Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kobori Kouji
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Magas, ő a legmagasabb a kosárcsapatban az állandósok között, 192 centiméterével, épp ezért szokott általában ő ugrani a kezdő labdáért, amiben jó is, még Kagamit is leveri, amikor először játszik a Kaijo a Seirin ellen. A testfelépítése, mint minden ilyen kosaras atlétának, neki is izmos és kidolgozott, persze nem az a hű de felturbózott de pont ez a lényeg és a jó egy kosarasnak. Szálkás és délceg, jó az alakja is, széles vállai vannak és hosszú karjai. Megjelenése elég általános, rövid barna haja semmilyen fazonúra nyírt, és hozzá illő barna szemei vannak. Mondható helyesnek, de inkább helyesen átlagosnak. Az animében mezen kívül nem nagyon látni, de több mint valószínű, hogy iskolában ő is a Kaijo egyenruháját hordja.

Jellem: Nem sokat tudunk meg Koboriról, de azért van, ami észrevehető. Az első Seirines meccs alkalmával többet beszél, mint a később mutatott – eddig animében is megjelent – Touou elleni meccsen. Jó a megfigyelőképessége ami későbbiekben ki is derül. Kedves és figyelmes alak, nem olyan mint a legtöbb állandós, akik valljuk be, nem mindig mondhatóak „normálisnak”. Nem szokott túlpörögni vagy túlidegeskedni semmit, általában csendben elvan sőt akkor is kerüli a bajt amikor a többiek épp elemükben vannak és bosszantják kapitányukat. Jobb szeret nem tockost kapni, és azon kevesek közé tartozik, akik nem is kapnak. Pont amiatt mert inkább csendben van, ha a kapitány felpaprikázott hangulatban van, így el tudja kerülni. Legalábbis ez ma így van, nem tudni régebben pontosan milyen volt, de vélhetően hasonló. Jó játékos, nem is véletlen, hogy a Kaijo állandósa, jól tud blokkolni és elzárni, ahogyan dobni is.

Élettörténet: Erről még sokkal kevesebbet tudhatunk, mint jelleméről, főleg hogy szinte semmit nem írnak róla sehol. Feltehetően ő is régebben kezdte a kosarazást, mint kortársai, mivel nincs különleges képessége ezért kellett idő, hogy ennyire jó legyen, nem annyira, mint Kise. Ő is harmadéves, tehát Moriyamával és Kasamatsuval kezdte meg tanulmányait a Kaijoban. A Kaijo egy olyan magániskola, ami sok energiát fektet a tanulók sportolói tevékenységébe, mondhatni sportiskola. Már első évben a kosárcsapathoz csatlakozott, ugyan úgy ahogy valószínűleg társaival együtt, ahol jobban össze is ismerkedtek, így lettek jobb barátok.

Hobby: kosárlabdázás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Ó a Kaijo centere valamint védője, aki a 8-as mezszámot viseli.

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2013. 03. 07.

Módosítva: 2018. 05. 09. 21:58:54
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).