Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Martin Touggist
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 23

Külső leírás: Alacsony, igencsak formás srác. Sosem akart izompacsirta lenni, tudta, hogy az elég viccesen hatna alacsony termetéhez. Inkább csak egy kellemes, mutatós izomzatot szedett magára, és az állandó edzéssel igyekszik ezt fönntartani. Az alacsony termethez ráadásul még bájos, gyermekarccal áldotta meg a sors, így még furcsább hatást keltett volna. Ennek ellenére elégedett a külsejével, szereti puha barna tincseit, amiket gyakran úgy állít be, hogy aranyos kis buborékként vegyék körbe arcát. Más talán hülyén nézne ki így, de neki nagyon jól áll. Ráadásul állandóan mosolyog mellé. Nem csupán halvány ajkaival, hanem nagy barna szemeivel is. Ha éppen arra hajazik, hogy végtelenül cuki legyen, akkor elég csupán megrebegtetni szempilláit, és máris nyert ügye van. Olyan akár egy édes, pihe-puha mókusbébi, akinek nem tudsz ellenállni. Bőre nem olyan rikítóan hófehér, mint ahogy azt egy hegyek közt nevelkedő fiútól várnák, így nagyon jól mutatnak rajta a világosabb ruhák is. Nagyon szereti a ingeket, a szűk nadrágokat, ám az egyetemen azért visszafogja magát. Igyekszik nem túl kihívóan, egy tökéletes közgazdász módjára öltözködni. Legalábbis nappal. Éjszaka jön el az ő ideje, amikor ideiglenes munkahelyén ölti magára "egyenruháját". Egy egyszerű feszülős nadrág, és esetenként egy apró sál a nyakába. Ilyenkor végre levetkőzheti magáról a tip-top üzletember külsőt. A testékszerekért nincs igazán oda, de a tetkókat imádja. Neki is van egy hollója, ami bal lapockáját foglalja el.

Jellem: Elsőre egészen megtévesztő lehet a személyisége. Kedves, barátkozós, ám néha igencsak csendes fiú, aki akkor szólal meg, ha kérdezik, vagy ha van valami nagyszerű, korszakalkotó ötlete. Ám csak eleinte ilyen. Ha feloldódik, akkor szószátyár, és lelőhetetlen lesz. Állandóan ontja magából a hülyeséget, terveket kovácsol, és szinte át sem gondolja mi csusszan ki a száján. És ha szerény, könnyen zavarba eső fiúnak is tűnik elsőre, hatalmas tévedés lenne azonnal ráhúzni ezt a kifejezést. Valójában nehéz zavarba hozni, hisz látott ő már igencsak cifra dolgokat a munkahelyén. Akkor sem jön zavarba, ha valaki testében gyönyörködik. Egyszerűen bezsebeli az elismerő pillantásokat, hárítja a közeledést. Egyáltalán nem azért dolgozik a bárban, mert nincs más, hanem mert imádja csinálni. Élvezi, ha flörtölnek vele, élvezi ha vicces, becsiccsentett pasikat hallgathat, és bezsebelhet tőlük pár bókot. Mindezek ellenére nem mondhatjuk azt, hogy öntelt lenne. Tisztában van vele hogyan néz ki, tudja mit vált ki az emberekből, de sosem tartotta ezt olyan dolognak, ami a többiek fölé emeli. Szép, de vannak nála sokkal szebbek is. Az azonban már előfordult, hogy kihasználta előnyét. Nagyon ritka, és kizárólag akkor teszi, ha igazán izgalmasnak ígérkezik. Az éjszakai csapongó, flörtölő, italokat kevergető Martin azonban csak az egyik oldala. Ha arra van szükség akkor higgadt és komoly, aki remekül mérlegeli a helyzeteket. Nem igazán szeret dönteni, ezt jobban szereti másokra hagyni, de azért véleményét és ötleteit elmondja. Intelligens férfi, akivel öröm beszélgetni, de még vitatkozni is. Mindig előáll valami ész érvvel, és természetesen azt is elfogadja, ha nincs igaza. Mindezek mellé még humorérzéke is igazán remek. Hát kellene ennél több egy tökéletes párhoz?

Élettörténet: Egy jómódú, svájci családba született, legfiatalabb gyerekként. Nővére és bátyja már elég idősek voltak, amikor megszületett, így nem volt alkalmuk közös játékokra, mesézésre, és minden olyanra, amit általában a gyerekek csinálnak. Habár nem tervezett gyerek volt, szülei szerették, és a gondoskodás mellett bármit megkapott, amit csak szeretett volna. Iskoláiban mindig sikeres volt, nem csak jegyek, hanem barátok terén is. Mindig volt mellette valaki, sosem lehetett egyedül látni. Egy valami azonban mindig hiányzott az oldaláról. Egy barátnő. Sokat próbálkozott, igyekezett kedveskedni, de nem ment neki. Egyszerűen képtelen volt elviselni a nők szeszélyeit, problémáit, és hisztijeit. Eltartott egy ideig, de végül rájött, hogy őt nem is igazán érdeklik a lányok. Oké, barátként elfogadta őket, beszélgetett, ökörködött velük, de mint élete társa? Na úgy nem tudta elképzelni egyiküket sem. Ezek után, amolyan teszt végett lelátogatott egy meleg bárba, és ott rögtön fény derült az igazságra. A táncosok, a pincérek, minden ami körbevette, egyszerűen magával ragadta. Undorodás, fintorgás nélkül táncolt a férfiakkal, és egyáltalán nem érezte azt a feszélyezettséget, amit a nők közelében. Most, hogy biztos volt a dolgában, már csak egyvalami következett. Be kellett vallania szüleinek, hogy legkisebb fiacskájuk bizony nem fog unokákat gyártani a számukra. Ekkor nővérének már volt két gyereke, így remélte, hogy szülei nem veszik majd annyira zokon. Elég nagyot kellett csalódnia. Apja egyszerűen tajtékzott a dühtől, anyja pedig nem akarta elhinni, vadul zokogva ellenkezett, és rémálomnak titulálta az egész dolgot. Martin napokra bátyjánál húzta meg magát, várva hogy lecsillapodjon a helyzet. Nem bánta, hogy bevallotta a dolgot, egyszerűen csak nehezen viselte a reakciókat. Az volt a szerencséje, hogy testvérei megbékéltek vele, és szüleiket is próbálták jobb belátásra bírni. Annyit értek el, hogy apjuk hajlandó volt tovább fizetni Martin iskoláit, de haza már nem engedte. Lakásról saját magának kellett gondoskodnia. Azonnal nekiállt olyan munkát keresni, amit tud az egyetem mellet végezni, és eleget fizet ahhoz, hogy lakást tudjon bérelni. Viszonylag hamar akadt rá a megoldásra. Pultos lett egy melegbárban, így elég volt esténként dolgoznia. Maradt ideje a tanulásra, és a borravalók és fizetése jóvoltából a következő hónapban már bérelhetett is egy apró, ám igen otthonos lakást az egyetem közelében. Igazából egyáltalán nem bánja a dogot, hisz így viszonylag önálló lehet, és még munkáját is szereti.

Hobby: Flörtölés, zenehalgatás, koktélok

Foglalkozás: Egyetemi hallgató / Pultos

Extrák: Gyűjti a telefonszámokat. A többi pultossal ellentétben ő nem dobja ki azonnal, hanem elteszi, és otthon dátummal ellátva egy albumba ragasztja őket. Hogy miért? Arra még maga sem jött rá. *** Szeretne egy saját háziállatot is, de mivel nappal suliban van, este a bárban, nem lenne ideje rá. *** Pár hét és megkapja diplomáját, már tudja is, hogy mit szeretne csinálni, de esti állását akkor sem lenne szíve otthagyni. Túlságosan az élete részévé vált az évek alatt. *** Imádja a koktélokat. Az alkoholért magáért nincs oda, nem is bírja annyira, de ha egy koktélról van szó, akkor boldogan eltünteti. Az évek alatt már kitapasztalta a vendégeket, és egyetlen rendelésükből képes következtetni arra, hogy milyen emberek lehetnek. *** Természetesen már nem szűz, de olyan sok kapcsolata sem volt. Összesen két férfi tudta az ágyába csalni őt, velük a mai napig tartja a kapcsolat, de csupán barátként. *** Genemé

Engedélyezve: 2013. 02. 21.

Módosítva: 2013. 02. 21. 14:30:50
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).