Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Fred Weasley
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Geneviev

Kor: 18 éves

Külső leírás: Bár azt, hogy nyugodt, békés, sőt, komoly lenne, azt nem mondható rá, ám első pillantásra eléggé megtévesztő lehet, hiszen az ember még rá is aggatná hirtelenjében ezeket a jelzőket. Még szerencse, hogy van olyan, hogy második benyomás, ugyanis az teljesen romba dönti az elsőt: az ember rájön, hogy az a komoly fiatalember, akit az imént látott, nem létezik, helyette egy igazi kisördög rontja a levegőt szerény kis világunkban. Vörös haja tipikus Weasley-vonás, az emberek már messziről fölismerik, hogy egy Weasley-vel van dolguk. Őt ezt sosem szokta zavarni, kivéve olyankor, mikor ócsárolják őket, de akkor sem a nevével, vagy a családjával van a gondja, hanem azzal az emberrel, aki ennyire pofátlan, és visszataszítóan goromba. Szeret Weasley lenni, szereti a családját, de legfőképpen az ikertestvérét, George-ot, akivel szinte teljesen kiköpött másai egymásnak, talán csak a szemük aprócska árnyalatbeli különbsége tér el, vagy egy-egy szeplő, esetleg anyajegy elhelyezkedése, de más nem, hisz még a vigyoruk is tök egyforma. És igen, még OTT sincsen rajtuk különbség, hiszen az évek során nem egyszer mérték össze egymással „erejüket”. Vagy inkább hosszukat… Magas, langaléta fiú, és eléggé vékony is, pedig eszik azért rendesen, abból, és annyit, amennyi csak beléfér, bár azért nem űzi az étkezést olyan durván, mint öccsük, Ron, aki a családjukból a legkulturálatlanabbul étkezik, pedig még a konyhamalac is a családhoz tartozik valamelyest.

Jellem: Alapvetőem békés teremtés lenne… nem, ez nem igaz. Imád bajt keverni, testvérével még az iskola legrettegettebb tanárától, Perselus Pitontól sem félnek, hiába küldte őket minden év majdnem minden napján büntetőmunkára őket, illetve kiabálta le fejüket. Nagy csínytevők, igazából az ember addig rá sem jön, hogy mi történt vele, amíg a környéken az emberek el nem kezdenek szakadni a röhögéstől, de utána biztos lehet benne, hogy a Weasley ikrek jártak a közelében. Nehéz őket elkapni, és még nehezebb rájuk bizonyítani a dolgot, ennek ellenére úgyis mindig tudja mindenki, hogy ők tettek minden csínyt. Fred, és testvére is tipikusan azok a fiúk, akik örökké vidámak, gyermekiek, akik sosem tudnak felnőni, anyjuk pedig hiába próbál ez ellen tenni, mert amíg a két fiú együtt van, ráhangolódva a másik minden apró rezdülésére és gondolatára, addig képtelenség őket felnőttnek látni. Na jó… néha azért ők is felvillantják magukból a felnőttet, de főleg inkább csak olyankor, amikor testvéreiknek, vagy barátaiknak szükségük van rájuk, de akkor aztán lesz nemulass. Szíves örömest átkozza meg a mardekárosokat, de inkább csak olyankor, amikor látja, hogy másokat bántottak, mivel állítja, hogy nem szabad másokat bántani – kivéve, ha először mások bántottak, mert akkor megérdemelnek bármiféle büntetést. Az viszont egy más dolog, ha esetleg teljesen véletlenül a mardekárosok asztalára kerül egy kevéske a még nem egészen tesztelt termékükből, hiszen arról ők nem tehetnek, nem igaz? Bár ezek a támadásuk részükről már megszűntek, hiszen szépen szó szerint elröpültek a Roxfortból év közben, és abbahagyták az iskolát, de azért termékeik bőségesen megtalálható minden egyes szobában, még úgy is, hogy Friccs jó pár adaggal elkobozott már belőlük.

Élettörténet: A Weasley család negyedik gyermekeként jött a világra, pár másodperccel korábban testvérénél, és már akkor tudták szüleik, hogy velük jobb lesz vigyázni, hiszen már akkor két kis ördögfióka volt az ikerpár. Teljes egyetértésben akasztották ki a Szent Mungó csecsemőosztályára tévedőket, legyen az szintén csecsemő, ápoló, vagy akár szülő is, de persze nem lehetett rájuk bizonyítani semmit sem, hiszen mikor rájuk néztek az emberek, csak két, egymást álmukban is átölelő két kis angyalkát láttak. Ennél viszont nagyobbat nem igazán tévedhettek volna, amire szüleik elég hamar rá is jöttek. Otthon az összes testvérüket, bár leginkább öccsüket folyton piszkálták, anyjuk idegeit teljesen fölőrölték, mire a Roxfortba kerültek, ám ott sem hagyták abba az emberek megvicceléseit, sőt, csak még nagyobb tudásuk lett ahhoz, hogy szórakoztatni tudják a népeket. Bár nem mondhatni, hogy jegyeik túlzottan jobbak lettek volna, azt meg főleg nem, hogy ez ellen megpróbáltak volna tenni valamit, de az biztos, hogy zseniális koponyák, amit még a bájitaltan tanáruknak is el kellene ismernie, csak éppen Perselus Piton előbb vesz föl rózsaszín bohócjelmezt, és adja elő a Gangam Stlyet tánccal együtt, mint hogy ezt valaha is elismerje. Bár… az ilyen dolgok eléggé hamar megtörténhetnek, ha az ember közelében valamelyik iker járkál, de vele ennyire még sosem terveztek kiszúrni. Az iskolában több órát voltak büntetőmunkán, mint órákon, illetve anyjuktól több rivallót kaptak, mint házi süteményt, de nekik így szép az élet, így tökéletes minden. Anyjuk sokáig úgy gondolta, hogy semmire sem fogják vinni, hiszen hiába tudja róluk, hogy okosak, ha minden tehetségüket hülyeségekre pazarolják, nem pedig tanulásra, és a szívinfarktus kerülgette őt minden egyes alkalommal, mikor meghallotta az ikrek azon ötletét, hogy elmennek egy cirkuszba bohócnak. Éppen ezért, mert senki sem hitt bennük, egyetlen egy ember kivéve, volt mindenkinek olyan nagy meglepetés, hogy termékeiket, amikkel megkönnyítették, vagy éppen megnehezítették egy-egy diáktársuk életét, képesek eladni, ráadásul a saját boltjukban, ugyanis Harry barátjuk nagylelkű támogatásával sikeresen megnyitották saját boltjukat az Abszol úton, a Weasley Varázsvicc Vállalatot, ami igen virágzó üzletnek indult.

Hobby: Új termékek kifejlesztése, már meglévőek jobbá tevése, ikertestvére, csínytevések, ikertestvére, kviddicsezés, ikertestvére, fogadások kötése, és persze az ikertestvére

Foglalkozás: A Weasley Varázsvicc Vállalat egyik igazgatója, alapítója és fejlesztője

Extrák: Amíg a Roxfortba jártak, addig házuk kviddics csapatában is benne voltak, még pedig kiváló terelőkként. *** A Tekergők utódainak vallják magukat, a Tekergők Térképének segítségével sikerült fölfedezniük az alagutakat, és mindenféle rejtett járatot, amit aztán végül Harrynek odaadtak, mert nekik már nem kellett, elég ügyesek voltak ők anélkül is. *** Nincsen meg nekik sem a RAVASZ-uk, sem pedig az RBF-jük, ám így is zseniális koponyák, és tudnak érvényesülni az életben, még pedig önerőből. *** Kivonulásuk az iskolából még a Roxfort Történetébe is beleíródott, hiszen nem minden ember láthatott olyan parádés iskola-abbahagyást, mint amilyen az övék volt, tűzijátékkal, meg mindenféle jóval. *** Imád kísérletezni, akár másokon, akár saját magán, amíg minimalizálja a mellékhatásokat, mindene az új termékek fejlesztése, és természetesen az ikertestvére. *** Sohasem volt szerelmes, mindig is úgy gondolta, hogy a lányok csak barátoknak valók, ahogy a többi fiú is, hiszen mit neki barát, vagy barátnő, hiszen vele olyasmi történt meg, ami eléggé ritka, még a varázsvilágban is: lelkének másik felével, önmaga tükörképével nőhetett fel, és ezt semmire sem volna hajlandó lecserélni, főleg nem valami ismeretlen lányra, aki nem George lenne.

Képinfo: Nem saját (http://fya-shellk.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 04. 08.
2013. 10. 13.

Módosítva: 2015. 04. 22. 20:57:39
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).