Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam P. Lester
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 19

Külső leírás: Nézz rá. Nézd meg jól. Fura fültágító, szőkés frufru, szanaszét álló haj... Azt mondanánk rá, hogy abszolút lázadó. Kezdjük az elején. Úgy 175 centiméter magas, testsúlyra úgy 58 kiló. Hát igen, nem viszi túlzásba. Ráadásul az a neonzöld kontaktlencse! Környezetének nagy része nem is sejti, hogy Adam szemei gyárilag ilyenek, ő pedig hagyja, had higgyék azt, amit akarnak. Tekintete az esetek túlnyomó többségében érdektelen, vagy unott. Azt hinné az ember, hogy az égvilágon semmi sem billenti ki a nyugalmából. Orra fitos, kissé hegyes, de még így is kellemes megjelenést kölcsönöz neki. Ajkai közepesen dúsak, színtelenek. Arca kifejezéstelen, bőre abnormálisan fehér. Izomzata nem kidolgozott, pedig ha foglalkozna vele ígéretes testépítő is válhatna belőle. Csak hát nem érdekli a dolog. Visszatérve extrém megjelenésére: a fültágító amolyan reklámfogás, hogy megmutassa milyen menő dolog ha valakinek van, és hogy ismerősei feltétlenül nála csináltassák. Egyébként ez sem érdekli túlzottan. Szőkés frufruja egy munkatársától ered. Felvetette, mennyivel "coolosabban" nézne ki, ha befestené a haját elöl szőkére. Adam vállat vont és másnap félig szőke hajjal lépett be az ajtón. Ruhákat tekintve szereti a kényelmes darabokat. Egy koptatott farmer, egy zöld póló, és egy kényelmes (lehetőleg neonzöld-fekete) csíkos, kapucnis pulóver. Kezeit imádja zsebre tenni, ez amolyan jól bevett régi szokás nála, ami isten tudja honnan ered.

Jellem: Jellemét tekintve senki nem mondaná bonyolult figurának. Reggel felkel, eszik, elmegy meózni, hazaesik este, zuhanyozik és alszik. Sokszor úgy tűnhet, hogy a rutinnak és a megszokásoknak él. A barátai is váltig ezt állítják. Csakhogy senkit nem enged közel magához, ezért senki nem ismeri. Az igazság az, hogy imádja a csendet, és ha végre egy kicsit egyedül lehet. Hallja mások gondolatait. Ha akarja, ha nem. Nincsenek előtte titkok. Ezt régebben képtelen volt kontrollálni és ezért félt emberek közé menni. Bent a laborban igyekeztek segíteni neki, de semmilyen módszer sem vált be. Éjt nappallá téve igyekezett a saját elméje köré falat emelni, hogy ne hallhassa mások gondolatait. Végül sikerült neki, de ez eleinte nagyon sok energiáját felemésztette. Később már rutinszerűen ment neki, és mostanra már folyamatosan fent tudja tartani, minden erőfeszítés nélkül. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem használja ezt a képességét. Ha valakit nem ismer, csak belehallgat a gondolataiba, és könnyen eldönti róla, hogy milyen ember. Az esetek nagy részében szűkszavú és tartózkodó. Ha beszél, mindig kimért és távolságtartó. Egyáltalán nem áll szándékában szoros kapcsolatokat kiépíteni másokkal. Ő egy magányos farkas. Legalábbis annak tartja magát. Nem akar senkit, aki kötődik hozzá, vagy akihez ő kötődhet. Nem akar másokra támaszkodni, és nem hagyja, hogy kihasználják. Ezért inkább úgy viselkedik, mint egy jégcsap. Magas IQ-ja van ezért kiváló a helyzetfelismerő képessége. Gondolatolvasói adottságának hála, jó emberismerő. Állandóan nyugodt és higgadt. Szinte semmi nem tudja kibillenteni lelki egyensúlyából. Azonban ha felbosszantják a szó legszorosabb értelmében fejtetőre áll a világ. Birtokában van a telekinézis képessége és ha igazán dühös, szétrobbannak az égők, kitörnek az ablakok, megrepednek a falak, széttörnek a bútorok, és még sorolhatnám. Nem jó dolog felhúzni, mert akkor a világ végére kell felkészülni.

Élettörténet: Augusztus 13.-án, pénteken született. Ha lehet ilyet mondani, a legforróbb napon. Apja nem volt neki. Legalábbis olyan nem, akit ismerhetett. Édesanyja eléggé lecsúszott és alkoholmámoros életmódot folytatott. S ha épp nem volt pia a kéznél, sem pénz, amivel vehetett volna, a terhes asszony a csapvizet itta. Ezzel nem is lett volna baj, ha az tíz kilométeres körzetében nem egy atomerőmű boldogította volna az ott lakókat. Tehát elégedjünk meg azzal, hogy az ivóvíz rendesen sugárfertőzött volt. Adam anyja nem törődött vele. Sőt örült is volna a vetélésnek. Hiszen minek a nyakára egy bömbölő kis szaros, akire a piára való pénzt akarja költeni? Tehát Adam megszületett. Anyuka úgy döntött nem fogja felnevelni, ezért egy műanyag dobozban beledobta a folyóba. A doboz a kis "Mózessel" egészen az atomerőműig sodródott, ami nem mellesleg az ARMOR nevű titkos szervezet tulajdonában volt és nem csupán atomenergiát állított elő. Egy afroamerikai munkás talált rá a dobozra, és cifrát káromkodott, amikor a dobozban egy édesen kacarászó, ámde kísértetiesen neonzöld színben világító szemű csecsemőt talált. Rohant a vezetőséghez, akik rögvest hívták a nagyfőnököt, aki nem más volt, mint a jó öreg Brant. Tévedés ne történjék, ő csak kielemezte a helyzetet és a laborosokra bízta a kissrác felnevelését. Adam úgy nőtt fel, hogy életének minden mozzanatával tisztában volt. Nem voltak előtte titkok. Talán ezért nem kezdett ámokfutásba, s nem őrült meg. Olyan tízéves lehetett, amikor először tapasztalt különös dolgokat maga körül. Két éven belül tökéletesen elsajátította a telekinézis fortélyait és belekóstolt a gondolatolvasásba is; igazi ereje azonban egészen másban rejlik. Nem, repülni nem tud bármennyire is szeretne... Viszont megadatott neki a jó emberismeret és a magas IQ. Pillanatok alatt képes kiismerni ellenfelét és ellene fordítja fegyverét. Tizenhét volt, amikor felvetette az ARMOR-nak, hogy el akar költözni a laborból. Mivel nem jelentett veszélyt senkire se nézve, engedélyezték neki. A többi hős, aki ismeri strébernek tartja, nem igazán kedveli. Adam egy kis panelban lakik azóta és keresetét egy tetoválószalonban biztosítja.

Hobby: Szakirodalmak és egyéb könyvek olvasása

Foglalkozás: Pearcingeket bököd és mellékállásban szuperhősködik

Extrák: Imádja a neonzöld színt. Minden második ruhadarabja ebben virít, s alsóneműjének 90%-a is ilyen színű. *** Nos igen, nem tehet róla de világít a szeme a sötétben. Akik látták már, sokszor megrémültek tőle. *** Lenézi a latex hősmaskarába bújt idiótákat és nem tartja őket embernek. Ha lehet messzire elkerüli őket.

Képinfo: Rajzolta: Shark-Bites (http://shark-bites.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 03. 30.
2013. 05. 28.

Módosítva: 2013. 05. 28. 18:37:28
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).