Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Suichi Chisaki
Kategória: Hentai
Feltöltő: Thalia

Kor: 18

Külső leírás: Hosszú szőke haj kék szemek melyekbe kedve szerint mindig más színű kontaklencsét rak. Az arca kislányos. Nagy szemei és kerek arca miatt mindig fiatalabbnak nézik a koránál. Alacsony vékony de arányos testalkatú. A bőre nagyon világos színű. Imádja a divatot, öltözékét mindig a legjobb holmikból állítja össze. Ehhez különösen jó ízlése van. Gyakran hord szoknyákat.

Jellem: Amilyen jó kislánynak látszik annyira határozott és makacs. Mindent megszerez amit akar. Igen nagyhangú, feltűnő személyiség. Mindig a társaság központjában van. Általában kedvesen bánik az emberekkel, de ha feldühítik nagyon ki tud kelni magából. Rendkívül céltudatos, mindig van valami amit el akar érni és azt majdnem mindig el is éri. Gyakran nevet, könnyen megkedvelteti magát. Az emberekkel sokszor bizalmatlan, még barátai közül is keveseket fogad igazán a bizalmába.

Élettörténet: Anyja második házasságából született. Van egy bátyja, akivel féltestvérek. Apukája egyetlen kislánya ezért az apuka hajlamos volt elkényeztetni lányát. Nagyon ragaszkodik a apjához, anyukáját is szereti de az apjához egy nagyon különleges kapcsolat fűzi, felnéz rá. Még egészen kicsi volt amikor észrevették, hogy milyen ügyesen mozog, ettől kezdve táncoktatásra járatták, ahol mindig a legjobbak közé tartozott. Nagyon sokat és kitartóan gyakorolt, így felvették egy táncszakos középiskolába. Az iskolából sok szerepet kapott színházakban és az egyik előadáson figyelt fel tehetségére és szépségére egy fotós. Ekkor kezdődött modellkarrierje. Idén érettségizik és 2 éve foglalkoztatják modellként. A jövőben is ezzel szeretne foglalkozni.

Hobby: tánc, sminkelés, zene hallgatás

Foglalkozás: tanuló, modell

Extrák: -

Engedélyezve: 2013. 02. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).