Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hirayama Nezumi (saját karakter)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Konancica

Kor: 16

Külső leírás: Az átlagos fiúkhoz képest alacsony és vékony, törékeny testalkatú fiú. Ezért, és aranyos arcáért gyakran lánynak nézik. Rövid szőke haja oldalfrufrusan hordja, és sose ügyel rá, hogy belelóg-e a szemeibe, de érdekes, sose zavarja kosarazás közben. Szemei felemás színűek, az egyik kék, míg a másik zöld, igazán különleges kisugárzást biztosítanak számára, már messziről kiszúrható a színkülönbség. A legfurcsább, hogy noha szőke hajszínét és kék szemét édesapjától örökölte, addig a családjában senki sincs, akinek zöldes árnyalatúak lennének a szemei. Egyszerűbb, lazább ruhadarabokat hord, jellemzően sportos stílusúakat. Szereti a színeket, pólói gyakran virító, élénk árnyalatokban pompáznak, míg nadrágjai többsége fekete, fehér vagy szürke. Szereti a csetreszeket, zsebeket, kendőket, csatokat, ezek közül legalább kettő mindig megtalálható rajta, általában a nadrágján vagy övén.

Jellem: Alapjáraton kedves, megbízható fiú. Imád viccelődni, elég hiperaktívnak mondható. Leginkább lányokkal barátkozik, velük tudja igazán jól megértetni magát, több a közös témájuk, általában imádni szokták, kortól függetlenül. Idegenekkel kicsit tartózkodó, de rendkívül jó színész, ha izgul vagy mérges, az sem látszik meg rajta. Az ember első ránézésre azt gondolná, hogy szerencsétlen és visszahúzódó, de igazából nagy a szája, ha úgy van, felvágni sem restell, gond nélkül kiáll maga mellett. Harcias és imád kacérkodni, a feszültséget a kosárlabda-pályán szokta levezetni, ahol nem fogja vissza magát. Nem hazudós, sőt, inkább pofátlanul őszinte: ha valaki nem szimpatikus neki, gond nélkül közli az illetővel. Nem félős, bár most, hogy szakított Dave-el, kicsit érzékenyebb, mint általában, és néha el-elbizonytalanodik apróságokban. Nem mondható beképzeltnek, tisztában van a határaival és képességeivel, de igyekszik nem visszaélni azokkal. Akit a szívébe zár, annak szinte bármit elnézne és azért akármit megtenne, aki jobban megismeri, csak az tudja igazán, hogy a magabiztos külső mögött milyen érzékeny is valójában.

Élettörténet: Édesanyja japán, míg apja amerikai, akik a kulturális különbségek miatt váltak el, mikor Nezumi még csak tíz éves volt. Addig Japánban éltek, a szülei válása után azonban apja Amerikába vitte. Ott hamar beilleszkedett az iskolába és sok barátja lett. Egyikük, egy Dave nevű fiú azonban nagyon hamar a szívéhez nőtt, mindig együtt játszottak. Dave rántotta bele a kosárlabdázás világába is, azelőtt Nezumi atletizált, de nem élvezte, túl merevnek és unalmasnak találta. A kosarazás azonban teljesen magával ragadta, gyorsan megtanult csapatban játszani, elsősorban streetball-os elemeket illetően kiváló kosaras. Dave-el napi szinten együtt játszottak, az iskola szüneteiben és azokon kívül is, ő tanította meg minden trükkre, amit ismer, és ő segített neki elérni a mostani gyorsaságát. Az együtt töltött idő alatt rájött, hogy a fiúkhoz vonzódik, és legnagyobb boldogságára Dave viszonozta az iránta érzett gyengéd érzelmeit is. Úgy egy évig jártak, aztán a múlt hónapban egy csúnya összeveszés után Nezumi úgy döntött, hogy inkább visszaköltözik az édesanyjához Japánba, és a Touo iskolába jelentkezett át. Tervezi, hogy folytatja a kosarazást, hiszen az amerikai iskolájában az ottani csapat tősgyökeres, stabil tagja volt, viszont mielőtt jelentkezne az új iskolájának csapatába, először körülszimatol és igyekszik jobban megismerni a környéket.

Hobby: Kosarazás minden mennyiségben, barátokkal lógás, vásárlás, horrorfilmek nézése.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: B negatív a vércsoportja * Kedvenc színe a fehér * Villámgyorsan tud mozogni, a gyorsaságát sokáig fenn tudja tartani * Midorima gyerekkori barátja, a fiú utcájában lakik * Homoszexuális, és teljesen együtt tud élni vele * Beszél angolul, japánul és egy kicsit franciául * Szőke haja miatt gyakran külföldinek nézik, míg meg nem szólal * Gyűjti a kulcstartókat és imádja a plüssöket

Képinfo: Elég béna, úgyhogy szerintem látszik, hogy saját "munka" x,D (www.jigokuu.deviantart.com)

Engedélyezve: 2013. 03. 11.
2013. 08. 21.

Módosítva: 2013. 08. 20. 19:55:25
Módosította: Konancica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).