Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kurtis Walters
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 21

Külső leírás: Magas, körülbelül 180 és 190 közötti a magassága, amihez igazán jó alkat társul. Nem izmos, de egyáltalán nem panaszkodhat mert jó kondiban van, köszönhető az úszásnak. Helyes fiúnak számít nem csak arca, stílusa miatt is, de ettől még valamelyest szerény, legalábbis nem dől belőle az egoizmus, de nem tartja magát sem csúnyának sem túl népszerűnek, csak egyszerű embernek. Megjelenésre amolyan „szürke egér” típus lehetne, hisz a barna haj és szem párosítás ráadásul ezzel a hajstílussal nem ritka, mégis van benne valami megkapó, talán a mindig lágy arckifejezése és a lehengerlő mosolya. Öltözködésében sincs semmi különös, felváltva viseli a sportosabb vagy épp kicsit elegánsabb és mondhatni divatos öltözékeket.

Jellem: Kicsit eltér az alap sráctípustól. Hogy miért is? Nem sportol annyit és nem foglalja le annyira a sport mint a legtöbb srácot. Persze szereti nézni és űzni egyaránt, de nem olyan aki képes egész nap csak azzal foglalkozni. Ezen kívül rendes értve a tisztasági identitását. Nem hagyja szét a ruháit, sőt tud főzni-sütni és a házimunkák javát megcsinálja nem csak kényszerből, rendszerető, és mindenek felett mindig ápolt. Jelleme kedves és barátságos, bár nem tökéletes – mert olyan ember nincs – például lányokkal szemben olykor zavarban van, főleg ha tetszik neki, akkor végképp, de az alkohol oldja gátlásait. Nyílt és tapasztalt ennek ellenére meg lehet lepni. Nem szűklátókörű és nem elítélő, vannak olyan barátai akik saját nemükhöz vonzódnak és ezért egyáltalán nem különbözteti meg őket. Valamint, bár képes romantikus dolgokra, valójában nem alapjáraton teszi, nem azért, mert ő ilyen, hanem általában tudatosan, amikor tudja hogy a másik fél erre igényt tart. Talán ezért is volt sikere mindig a lányoknál ilyen téren, még ha nem teljesen is.

Élettörténet: Nem túl szép az élettörténete, de úgy van vele, hogy ez bárki mással is ugyan úgy megtörtént már, és fog is így nem sajnálandó vagy különböző, mint mások, csal más az élete. Édesapja körülbelül tizenéves korában hunyt el, ez után anyja teljesen elhagyta magát és alkoholba fojtotta bánatát. Így tanult meg háztartást ellátni valamennyire Kurt és így nőtt fel. Anyja szerette, sosem bántotta még ha olykor fel is bődült elkábult mámorában és ezért szerencsésnek is érezte magát a szerencsétlenség ellenére. Amikor 17 éves lett, megért benne a kötelességtudat, a határozottság és sikerült rávennie anyját arra, hogy leszokjon káros szenvedélyétől, mielőtt őt is elvesztené. Kitartott mellette és mára már rendes, tiszta és ismét férjes asszony vált belőle, amiért nagyon hálás fiának. Akármilyen is volt élete, Kurt mellett jól tanult, jelenleg egyetemen tanul irodalmat és kollégiumban lakik ösztöndíjasként. Mellékállásban egy fuvarozó-csomagszállító cégnél dolgozik részmunkaidőben, hogy az ösztöndíj mellett meg tudjon élni szülői támogatás nélkül is.

Hobby: Mivel kollégista így főként idejét a barátai töltik ki szabadidejét hol sporttal vagy esti szórakozással, vagy bármi mással ami éppen eszükbe jut.

Foglalkozás: Egyetemi hallgató, részmunkaidős

Extrák: Kurtis tanár szeretne lenni és ettől már nem sok választja el. Gyakorlati helyet keres, ami valószínűleg a volt iskolája lesz. Mivel a részmunkaidejéhez kell, pár éve letette a jogosítványt is, és bár először nem akarta elfogadni, végül mégis beleegyezett és kapott anyjától saját autót – új férje segítségével. Volt már életében nem egy barátnője, de nem emlékszik miért is nem sikerült tartós kapcsolatra szert tennie, de vélhetően arra tippel, hogy soha nem engedte, hogy a lány otthonában meglátogassa – mivel abban a korszakban valamennyire szégyellte anyját állapota miatt. Már mióta elkezdte a részmunkaidős állását, azóta gyűjt arra, hogy amikor végez az egyetemen saját lakásba tudjon költözni. Még egy éve van hátra, mielőtt végezne.

Engedélyezve: 2013. 02. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).