Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Conrad Drescher
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 23

Külső leírás: Fiatal és teljesen szőke, nyurga férfi, aki tökéletesen megfelel az árja fajelméletben taglalt nordikus alkatnak. Kék szemek, a nap által még jobban világosra szívott szőke hajtincsek, fehér bőr és edzett test. Egyenruhája a Birodalom által megkövetelt szénfekete öltözet, fekete bőrkesztyűk védik fürge ujjait az orosz fagytól. Az egyik későn érkező tankhadosztállyal közlekedik a hóval borított, kietlen vidékeken, hogy elérjék végső céljukat: Sztálingrádot. Emiatt nem gyalogol, mint a többi átlagos közkatona, vagy vagonokban összeterelgetve, így bőr csizmája még két telet is kibírna, folyamatosan keni, nehogy megrepedjen és az olvadt hó befolyjon a cipőjébe. Fekete szőrmesapkát visel, ami alól kirikít a haja, ében öltözéke pedig mozgó céltáblává teszi a hófehér takarón, amin mozognak. Persze nem is azért van direkt így felöltözve, hogy hamar véget vessen a dolognak... A város sötét szívében senkinek sem tűnne fel. Arckifejezése és mozgása mindenkivel érezteti, hogy ő az árja faj egyik különleges férfiúja, a hó örüljön, hogy rálép, ha ruha örüljön, hogy a bőréhez érhet, a világ örvendjen, ha kesztyűs keze egy kis szeletéhez hozzáér. Fekete bőrszíján több Luger sorakozik, kézifegyverekből sosem elég, de a hátára vett méretes puska mindenkinek megmutatja, hogy kiről is van szó. Nesztelen, kora miatt fürgén mozog, azonban ha mozdulatlanságról és visszatartott lélegzetvételekről van szó, nála aligha akad jobb tetszhalott.

Jellem: Magának való, önző, éppen ezért ne csodálkozzon senki, hogy olyan irányba kanyarodott el, amihez nem kellenek társak. Conrad a Birodalom egyik büszkesége, egy eminens tanuló a katonai akadémiáról, ahol a legígéretesebb mesterlövészek csapatában végzett, átlagon felüli teljesítménnyel. Extázisba esik, amint a nihil eluralkodik rajta, a fehér semmiség, a pillanat, mikor minden lelassul, szívverésén kívül mást nem hall, ahogy a puskáját szorongatva lesi áldozatait. Magasabbrendűnek érzi magát, igazi vadásznak, annak a ragadozónak az izgalmával, aki tudja, hogy áldozata nem látja, nem hallja, így szabadon, egy pillanat alatt elveheti az életét, bárminemű ellenkezés nélkül. Előszeretettel álcázza magát, bújik el és a távolból röhög a pofádba egy méretes lövedékkel, úgy, hogy a poént már sosem érted meg. Kissé türelmetlen, van benne valami mindent elsöprő, ami kibukik belőle, ha napokig kell figyelnie egyetlen egy embert. Akkor szokott előfordulni, hogy Panzerfaustot ragad meg vagy gránátokat, és körülszórja a környéket, ahol áldozatát tudni véli. Ez mindenesetre nagyon ritka, nem volt még olyan ellenfele, aki három napnál tovább húzta és így felbőszítette volna. Mivel még fiatal, a jelleme alakulóban van, most van abban a stádiumban, hogy alkalmazkodik, következtetéseket von le. Intelligens, okos, képzett, tapasztalatai a harcászat terén -különösen a lövészetben- páratlanok, viszont a nagybetűs Életben... Hát nem sok mindent tapasztalt ezidáig. Nagyon komolyan érzelmi dugulásos, képes rohamot is kapni, ha olyan külső érzelmi(!) hatás éri, amit képtelen feldolgozni vagy értelmezni, illetve nem illik bele az általa felállított keretbe. Van benne egy bizonyos versenyszellem, mérhetetlen dac és büszkeség, sosem kér bocsánatot, sosem Ő ad lejjebb, nem alázkodik meg, inkább meghal.

Élettörténet: Starnbergben született, apró kisváros a Starnberger See mellett, ahol fiatalkorának kis részét töltötte, mielőtt a nemzetiszocializmus el nem ragadta a csodálatos környékről. Egy neves Birodalmi Akadémián kapott kiképzést, vezették be a gyilkolászás, fegyelem és a feltétlen hűség világába. Családja nagy, mint ahogy azt a Birodalom oly' erősen támogatta, testvéreivel együtt hatan boldogították családjukat. Conrad sok helyen megfordult, közöttük Norvégiában, Hollandiában, valamint pár messzibb skandináv területen is. A Lebensborn program keretében Ő is be lett vonva a tökéletes árja gyermekek létrehozásába, így talán nem is tud róla, de lehet hogy vannak gyermekei, több is, mint amennyi nőre emlékszik. Valakitől kapott már levelet, hogy fia született, a Führer után Adolf Conrad lesz a poronty neve, de Conradot egyáltalán nem érdekelte a dolog. Legyen mindenki boldog, pénzt kaptak a gyerekért, babakocsit, kiságyat, állami támogatások tömkelegét, steril kórházi szobákat és megfelelő ellátást. A szomszéd lány, Heike is könyörgött Conradnak, hogy nem baj, ha nem vesz részt a gyermek felnevelésében vagy rájuk se hederít, de Ő legalább ennyivel szeretné szolgálni a Vezért, megmutatni, hogy milyen mélységekig képes elmenni az új eszmékért, bebizonyítani hűségét és tiszteletét a Führernek. Ezek után az egyik német páncélos hadosztály megindult Oroszország felé, az ott állomásozó egységeknek amolyan "felmentő seregként" funkcionált, hogy az erdőkbe bevackolódott oroszokat kisöpörjék odúikból, de alighogy odaértek, rögtön új utasítást kaptak, egyenesen a közeli nagyvárosba rendelték őket. Nem véletlen, hiszen Conradra szükség van: egy ellenséges mesterlövész tizedeli az árja faj nemes férfiait.

Hobby: cigaretta, csokoládé, kávé, morgás (ha épp nem szolgálatot teljesít)

Foglalkozás: Scharfschütze

Extrák: Olyan, mint a megjelenése. Hideg, távolságtartó, önző, büszke, tekintete fagyos, lenéző.**Talán többszörös édesapa, de nem érdekli.**Töri az oroszt és a mongolt, félreismerhetetlen német akcentusa van.**Csak és kizárólag Luka Danilov Basilevsky nevű karakterének párja. Akinek ez nem tetszik, beszéljen Mackóval, biztos megértő lesz.

Képinfo: jabberholic (google.com)

Engedélyezve: 2013. 02. 25.
2013. 05. 02.

Módosítva: 2013. 05. 02. 16:04:22
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).