Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Atsui Akai
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 16

Külső leírás: Vékony, az átlagosnál egy-két centivel alacsonyabb fiúcska. Vörös tincsei össze-vissza állnak, mintha minden reggel egy szélviharon verekedné magát keresztül, de nem veszi a fáradtságot, hogy rendbe szedje őket. Nagy, rozsdabarna szemei és gyermeteg arca bárkit képesek meghatni, így gyakran ússza meg csínyei következményét. Bőre világos, csak néhány helyen tűnnek föl halvány szeplők. Barna, fekete és olykor sötétvörös ruhákat visel, amik csak még jobban kiemelik sápadtságát. Imádja az eredeti méreténél pár számmal nagyobb pulóvereket, kócos haját pedig legtöbbször egy jótékony sapka alá rejti.

Jellem: Szeretetéhes, társaságkedvelő, lepcses. Nem szeret egyedül lenni, ugyanis szinte lételeme, hogy állandóan beszéljen valakivel. Intelligens, tájékozott fiú, aki imád hosszadalmas vitákat folytatni mindegy, hogy tanár, barát, vagy rokon az illető. Gyorsan tanul és kíváncsisága gyakran már idegesítő. Képtelen titkot tartani. Akaratlanul is tovább ad mindent, amit elmondanak neki, így jobb ha a fontos dolgokat nem kötik az orrára. Barátkozós természete ellenére kapcsolatokat nem mer kezdeményezni. Olyankor elszáll minden önbizalma, és csak értelmetlen makogásra lesz képes, ezen viszont változtatni akar.

Élettörténet: Szülei már 6 éves korában elváltak, testvére édesanyjával él, ő pedig az apjához került. Sosem volt oka panaszkodni, mindent megkapott amit kért. Apja sikeres építész, nem házasodott meg újra, de fiára a munka mellett is szakít időt, még a hosszabb üzleti utakra is magával viszi. A város nyugodtabb részén élnek, egy otthonos kertes házban. A család másik felével nem igazán tartják a kapcsolatot. Ünnepekkor egy-egy képeslap, ritkábban egy rövid telefon hívás köti össze őket. Kapcsolata még nem volt, nem is igazán tudja melyik nemhez vonzódik inkább. Ezen a téren teljesen tapasztalatlan.

Hobby: Fotózás, fotóalbumok rendezése.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Ha van egy kis ideje, akkor szeret parkokba kijárkálni, fotózni az ismeretlen embereket. Otthon egy egész szobája tele van ezekkel.

Engedélyezve: 2009. 10. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).