Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dr. Gerard J. Ryan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 32

Külső leírás: Magas, szálkás testalkatú férfi. Végtagjai hosszúak, megjelenése mégsem tűnik sutának miattuk. Izmai szépen, éles vonalakkal rajzolódnak ki porcelánfehér bőre alatt. Jó fizikumú, fitt, de erre szüksége is van munkájához. Széles vállival és keskeny csípőjével tökéletes mintapéldánya lehetne a deltás, idealizált férfi alkatnak. Nyakán nagyobb nyeléseinél kissé látható ádámcsutkája, ahogy fel, s le mozog. Arca éles vonalú, karakteres, mégis van benne valamiféle lágyság, kedvesség és szeretet. Arccsontja hangsúlyos, mely még inkább éles vonalakkal látja el a férfit. Ajkai teltsége még a férfias határokon belül mozog. Orra átlagos, talán kissé pisze. Hihetetlenül szép, borostyán szín íriszekkel kémleli a világot, mely melegséget és egyben komolyságot sugároz. Haja égővörös, kicsit hosszabb. Azt sem szereti, ha már túl hosszú, de a túl rövidet sem kedveli, így igyekszik mindig a kettő között tartani lobonca hosszát. Néhol felfedezhetők benne hullámok, melyeket ki nem állhat, ugyanis véleménye szerint kezelhetetlenné teszik dús hajkoronáját. Általában igyekszik hátrafésülni rakoncátlan tincseit, de ez nagy gyakorisággal kivitelezhetetlennek bizonyosul. Főként az egyszerű, egyszínű és sötétebb ruhadarabokat kedveli. Kifejezetten jól áll neki a sötétkék, sötétzöld és a szürke különbféle árnyalatai. Általában farmert visel, munkahelyén pedig a szokásos kék vagy zöld orvosi „pizsamát”. Amikor teheti, kényelmesen öltözködik.

Jellem: Az ember első benyomása az lehet róla, hogy talán kissé karót nyelt, netalántán savanyú. Ebben részben tévednek, részben pedig jók a meglátásaik. Alapjában véve Gerard komoly férfi, ritkán látni mosolyogni, de savanyúnak semmiképpen sem mondanám. Humora kiváló, szereti jókedvre deríteni szeretteit és imád velük együtt nevetni. Fontos számára a családja, de sosem volt igazán családcentrikus, nem is akart saját családot. Viszont lányáért tűzbe tenné a kezét, még a világ végére is elmenne érte, de munkája miatt nagyon kevés időt tud vele tölteni. Emiatt gyakran érez bűntudatot, sokszor kételkedik abban, hogy egyáltalán jól látja-e el apai szerepkörét. Munkáját odaadóan végzi, szereti csinálni. Empatikus és humánus. Könnyen szóba tud elegyedni a betegek családjával és átérzi aggodalmukat, esetlegesen fájdalmukat. Munkájának köszönhetően képes gyorsan megfontolt, súlyos döntéseket meghozni, viszont a kényesebb, érzelmi témákban kissé elveszettnek érzi magát.

Élettörténet: Egy olasz-ír családban született harmadik gyerekként. Két nővére és egy öccse van. Kevés dologban ütött édesapjára, így olasz vonásokból igazán keveset – sőt, szinte semmit sem – örökölt. Míg testvérei vegyesen örököltek szüleiktől, addig ő főként édesanyjára ütött. Nagy, boldog családban nőtt fel, sosem szenvedett hiányt semmiben, viszont három testvér mellett senki sem tud teljesen érvényesülni. Mindig tanulmányi eredményeivel akarta felhívni magára szülei figyelmét, aminek következménye az lett, hogy olyannyira megkedvelte a reáltantárgyakat, főként a biológiát és a kémiát, hogy ösztöndíjjal bejutott egy orvosi egyetemre. Tudatosan készült ezekre az évekre, már gimnáziumi éveinek elején tudta, hogy mi akar lenni. A felsőoktatási intézménybe bekerülve kitárult előtte a világ, rengeteg új dologgal találta szemben magát. Sosem volt zárkózott, így viszonylag könnyen barátra lelt, aki későbbiekben a kollégája lett. Egyetemi évei után belesi sebésznek szakosodott. Még csak harmadéves rezidens volt, mikor megismerkedett feleségével, Natalie-val. Magával ragadta a hét évvel fiatalabb nő szépsége, titokzatossága. Hosszú udvarlás után a női is beadta a derekát és két év együtt járás után összeházasodtak. Házasságuk első pár éve kifejezetten jól telt. Ez idő alatt Gerard karrierje felfelé ívelt, feleségét pedig egy kisebb cég modellként kezdte foglalkoztatni. Sosem terveztek gyermeket, de aztán Natalie teherbe esett. Örömük nem volt felhőtlen, nem tudták, hogyan fogják megoldani a fennálló helyzetet, hisz mindketten dolgoztak, együk sem akarta igazán abbahagyni a munkáját. Végül mikor megszületett Emily minden megváltozott. Gerard gondolkodásmódja fenekestül felfordult, és elkezdte építeni világát a kislánya köré. Natalie ennél már sokkal nehezebben viselte a dolgokat, ő maradt otthon a kisbabával. Eleinte csak kisebb vitáik voltak Gerarddal, de aztán kezdtek elmérgesedni a dolgok, házasságuk jelenleg igen mély ponton van.

Hobby: Szeret eljárni futni, vagy uszodába, de leginkább Emilyvel szereti tölteni az a kevés szabadidejét, ami megadatott neki.

Foglalkozás: Orvos, baleseti sebész.

Extrák: Foglalt, Eshiim Felixe mellé. *** Nem egyszer eszébe jutott már, hogy elválik feleségétől, de aztán mindig arra jutott, nem hagyhatja veszni a házasságát, és nem akarja, hogy Emily csonka családban nőjön fel. *** Néha cigarettázik, így próbálja levezetni a feszültséget. *** Legnagyobb félelme, hogy elbukik apaként. *** Nincs tisztában biszexualitásával, heteronak hiszi magát. *** Aktív fél. *** Nevében a „J.” a James nevet jelöli, melyet apja után kapott.

Képinfo: ribkaDory (http://deviantart)

Engedélyezve: 2013. 06. 10.
2013. 12. 08.

Módosítva: 2013. 12. 08. 19:15:54
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).