Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Viviana Ankeru /kitalált karakter/
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: Hátul rövidebb elől hosszabb kékes szürke haja van, melyben elől és a frufru részen is vörös melír csíkok találhatóak. Szeme olyan színű mint haja és egy vörös sáv is található benne. Tökéletes alakja van, bár alacsony teremtés és éppen ezért szereti a magassarkúkat és szoknyákat mivel lábai hosszúak és kecsesek. Bőre nem annyira világos inkább közép árnyalatú. Szeret punkosan öltözködni és szereti a kényelmes farmerokat és kapucnis pulcsikat. Bal szeme alatt egy fekete csillag található és ugyan azon az oldalon szemöldökében két pc is található. A füle végig ki van lövetve szintén bal oldalt. Bal vállán egy steam punk bagoly található mellén pedig egy szárnyas vipera. Szájában bal oldalt alul egy karika is díszeleg. Jobb oldalt a csípőcsont felett egy koponya van bonyolult mintákkal körülvéve.

Jellem: Nagyon makacs, de ugyanakkor szerethető lány. Szeret segíteni az embereknek, de ha valaki keresztbe tesz neki vagy bántja a barátait, rokonait akkor annak nem kegyelmez.Egy nagyon jólelkű lány, ha megkérik valamire megteszi. Az adott szavát mindig betartja ezért roppant megbízható. Választékos szókincsű és külseje ellenére egy kifinomult lélek. Ugyan roppant hiperaktív de képes egy kis nyugodtságot is magára erőltetni. Fonetikus memóriával rendelkezik minek következtében amit egyszer lát,hall,érez az beég a tudatába és csak fel kell idéznie ha szükséges. Nagyon választékosan fogalmaz és szépen is.

Élettörténet: ő más a Szibülla rendszer idejére született. Kiskorától kezdve kitűnt kortársai közül, magas intelligenciával rendelkezett, választékosan beszélt már 5-6éves kora óta. Nyugodt gyermekkora volt, iskolába járt bár attól eltekintve, hogy nem voltak barátai mert rengeteget tanult mindene megvolt. Fonetikus memóriája van, amit egyszer lát hall az beég a tudatába és csak fel kell idéznie mikor szükséges. 17éves korában kezdett el modellkedni anyja unszolására. Kapott egy nagyobb lehetőséget aminek következtében egy ideig távol volt szülővárosától. Mikor hazatért, lakásába belépve nem édesanyja mosolygó tekintete fogadta hanem betört ajtó és egy gyilkos aki éppen akkor ölte meg édesanyját. Menekülni kezdett előle, Kagari volt az aki először megtalálta /mert időközben kirendelték őket/ és ő mentette meg a lányt. Sokáig pszichológus kezelte de mivel nem volt komolyabb baja így csak fél évig járt oda.Ez alatt az idő alatt stressz és feszültség oldás céljából minden küzdősportba belekóstolt. A történtek után 3hónappal felkereste Kagarit, hogy köszönetet mondjon neki. A fiú nagyon megkedvelte a lányt, Viviana egyre többet járt hozzá mígnem Kagari többet kezdett el érezni mint puszta barátságot ezt mindenki tudta kivéve a lány. kagari sosem mondta el neki mit érez iránta mert nem akarja elveszíteni a lányt. A lány mire 19lett megkereste az iroda mert értesültek intelligenciájáról és adottságáról így mint titkos nyomozó felvették. Mondván senki se gyanakodna egy modellre. Tsunemorival nagyon jóban van valamint a többi kényszerítővel is.

Hobby: modellkedés, dobolás,írás, különféle gyönyörű tájak felkeresése, mások kultúrájának felfedezése, tanulás,olvasás

Foglalkozás: Régen modell volt /még néha most is/ de főállásban a Bűnelhárítási Iroda titkos megfigyelője

Extrák: anime: psycho pass ***Modell ügynökség ahol dolgozik: Beauty Monster's****Kedvenc színe: vörös**Gyönyörű kézírása van.**** Csak vész esetekben rendeli be az iroda és titkos megbízatásokat ad neki.*pontosan céloz* Kiválóan kezeli a dominátort és más fegyvereket is* gyorsan mozog és fürde

Képinfo: A kép saját készítésű.:) ( http://chole-chan.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 04. 02.
2014. 07. 22.

Módosítva: 2014. 07. 22. 11:47:27
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).