Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yrian Willem Vernout
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 22

Külső leírás: Alakja leginkább északi népekéhez hasonló vonásokat hordoz magán; bőre sápadt, már-már hófehér, átlagos magasságú, szálkás testalkatú. Izomzata csak annyira fejlett, amennyire a legminimálisabb testmozgással el tudott érni. Kicsit lusta. Nem éppen sportos, de szerencsés alkat, viszonylag nagyobb erőfeszítés nélkül formálta szálkássá testét. Vékony, néha már túlságosan nőiesnek tűnő alakját édesanyjától örökölte. Arca lágy vonásokkal lett megáldva, mégis megvan a maga karizmatikája. Ajkai kellően teltek, csábítóan tud velük mosolyogni. Mondhatni egészen ellenállhatatlan módon. Orra átlagos; se nem túl horgas, se nem túl pisze, talán kissé fitos. Hatalmas, szürkéskék szemei kíméletlenné és egyben sejtelmessé teszik pillantását. Az embernek egy hosszabb szemezés után futkos a hátán a hideg. Hosszú, fekete szempillái és szép ívű, elvékonyodó szemöldöke pedig méginkább felhívják a figyelmet gyönyörű látószervére. Haja ébenfekete, háta közepéig ér, bár hossza annyira nem feltűnő, mivel kissé tépettre van vágva. Mindkét füle ki van lőve két helyen, karikákat visel a bennük. Szereti az ékszereket, főként nyakláncokat és gyűrűket visel. Megvannak a kedvenc darabjai, de otthon is tart több tucatnyit. Nyakában általában lóg egy kereszt és egy boszorkánycsillag hosszú láncokon, ezek mindennapi viseletének fontos alkotóelemei. Nyolc ujján hord gyűrűt, a kivételek pedig gyűrűsujjai. Azokra saját bevallása szerint sosem fog semmi kerülni, mivel azokon az eljegyzési- és a jegygyűrű foglal helyet. Ő pedig aztán a világ összes pénzéért sem fogja igába hajtani a fejét. Kedvenc gyűrűje egy szilvaszín köves pecsétgyűrű, amit bal középső ujján visel. Sosem veszi le. Még kamaszként találta nagyszülei padlásán. Nem igazán foglalkozik vele, hogy nem éppen férfias darab, jó volt rá, szóval hordja. Szemeit gyakran kihúzza és körmei is gyakran pompáznak fekete, vagy sötétkék – néhanapján méregzöld – színekben. Azt mondja, csak az imidzshez kell, viszont titokban szereti ezzel felhívni az emberek figyelmét. A sötét színeket kedveli, csak szűkszabású farmereket és esetleg bőrnadrágot hajlandó hordani. Szereti az ingeket, de számtalan kapucnis felső is megtalálható ruhatárában. Cipőnek pedig tornacipőket visel, és azok közül is csak Converse-t.

Jellem: Kisgyerek korában csendes és visszahúzódó volt. Szót fogadott a szüleinek. Senkinek nem volt rá egy rossz szava sem. Testérével jól kijöttek. Aztán ahogy kamaszodni kezdett, egyre több titkos kis dolga lett. Néhanapján rossz társaságba keveredett, akiken keresztül megismerkedett az alkohol, a könnyűdrogok és a szex világával. Sosem vitte túlzásba egyiket sem, talán így sikerült titokban tartani a szülei előtt, de személyisége gyökeresen megváltozott. Többet már nem volt az aranyos kisfiú. Makacs lett, csökönyös. Ágymelegítői és osztálytársnői rendkívüli figyelmet fordítottak szépségére és nem győzték szajkózni, hogy milyen jól néz ki. Ennek eredményeként talán túl nagy önbizalomra tett szert, kissé beképzeltté és hiúvá vállt megjelenését illetően. Viszont tehetségével sosem hencegett, nem igazán beszélt muzikalitásáról. Nehezen fejezi ki az érzelmeit, így néha gyermeki érzelemvilágúnak tartják. Pedig ő igenis tud komoly és érett is lenni. Pont annyira, amennyire szeret szeretetet kapni (az adás résznél már kicsit húzza a száját, de ha valakit megkedvel, az meneküljön, mert nem szabadul tőle egykönnyen). Könnyen ismerkedik, viszont azt ritkán hagyja, hogy megismerjék. Nem szereti a váratlan helyzeteket, ugyanis gyakran csődöt mond a problémamegoldó készsége, viszont a rutinok emberének sem merném nevezni. Elég szabad felfogású.

Élettörténet: Egy középosztálybeli családban született. Édesanyja norvég, édesapja pedig holland származású. Első és egyetlen vérszerinti gyerek a családban. Két évvel fiatalabb húgát örökbe fogadták, ugyanis édesanyjuk képtelen volt másodszor is teherbe esni. A két gyerek között sosem tettek különbséget, Lornát is sajátjukként szerették. A szülők és a gyerekek között jó kapcsolat alakult ki, nem voltak komolyabb összetűzéseik. Bár nem is lehetett volna. Hiába törődtek a gyerekeikkel, nem igazán ismerték őket. Talán Will is így tudott elkanászodni egy idő után. Míg általános iskolában kiválóan teljesített, gimnáziumban elkezdett rontani. Idővel kimaradozott az iskolából is, hogy az állítólagos haverjaival lógjon. Azokkal a haverokkal, akik belevitték a rossz dolgokba. Tizennégy éves volt, mikor elszívta élete első füves cigijét. Nem igazán tetszett neki, de kellet. Hogy pontosan miért is? Hogy menőnek, nagyfiúnak tűnjön. Ezek után már nem volt megállás, jöhetett a többi önromboló dolog is. Piálás miatt tizenhat éves korára négyszer került kórházba alkoholmérgezés miatt. Ez már persze szüleiknek is feltűnt, de mivel a többi berúgásról nem tudtak semmit, megúszta a dolgot egy ejnye-bejnyével. Viszonylag sokáig nem is foglalkozott azzal, hogy barátnőt keressen magának. Tulajdonképpen sosem érdekelték a lányok. Egészen tizennyolc éves koráig nem is gyanakodott másságára, csak amikor barátai számon kérték. Csak ezek után vette rá magát, hogy elkezdjen csajozni. De volt egy kis bökkenő; egy lányt sem talált elég jónak. Vagy túl sovány, vagy túl telt volt, vagy a személyisége nem volt megfelelő. Aztán egy buliban – amikor már ne volt szomjas – valahogy úgy alakult a dolog, hogy poénból smárolt az egyik ismerősével. És ez jelentette az áttörést, hogy nemi identitása a felszínre törjön. Ez után már nem kellett sok ahhoz, hogy elkezdjen nemi életet élni, bár komolyabb érzelmi kapcsolat egy partnerével sem alakult ki. Tulajdonképpen már annak a srácnak a nevére sem emlékszik, aki elvette a szüzességét. Érettségi után, nem tanult tovább, úgy döntött, hogy ő a zenei iparban fog dolgozni. Még kamaszként megtanult gitáron és zongorán játszani, és énekhangját is fejlesztette. Végül talált egy szponzort, aki belegyömöszölte a majdnem kész bandájába. Will eleinte örült a dolognak, a tagokkal is egészen jó kapcsolatot sikerült kialakítania, de mikor kiderült, hogy nem játszhatnak azt, amit akarnak, és a rocker kinézet mögé popbálványokká akarják nevelni őket, alább hagyott a lelkesedése. Többször próbált beszélni erről szponzorukkal és a kiadóval, de ötleteit mindig visszautasították, mivel időközben elég népszerűvé váltak és nem akartak elesni egy biztos bevételforrástól. De Will nem hagyja annyiban a dolgot, az pedig még pluszban adja alá a lovat, hogy a banda többi tagja is mellette áll.

Hobby: Él-hal a zenért. Énekelget, gitározik ás zongorázik.

Foglalkozás: Mindig is híres énekes akart lenni, amit sikerült is elérni, de most, hogy teljesült az álma, ki nem állhatja munkáját ebben a formában.

Extrák: Holland füves bagázsomhoz. *** Uni, de inkább a passzív szerepkört kedveli. *** Anyja norvég származása miatt kapta az Yrian nevet. Mindenki szerint szép név, de ő utálja, így általában csak holland nevén mutatkozik be, és úgyis csak becenevén. *** Nem igazán kedveli a drogokat, de azért néha napján elszív egy-egy füves cigit. Inkább alkohol párti. Azt valamilyen szinten bírja is, de ennek ellenére gyakran issza le magát a sárga földig. *** Szentül állítja, hogy csak alkalmi dohányos, én pedig szentül állítom, hogy úgy pöfékel, mint a gyárkémény. *** Tripanofóbiás, azaz tűfóbiás. Ezen okból kifolyólag nincs tetoválása, pedig nagyon szeretne. *** Még nem volt komoly kapcsolata, többnyire csak egyéjszakás ágymelegítői vannak.

Képinfo: Nem az enyém. (http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2011/292/5/7/if_i_was_your_vampire_by_audreydutroux-d3b4gwr.jpg)

Engedélyezve: 2013. 04. 06.
2013. 04. 11.

Módosítva: 2013. 04. 11. 22:26:03
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).