Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vento Romano
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Regi

Kor: 19

Külső leírás: Vento alakja szemet gyönyörködtető, könnyed. Átlagos magasságú, kissé szálkás testalkatú fiatal. Tejfehér, szeplőktől és anyajegyektől mentes, tiszta bőre alatt néhol kellemes vonallal rajzolódnak ki csontjai, de semmiképpen sem nevezhető soványnak. Szőke, hullámos tincsei csábító keretet adnak nem túl férfias, lágy vonásokkal megáldott arcának. Ajkai teltek, világos rózsaszín színben pompáznak. Orra pisze, kifejezetten gyermekinek tűnik. Szemöldöke magas ívű, elvékonyodó, felhívja a figyelmet felháborítóan szép kékeszöld szemeire, melyek semmihez sem foghatók. Néha, egy- egy kósza tincs eltakarja őket, de még így sem veszít csáberejéből. Álltában fehér, vagy krémszínű dolgokat visel, melyek még jobban kihangsúlyozzák sápadtságát. Általában kedvenc, világos színű bőrmellényét hordja, mely igazán feltűnő darab, a korban kifejezetten drágának számított. Nem szereti a vászoningeket, csak legvégső esetben, és télen hordja őket. Népszerű a lányok és a nők körében, mivel fess, jó kiállású és egészséges is. Nem szenved semmilyen betegségben, amik elsősorban a középkort jellemezték. Még lyukas foga sincs.

Jellem: Vento; olasz szó, jelentése szél. Nem véletlenül kapta ezt a nevet, melyhez teljes mértékben hű. Már kisgyermekként mutatkozott makrancos, talán kissé akaratos természete. Határozott és erős akaratú, bár néha kissé meggondolatlan és felelőtlen tud lenni. Pont olyan, mint a szél; egyszerre tud pusztítani, rombolni és építeni. Tanult, jó nevelést kapott. Mestere egy érdekes felfogású ember volt, akinek eszméi átragadtak a kis Ventora is. Az elhivatottan katolikus neveltetés, és a szülői szigor ellenére nem igazán istenhívő/félő. Őt aztán tényleg hidegen hagyja, ha lelke a pokol tüzén fog égni. Hisz a halál utáni életben, de úgy gondolja, az életben kell boldognak lennie és élvezni kell minden percet. Ezt az elképzelését persze nem igazán hangoztatja, mert még a végén máglyahalált halna, eretnekség vádjával. Ahogy egyre idősebb lett, megtanult csendben, kevésbé figyelemfelkeltő módon lázadni. Tiszteli a nála idősebbeket, még akkor is, ha nem ért velük egyet, vagy nincs velük egy véleményen. Gyűlöli a háborúkat és az értelmetlen vérontást, ellene van mindenfajta erőszaknak. Soha, senki nem tudná rávenni arra, hogy hadakozzon, emiatt elég sokan naplopónak tartják. Szeret viccelődni, kiparodizálni az alapjában véve is vicces jellemű embereket. Emiatt már nem egyszer került bajba, de mivel a király kegyeltje, mindig mindenből ép bőrrel kerül ki.

Élettörténet: A korai középkorban született, Itáliában, egy viszonylag jómódú családban. Szüleinek futotta a taníttatására. Vento mesterétől nem csak írni és olvasni tanult meg, hanem átvett egyfajta életérzést, amit akár a felvilágosodás elődjének is nevezhetnénk. Megtanulta szeretni és tisztelni az életet, elsajátította a lantjáték fortélyait. Muzikálissága dalokban is testet öltött, 10 éves korára tehetségét olyannyira sikerült csiszolnia, hogy öreg trubadúrokat képes lett volna megszégyeníteni. A környező városokból csodájára jártak a nemesek, Genova mórja szívesen látta volna udvarában. De a sors mást szánt Ventonak. Anglia akkori uralkodója, Oroszlánszívű Richárd egy Itáliai utazása során, Genova városában szállt meg. Tiszteletére nagy lakomát csaptak, trubadúrokat hívtak, a király szórakoztatására. A kis Vento is köztük volt, bár akkor még alig volt 12 éves. Elnyerte az angol király kezdését, aki egyességet kötött a fiú szüleivel. Így Vento hamarosan Angliában találta magát. Itt is folytatta tanulmányait, megtanulta nyelvet és ismerkedett az ottani irodalommal. Hamar belopta magát a királynő szívébe is, így nem volt nehéz dolga kivívni egyfajta megbecsülést a királyi udvarban. Gyerekkori csínytevései elsődleges áldozata az öreg udvari lovász, aki azóta is mélységesen sérelmezi az ellene elkövetett dolgokat. Ahogy cseperedett, persze ragadt rá egy kis komolyság is. Oroszlánszívű Richárd szívesen látja az általa rendezett lakomákon, mivel dalaival és énekeivel remekül el tudja szórakoztatni a vendégeket, és nem mellesleg remekül társalog, már büszke megjelenéséről is süt, hogy művelt.

Hobby: Istállókban való lődörgés, amit az öreg lovász nem néz túl jó szemmel. Mikor esik az eső, meghúzódik egy fa alatt és onnan szemlélődik.

Foglalkozás: Trubadúr

Extrák: Történelmi játékhoz, Eshii ír lovagjához. *** Nincs tisztában nemi identitásával, mivel a kor megvettette a homoszexualitást, de uke. Sosem érdekelték túlságosan a nők. *** Oda van a lovakért, nem csak „közlekedési eszközként” kezeli őket.

Képinfo: Nem az enyém. (http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2012/078/0/6/b2_by_yukorabbit-d4t7zuv.jpg)

Engedélyezve: 2013. 02. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).