Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Serenity Briggs
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Első látásra bárki azt mondaná rá, színes egyéniség és nem téved nagyot. Sőt egyáltalán nem. Szereti az élénk és ritka színeket, a különleges ruhákat, főleg ha Ő varrta, és ugyan így van a kiegészítőkkel. A haja ritka természetes szőke, amihez párosulnak a hatalmas gyönyörűen kék szemek sötét pillákkal. Akármennyire furcsa és különleges és egyedi, teljesen nőies. Sok konzervatív ember megbotránkoztatónak ítéli olykor külsejét, mert még télen is képes vidám színekben pompázni, amikor minden szürke. Olyan mint a napfény a ködben. Bőre fehér, nagyon is világos ezért cseppet érzékeny, ajkai teltek de aprók, a mosolya viszont modelli, mert általában mindig őszintén és boldogan mosolyog. Hajában látható két tincs ami eltér szőkéjétől, ezeket a színeket általában váltogatja, amihez éppen kedve van, jelenleg zöld és piros. Kiegészítőit mind maga készíti, az ékszereket és egyéb díszeket, de amit nem tud megcsinálni abból alapból olyat vesz, amit kevesen hordanának. Nem pont ezért tetszik meg neki valami, csak szereti az aranyos és vicces dolgokat. Körülbelül 170 centi magas, karcsú és kecses, finom vonalú homokóra alkattal rendelkezik.

Jellem: Mint ahogy a külseje is elárulja, vidám természet, olyan mintha a lelke csupa nyárból állna, tele élettel. Mindamellett egyenes és szókimondó, mindig kimondja amit gondol, őszinte amit egyes emberek gyomra nem bír, de aki megismeri és jól tudja kezelni, és nem fáj neki az igazság és nem sérti büszkeségét egy nagyon szerethető embert talál benne és végtelenül jó barátot. Az egyediség híve, így még ruháit is legtöbbször maga készíti, vagy ha vesz is, akkor szereti átalakítani, keverni a ruhadarabokat, még egy kabátot is kifest ha ahhoz van kedve. Ajándékot csakis saját készítésűt ad bárkinek. Zenében is főként a vidám és pattogós dallamokat szereti, de nem csak ezt, ugyan úgy odavan a romantikáért és a drámáért is, ha könyvről vagy filmről van szó, sőt az angst stílust sem veti el, mert mindenben lát szépséget. Mindez nem jelenti azt, hogy ő sosem lehet szomorú, hogy nem szokott sírni és nem lehet megbántani, csak nehezebb mint az átlag emberek esetében, mert könnyebben túllép dolgokon. Ami számára kedves azt megbecsüli, így van a barátokkal, tárgyakkal, családdal, mindennel az életében.

Élettörténet: Semmi különösebb nincs életében, talán csak azt lehetne röviden kifejteni, hogy hogyan lett amilyen. Édesanyja művészlélek, zenész és festő, és ezt azután sem adta fel, hogy megházasodott és gyereket szült. Sokkal inkább zavarta az férjét, hogy nem képes semmit változni, hiába kérleli a nőt. Rin még kicsi volt, amikor biológiai apja elhagyta őket, de az anyja soha nem csüggedt, sosem látta rajta, hogy szomorú és nem értette. Anyja mindig is érett felnőttként beszélt vele és nem mindig úgy, mint egy gyerekhez. Megtanította neki azt, hogy egyes embereknek az a sorsa, hogy csak egy ideig legyenek az életünk részei, és ezt el kell fogadni. Ez volt a kezdő lökése annak, hogy olyan közvetlen jelleme lett, mint amilyen most. A többi fejlődést akár öröklésnek is lehet mondani, vagy csak puszta gyermeki szeretetből és tiszteletből kezdte felvenni anyja azon jellemvonásait, amit szeretett benne. Az őszinteséget, a nyíltságot és a pozitív gondolkodásmódot. Persze vannak dolgok, amiket nem tart jónak, így nem isteníti és nem tartja tökéletesnek édesanyját, de ez normális is, mindent csak egészséges mértékben. Pár évvel az után, hogy igazi apja elhagyta őket új férfi állt a házhoz, aki sokkal odaadóbb volt, sőt a mai napig az, mint igazi apja ezért is szólítja apának mostohaapját. Féltestvére körülbelül hét éve született, akit szintén nagyon imád, még ha olykor picit undok is tud lenni a kissrác, utólag mindig megmutatja mennyire viszont szereti nővérét. Igazi apját egyre ritkábban látogatja meg, nem érez különösebben haragot vagy tiszteletlenséget iránta, bár kötelességének érzi, hogy olykor ránézzen az öregre, akinek köszönheti az életét. Az sem zavarja, hogy már másik családja van, szintén egy félöcsivel, nagyon szereti őket is, de sokkal inkább családjának tartja azt, ahol anyjával él.

Hobby: Írás, költészet, olvasás, varrás, festés, szerkesztés, barátok, szórakozás, ismerkedés a világ dolgaival, barkácsolás, rajzolás, séta, kirándulás és túrázás, a természet csodálása, fényképezés, fodrászkodás, zene, kitűzők és kulcstartók gyűjtése.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Beceneve Rin. Ezt szokta használni kezdeti bemutatkozásnál, és művésznévként is egyaránt, mert bár nem publikált még komolyabban semmit, de rajzait és festményeit ezekkel szignózza, sőt egyes ruháira és táskáira is ráhímzi ezt a kis becenevet. Széles körű az érdeklődési köre, és ez látható hobbylistáján, ami ráadásul nem teljes, mert ha találkozik egy új dologgal az életében, ami megtetszik neki, akkor belevág és a rabjává válhat. A sportokhoz úgy áll, hogy nem gondolja jót magát egyben sem, de bármit kipróbál, amihez kedve van. Tanult zongorázni és gitározni, de ritkán használja ki tudását, mert ezer más dolgot csinál általában, ami jobban érdekli. Sokan gyerekesnek tartják mert olyan nyílt és közvetlen és nem fogja vissza magát, mindig azt teszi amit szeretne legyen szó arcpingálásról, futkosásról a városban, vagy hintázni a kisgyerekek között, bármi.

Engedélyezve: 2013. 02. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).