Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Morgiana
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Alacsony, Aladdintól nem sokkal, de szerencsére azért magasabb. Ez egyelőre a korának köszönhető, és származását tekintve biztos, hogy fog még nőni. Testalkatánál ez már kérdésesebb. Nála erősen igaz az a mondás, hogy ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján. Vékony, legalábbis annak tűnik, karcsú és csinos, csak ezt a vászonruha nagyon elrejti, és törékenynek tűnhet azok számára, akik nem ismerik. Pedig hatalmas férfiakat meghazudtoló ereje van. Az egyik legfeltűnőbb külsőség rajta a természetesen vörös haja, ami csak akkor utal ténylegesen fanaliszi származására, ha valaki meglátja mir képes – főleg a lábaival. Harci stílusa a nemesebbik rangú fanaliszi családból származik, akár csak ereje. Barnás-vöröses szeme is származására utal, amiket szép, hosszú és fekete pillát kereteznek. Elég gyerekes, szóval nem túl nőies azokban a ruhákban amikben az elején láthatjuk, ez viszont Szindriában változik egy időre, és bárki láthatja, hogy nagyon is csinos, és jó alakja van. Arca nem valami kifejező, legalábbis csak ritkán, de akkor bizony nagyon árulkodó.

Jellem: Külsőre nem látni, mivel ritkán fejez ki komorságán kívül más érzelmet, de nagyon is kedves lány. Erős, semmi kétség, de odaadó, a barátaiért bármire képes. Talán naivnak is nevezhető, elvakultan tud hinni, sőt hisz is Alibabában, ugyanakkora támogatja, és egyben terelgeti, még ha ezt észre sem veszi. Nem szereti, ha bárki gyengének nézi, olyankor egy apró megmozdulással képes bebizonyítani, hogy van elég erős bármihez, főleg, ha harcról van szó. Ennek ellenére nem érzi magát elég erősnek mióta látta Masrurt harcolni, így tőle tanul többet és többet, hogy jobb legyen és bármikor, bármiben segíthessen barátainak. Annyira követi ezt az eszmét, elhatározást, hogy képes végelgyengülésig hajszolni magát és észre sem veszi amíg nem késő, de még utána is csak a többiekért aggódik. Túlságosan is odaadó, amit viszont a rabszolgalét nevelt belé.

Élettörténet: Még nagyon pici volt, amikor rabszolgának hurcolták el hazájából, Fanaliszból a Sötét kontinensről – ahogy mások nevezik. Jamil rabszolgája lett, aki tőle nem sokkal idősebb fiú volt. Mellette cseperedett fel elég nyomasztó nevelésben részesülve, mondhatni totálisan kihatással volt életére ez a szakasz. Ezért lett olyan érzelemmentes átlagosan az arca, teljes alázatosságot tanúsít mindenkivel szemben akinek hálás. Amióta fel lett szabadítva, szívén viseli a többi rabszolga sorrsát és tenni akar ellene. Nagyon hálás, mondhatni életét is adná Aladdinnak és Alibabának akik mind fizikai, mind mentális értelemben felszabadították a kötöttségek alól, de még tanulgatja ezt a nagy szabadságot, hiszen nincs hozzászokva. Haza akart jutni hazájába, de előtte még egyszer ki akarta fejezni háláját megmentőinek, közben több barátra is szert tett, végül amikor ismét sikerül hármasuknak összekerülni, meggondolta magát és a fiúk mellett maradt és marad mindaddig míg el nem érik saját céljukat.

Hobby: Nincs igazán, talán a Masrurral való gyakorlást annak lehet nevezni.

Foglalkozás: -

Extrák: Nagyon erős, fanaliszról származik, ahol szinte az egész népet jellemzi ez az erő. Hatalmas állatokkal is képesek harcolni. *** Később szert tesz egy „edényre” amit mindenki meglepődésére a rabszolgaláncaiból készül el, mivel ehhez kötődik a legtöbb emléke. *** Anime: Magi

Képinfo: animéből ()

Engedélyezve: 2013. 04. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).