Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Noah Hopkins (Lanton)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 20

Külső leírás: Magas termetű, vékony, nőies alkatú srác, akinek bőre a bezártságban eltöltött évek hatására betegesen sápadt, majdhogynem már halottakra emlékeztető gyászos színt öltött. Pedig… 10 évesen még olyan barna volt, mint a csoki. Akkor még úgy is tűnhetett, hogy halványkék szemei világítanak, nem csupán csillognak szép arcában. Szemeinek tündöklése vidámságával együtt lett mára teljesen a múlt, arcán jó ideje még álmában is borús kifejezés uralkodik, nincs olyan éjszaka, amelyiken nem gyötörnék rémálmok. Van, hogy egy éjjel többször is sikítva ébred fel, ha nem épp társainak kell őt fölrázniuk. Sportolt, ezért a tükrök felé sose megy önszántából, és amikor elé kell állnia is próbálja becsukni a szemeit, hogy ne lássa saját testét. Szégyelli, hogy ereje nagy része, amit a futkosással, úszással szerzett teljesen elveszett, ráaggatott ruhái többségét egyenesen gyűlöli. Amíg maga dönthette el, hogy mit viseljen, legtöbbször még télen is csak egyszerű mellkasára simuló pólók, és rövidnadrágok hordott. Testéhez hasonlóan hosszúkás arcát szürkés, néhol fehéres tincsek ölelik körbe, édesapja, és bátyjai úgy, mint ő már elég fiatalon elvesztették hajuk eredeti színét. Jelenleg ez az az egy dolog, ami miatt nem aggódik. Sőt… Kifejezetten tetszene neki, ha a haja teljesen fehér lenne, mindig irigyelte igazi apjától ezt a hajszínt.

Jellem: Energikus egy egyén, aki állandóan változatosságra, számára új, ismeretlen élményre vágyakozik azóta, amióta csak az eszét tudja. Menne, futna, bolyongana bármerre, felderítene, felkutatna bármit, minden egyes ücsörgéssel töltött órát elvesztegetett időnek érez. Annak a szobának sajnos, amibe zárták őket már minden szegletét, apró lakóját megismerte, a „börtönük” többi része se tudna szerinte már újat mondani, mutatni a számára. Nagyobb, és érdekesebb változatosságok jelenleg – habár ezt alig akarta magának beismerni - egyedül csak „apucijuk” hangulatingadozásai hozhatnak életébe, amellett, hogy néha új történeteket hallhat tőle egy-egy felolvasáson. Ezért van az, hogy mindig érdeklődve figyeli Boogiemant, és néha már izgalomtól remegve várja kitöréseit, még eddig előttük is ismeretlen dühöngéseit. Felbosszantani azonban sose bosszantaná, inkább szó nélkül engedelmeskedik neki, és némán tűr, elviseli az unalmat, valamint azt, hogy amikor velük van a szobában járkálni se nagyon járkálhat, minthogy ártson bármelyik barátjának is. Testvéreként szeret minden vele egy sorson osztozót. Álmai rettentően sokat gyötrik, általában teljesen egyedül, nélkülük marad bennük, és ennél több lánc kerül rá, fonja körbe, hogy még annyit se mozoghasson, mint most.

Élettörténet: Nem számítottak a születésére, de annál nagyobb szeretettel fogadták szinte már felnőtt bátyjai, valamint szülei, felpezsdítette mindegyikük életét vidámságával, és elevenségével. Szeretett úszni, és túrázni a családjával, táborokba is egész fiatal korától kezdve szívesen járt, de még az ellen se volt kifogása, ha csak a parkban sétáltak vele egyet. Jó érzéssel töltötte el a mozgás, és hogy mindig történt vele valami, amikor kimozdult. Imádta a hangját is hallani, lelkesen, nagy hangerővel mesélte minden új élményét barátainak az óvodában, majd később az iskolában. Nem sikerült 45 perceket megülnie az iskolapadban sem. A tanárok szerencséjére azonban elnézőek voltak vele, ha nagyon nem bírta az órát, kiküldték, hogy futhasson pár kört. Legidősebb bátyja is a segítségére sietett, egy kerti akadálypályát épített a részére, amin aztán kifulladásig játszhatott barátaival. Egy kis játékba, bolondozásba még késő éjjel is teljes erővel tudja magát belevetni, ezért követte Boogiemant is lelkesen azon az éjszakán. Eleinte borzasztó rosszul viselte a bezártságot, többször próbált szabadulni láncaiból, és horzsolta véresre a kezét, de mára már megtanulta, hogyan mozoghat egy egész keveset úgy is, hogy abból baja se nagyon származik. Borzasztóan hiányzanak neki bátyjai, és a szülei.

Hobby: járkálni, vagy bármiféle mozgást végezni, újabban a kézenállása tökéletesítésével próbálkozik *persze csak akkor, ha látja, hogy ezzel nem zavarja fogadott testvéreit

Foglalkozás: jelenleg nincs, de ha kiszabadul, szeretne világot látni

Extrák: Minden apró újdonságot észrevesz, jelenleg még az is boldogsággal tölti el, ha egy új pók költözik a szobába, vagy ha az ágy alatt hempereghet – persze ilyenkor a rá adott ruhák gyűröttek, és porosak is lesznek * ha Boogieman az általa adott nevén Lantonnak szólítja, először sokszor oda se nagyon figyel rá. Nem direkt teszi, egyszerűen csak még nem tudott új nevével megbarátkozni. * Luka Boogiemanos tömegébe készült a baba

Képinfo: - (http://verric.deviantart.com/art/since-theyre-all-so-bad-37283225)

Engedélyezve: 2013. 04. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).