Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mammon Yelino
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 100, viszonylag ifjú

Külső leírás: Fajának jellegzetes stílusjegyeit hordozza magán. Nagyon magas, izmos elf férfi. Bőre szürkés, egész testét hegek borítják. Haja hófehér és hosszú, és a napfényben fehéren csillog, akár a hómező. Szemei izzó sárgák, mint friss parázs. Testét számtalan heg borítja, és kevés ruházat, mivel nem az a fázós típus, fajtája pedig gyengeségnek tartja a páncélzatot, így némi ágyékkötő, esetleg bőrnadrág megengedett, és a fegyverek tokjai. Nem jóképű, semmi szép nincs rajta, de nem is kell hogy legyen, hiszen ő egy igazi rettegett tündeharcos, lehengerlő jelenség. Hangja nagyon mély, öblös.

Jellem: kemény lelket takar a harcban és tűzben edzett test. Saját értékrendje szerint él, csak azt tiszteli, aki kiérdemli nála. Bajtársaihoz lojális, királyát hűségesen szolgálja, és meghal érte, ha kell. Nem tekinti magát teljes értékű tündének, mivel Nazgul (lidérc) vér is csorog ereiben, ezért inkább utálja önmagát, semmint szereti. Mammon saját csúfsága miatt rendkívül fogékony a szép dolgokra, főleg a virágokra, hiszen északon az otthonában havat és jeget látott egész életében. Szívesen hallgat énekszót és zenét, szereti ölelni és érezni a puha, meleg testet a bőrén, az élettel teli izgató pézsmaillatot, amelyet egy szerető nyújthat. Az ő fajában nincsenek gyenge és törékeny nők és férfiak, ezért csodálattal megbámulja más fajok ilyen egyedeit. Elképeszti, nem érti, hogyan maradhat életben egy gyenge nő vagy férfi. Alapvetően nyers modorú, de szándékosan nem durva senkivel, az ok nélküli vérontást oktalanságnak tartja, mint minden jó harcos. Gyengédséget soha nem kapott, így ne várj tőle romantikázást, ha csak te meg nem mutatod és tanítod neki, hogyan kell szeretni, addig tudatlan marad.

Élettörténet: Északi szürke elf, de Jégelfek néven is emlegetik a faját. Harcos nép, a sötét mágia ismerője és használója. Ellentétben a többi elffel, ők nem erdőkben élnek, hanem a magas hegyeken jégkristály palotákban, kőbarlangokban. A szent háborúban Szauron oldalán harcoltak, és amikor vereséget szenvedtek, visszahúzódtak északra a zord hegyek és a hó rejtekébe. Mammon nem harcolt a szent háborúban, akkor még nem élt, Ő később született. Apja harcos jégelf, így őt is erre jelölték ki. Születése pillanatában megkapta az „áldást”, egy Nazgul (lidérc) tőrrel vésték tenyerébe a háromszöget, ezzel megfertőzve a testét a fekete mágiával, amelytől erősebb, kegyetlenebb és okosabb lett az átlagos jégelfeknél. Minden, úgymond elit jégelf harcos Nazgul vérrel fertőzött. Nem csak a külső jegyeik (magasság, izmok, erő) árulkodnak erről, hanem a szemük is, mert a szemfehérje nekik fekete, a körmük is, és a vérük is. Képesek szaporodni, utódaik nem öröklik a Nazgul átkot. Mammon ilyen körülmények között nevelkedett hát a messzi északon. És most, az Északi sötételfek királya haldoklik… Vajon mi fog történni?

Hobby: harc, szex, lovaglás, zene, virágok bámulása, minden ami szép és színes, mivel ahonnan jön, ott ilyenek nincsenek.

Foglalkozás: Jégelf harcos

Extrák: az én hűvös fagyos pasim mellé egy melegszívű színes napsugarat szeretnék. ~ Könyv: Gyűrűk ura - Tolkien~~ Általam kitalált személy, nem szerepel a regénysorozatban.

Képinfo: Cristole (http://deviantart)

Engedélyezve: 2013. 04. 20.
2016. 05. 22.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:41:35
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).