Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ginny Weasley
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: evanina

Kor: 16

Külső leírás: Hosszú vörös haja csillogóan öleli körül szép arcát. Barna szemei mindig hűen tükrözik az érzelmeit vagy a gondolatait, akkor is ha nem mondja ki. 164 centiméter magas, ezért kicsit alacsonynak számít a családtagjaihoz képest. Karcsú, de sportos alakja van.

Jellem: Nagyon akaratos és céltudtatos tud lenni, amihez még a makacssága is hozzájárul. Általában mindig kimondja amit gondol. Az áprilisi időjárás könnyen kiszámítható az ő hangulatválatozásaihoz képest.

Élettörténet: A Weasley család legfiatalabb tagja. Hat bátyja van. Testvérei miatt rá nem sok figyelem irányult, de törekszik arra hogy ez megváltozzon. A Roxfortba jár. A Roxfortos fiúk körében nagy népszerűségnek örvend, aminek Ron bátyja nem örül túlzottan. Rengeteg barátja van, a legjobb barátnője Hermione Granger. Ron, Harry és Hermione hármasához gyakran csatlakozik. Első nagy szerelme Harry Potter volt.

Hobby: Kviddics, a barátaival lenni, rontásokat vagy átkokat gyakorolni, de gyakran benne van Fred és George valamilyen "bulijában". Kedvencei: Az édességek, a délelőtti lustálkodások.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Képességei: Rendkívül tehetséges és intelligens. A rontások specialistája, ezért nem nagyon mernek ujjat húzni vele. Valamint még a kviddics terén is remek eredményeket tud felmutatni. Gyengéje a bájitaltan.

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).