyezve: 2013. 05. 02.

Módosítva: 2013. 05. 02. 23:01:19
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).