Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Samantha Gray
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 25

Külső leírás: Közép magas nő, pontosan százhetven centi magas, bár mivel mindig magas sarkú cipőben van, mondhatjuk száznyolcvannak is. Szexin formás, domborodó teste van. Dereka vékony és kecses, válla szélesebb, hogy elbírja a D kosarat, csípője megint széles. Feneke nagy, kerek, combjai feszesek és hosszúak. Napbarnított, selymes bőrét szereti láttatni, így mindig ceruza szoknyát hord és rövid- vagy háromnegyed ujjú blúzt. Haja csokoládé színű, napfényben aranylóan csillog. Arca igazán nőies, kerekded mégis hosszúkás. Gyönyörű gesztenyebarna szempárjával igézően tud nézni, de általában szigort és fegyelmet sugároz vele. Ajkai teltek, enyhe szív alakúak, ámbár édes susogások helyett komoly parancsok szokták elhagyni azt. Enyhe, természetes sminket használ és kevés, stílusos kiegészítőt.

Jellem: Igazi határozott, kemény nő, aki elől fülét farkát behúzva menekül minden férfi. Határozott, tekintélyes fellépése van, amit főképp munkája miatt alakított ki, de mára már ez lett önmaga. Főosztályvezető egy nagy irodában, rengeteg döntés az ő kezében van, így nem lehet elnéző. Mondhatni maximalista, alkalmazottai felől nem tűri az ellenszegülést. Az ő szava a mérvadó. Ettől függetlenül korrekt, de mivel hangulatember, csak annyira korrekt, amennyire épp akarja. Nagyon is önző tud lenni, nem veszi észre, de nem is mindig érdekli, ha átgázol másokon. Magánéletében kedvesnek mondható, de az egyetlen, akivel valóban törődik a kutyája, Lola. Érzelmeit rég elzárta, mások előtt soha nem nyílik meg. Olyan, hogy szerelem, nála szóba se jöhet, ellentétben a testi vágyakkal, amiket nagyon is igényel. Szexuálisan erősen túlfűtött, gyakran tart szeretőt vagy keresgél új partnerek után.

Élettörténet: Középosztálybeli, szigorú család sok gyermeke közül az egyik. Gyermekként megkapta, amire szüksége volt, de sose kényeztették vagy babusgatták. Szülei szerették őket, de keményre akarták nevelni őket, hogy boldoguljanak. Mindig elvárták a kitűnő osztályzatot, tökéletes viselkedést és megjelenést. Valószínűleg ezért is lett Sam ilyen maximalista. Gyerekként sokszor volt emiatt szomorú, több szeretetre vágyott, de mára már hálás szüleinek, hisz sikeres. Azóta külön költözött, egy belvárosi apartmanban él, ahol megszegte élete első szabályát, ugyanis háziállatot tilos tartani, de ő becsempészte a még kölyök Lolát és megtanította neki, hogy csöndben kell maradni.

Hobby: kocogás, zongora

Foglalkozás: főosztályvezető

Extrák: ~ Van a popsija felső részén egy pillangó tetoválás ~ Nő létére hihetetlenül bénán főz ~ Állandóan teát iszik ~ Embertársai közül mindössze családjával van bensőségesebb viszonya, közülük is inkább egyik idősebb bátyjával, Doriannal

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 09.
2017. 12. 05.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:41:49
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).