Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ichijo Takuma
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Meera

Kor: 18

Külső leírás: Magas, szálkásan karcsú, nem egy erőteljes testfelépítésű, inkább fürge és rugalmas mozgású, köszönhetően simulékony alakjának. Bőre matt és sápadt színű, egy hiba, egy elvétett folt sem mocskolja be hibátlan bőrét. Haja egészen világos szőke, inkább lenszínű, kellemesen puha, attól függően, mennyi vért vett már magához. Tekintete zöld, mint a zsenge fák lombkoronája, szinte mindig mosolyog, van egy fajta karizmája, megjelenése erőteljesen attraktív nemesi származása és öltözködése miatt. Általában az iskola által megkövetelt Esti Tagozatosok egyenruháját viseli, de ha épp nem azt hordja, előszeretettel öltözködik hanyag eleganciával. Leggyakrabban Kanaméval lehet látni, valamint Shiki társaságában, hozzájuk kötődik leginkább, de a többiekkel is szívesen tölti az idejét. Nem az a megközelíthetetlen kisugárzású, nincs benne semmi lenéző, egyszerűen csak fenséges.

Jellem: Vámpíroknál egyáltalán nem megszokott lelkesedés, gondoskodó viselkedés jellemzi, emberekkel és vámpírokkal egyaránt egyformán viselkedik. Közvetlenebb, mint társai, ráadásul mint Alelnök, kötelessége is a többiekkel foglalkozni, meghallgatni problémáikat. Ezzel szemben tud határozott és halálos is lenni, ha az adott helyzet ezt megköveteli vagy utasítást kap rá. Állandó és abbamaradhatatlan mosolygása és vidám attitűdje akkor is megmarad, ha sötét vagy fájdalmas élményben, szituációban vesz részt, emiatt nagyon nehéz elmondani, hogy valójában mire gondol vagy hogyan érez az adott pillanatban. Intelligens, okos és következetes, rendelkezik bizonyos mértékű empátiával a halandók irányába, érzések is szorultak belé. Mérhetetlenül lojális Kanaméhoz és mivel a tisztavérű Takumáéknál töltötte gyermekkorát, mindenkinél jobban tudja, hogy micsoda teher nyomja a másik vállát. Felhívja Kaname figyelmét a hibáira, vagy jellembeli kifordulásaira, mindezt úgy, hogy a másik meg sem haragszik rá, és ő az egyetlen, aki Kanamét tiszteletlenség nélkül a nevén nevezheti. Rettenetően hűséges barátaihoz, kiáll értük és védelmezi őket, teljesen mindegy, mi az ára. Habár Takuma viselkedése általában gondtalanságot mutat, érti a komplikált helyzetek mögött lapuló okokat és okozatokat, mindezt érett felnőttséggel dolgozza fel magában, holott kívülről teljesen éretlenül viselkedik.

Élettörténet: Takuma családja az egyik legrangosabb nemesi vámpír klán, közvetlenül a tisztavérűek után. Édesapja színész, édesanyja pedig egy ikebana iskola vezetője. Nagyapja, a Vámpír Tanács egykori elnöke taníttatta ki, emiatt magas elvárásai és követelései is vannak Takumával szemben. Ebbe az is beletartozik, hogy ki akarja házasítani a Shirabuki családhoz, hogy a két vonal egyesülhessen. A Cross Akadémiára Kaname és nagyapja miatt iratkozott be, Alelnöki pozíciót foglal el, ő képviseli az Esti Tagozatosokat, aminek diákként aktív tagja. Igyekszik megtalálni az emberek és a vámpírok közötti harmóniát, segít különféle rendezvények lebonyolításában, mikor naplementekor az estisek kimennek a még kint leledző nappalisok közé. Elnéző, kedves és türelmes stílusa sok lányt vonz, főleg, hogy alelnök is, így befolyásos, de főleg külsejével és mosolyával fogja meg rajongóit, akik nagyon ritkán pártolnak el tőle. Szobatársának Shiki Senrit kapta, és abban a pár hétben, míg egy légtérben tartózkodtak, nagyon közel kerültek egymáshoz, hiszen Takuma próbálja mindig az alváson kívül valami új kipróbálására ösztökélni hálótársát.

Hobby: olvasás (főleg misztikumokról szólóakat, mangákat és szótárakat), rakugo, teaceremóniák vezetése

Foglalkozás: Alelnök, tanuló

Extrák: Képessége majdhogynem megegyezik a tisztavérű Elnökével. A saját akarata szerint átalakíthat dolgokat, amiket széttörhet vagy felrobbanthat, olyan formában, amilyenben csak szeretné. Mindemellett hihetetlenül jó kardforgató, arisztokrata vámpírsága miatt gyors regenerációs- és emlékezettörlési képesség is jellemzi.**Kedvence az eper tea, szintén eperből készült dzsemmel.**Forrás: vampireknight.wikia.com

Képinfo: animéből (google.com)

Engedélyezve: 2013. 03. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).