Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Margaret Gritelly (kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Onichi

Kor: 17

Külső leírás: Egy teljesen átlagos lány, aki semmivel sem lóg ki a környezetéből. Se testmagasság, se hajszín, se szemszín. A legtöbben valószínűleg észre sem vennék amíg beléjük nem ütközik a folyosó közepén, vagy amíg nem lendül a magasban keze minden kérdés elhangzásakor. Többnyire ilyenkor is csak egy jókora fekete hajzuhatag, és kellemes, hadaró hang marad meg az embernek. Pedig ha több időt szánnának rá, akkor észrevennék, hogy szemei gyönyörű égszínkékek. Mint a nyári égbolt a ragyogó napfényben, mikor közel-távol egy felhő sincs. Tekintete mindig csillog, hol a lelkesedéstől, hol pedig valami csodálatosan veszélyes új tervtől. Képtelen megmaradni a hátsóján, állandóan csinálnia kell valamit, és ezt általában ruhái bánják. Vagy egy varázslat, vagy egy kis bájital, esetleg trágya, és máris mehet az egész a kukába. Maga sem tudja pontosan hányadik szett iskolai egyenruháját fogyasztja. Az egyetlen amire ügyel az a sálja. Büszke Hollóhátas mivoltjára, így ha bármilyen rendellenesen koszoló dolognak készül nekiállni, a sálat elmenekíti. Haját legtöbbször kiengedve hordja, ha föl is tűzi, akkor úgy teszi, hogy ne látszódjanak a fülei, amiket kifejezetten nagynak gondol. Ettől az apróságtól eltekintve elégedett a külsejével. Finom vonású arc, hosszú szempillák, formás lábak, szóval minden ami igazán fontos, megvan. Az iskolai egyenruhától sosem tér el, eltekintve talán egy-két színesebb harisnyától, amikhez nagy ritkán kedvet kap. Válláról természetesen sosem hiányozhat a megtömött táska. Az viszont már egyáltalán nem biztos, hogy mindig könyvek vannak benne.

Jellem: Háza alapján azt gondolhatnánk, hogy egy könyvekbe temetkezett elborult agyú kis zseni, aki sosem tenne semmit, ha nincs rá írásos engedélye. Aki ezt gondolja, az azonban nagyon téved. Valóban szeret tanulni, valóban szereti az új varázslatokat, és valóban egy tökéletes mintadiák benyomását kelti, de ugyanakkor végtelenül kíváncsi szerzet, aki számtalan szabályt képes áthágni ahhoz, hogy kiderítse amit akar. Az hogy Hollóhátas, csak még inkább hozzásegíti ehhez, hiszen éles eszének köszönhetően könnyen kerüli el a slamasztikát. No meg ki az aki pont egy kitűnő tanulóra gyanakodna? Mindemellett kedves, segítőkész teremtés, aki társai rendelkezésére áll akár ha tanulásról, akár másról van szó. Mégis be kell vallania, hogy igazán sok barátja nincs. Egyedül testvérei, de ők már végeztek az iskolával, így nem túl tartalmasak az évei. A többi ház tanulóival csak a közös órákon találkozik, hisz semmilyen egyéb foglalkozáson nem vesz részt, ott pedig csak azt látják belőle, hogy minden kérdésre válaszol, minden varázslatot szinte elsőre hibátlanul végrehajt, így nem csoda hogy nem annyira keresik a társaságát. Hollóhátas társai pedig kifejezetten furcsának találják, hogy néha hosszú órákra eltűnik,épp ezért ők sem verekszenek éppen a figyelméért. Ezt azonban egyáltalán nem bántja hisz úgy vallja, inkább legyen kevés igaz barátja, mint rengeteg akire nem számíthat a bajban. Tanulni csak igazán nyugodt környezetben tud, ahol a többiek szuszogása, matatása, zörgése nem zavarja meg fél percenként, így vagy késő este, az üres klubhelységben olvas, vagy kedvenc helyei egyikén a szabadban. Éles eszű, kreatív lány, akinek mindig mindenre van egy frappáns válasza, és nehéz eltéríteni a céljától. Sosem volt egy ijedős fajta, már kiskorában megtanult kiállni magáért, és saját javára fordítani a dolgokat. Kreativitását nem egyszer új varázsigék kiötlésével tölti el, ám csak ritkán teszteli is őket. Azt azért nem kockáztatná, hogy egyszer csak elefánt fülei és méregzöld bőre legyen. Nem tenne igazán jót a társadalmi helyzetének.

Élettörténet: Egy aranyvérű család egyetlen lánya, így könnyen hihetnénk azt, hogy hercegnőhöz méltó élete volt, ám nagy tévedés. Szülei sosem verték nagy dobra a származásukat, őket nem igazán érdekli, hogy ki milyen származású, az ő szemükben minden varázsló vagy boszorkány egyenrangú, és gyermekeiket is ebben a szellemben nevelték. Két bátyja van, akik mellett hamar meg kellett tanulnia a túlélés legfontosabb szabályait. Mire a srácok észbe kaptak volna, már egyenrangú ellenfélként kezelhették kishúgukat. Szinte minden idejüket együtt töltötték, így mikor mindkét fiú bekerült a Roxfortba, borzasztóan magányosnak érezte magát. Szinte naponta írta a leveleket testvéreinek, és teljes áhítattal olvasta a rengetek különlegességet ami velük történt. Bár még sosem látta az iskolát, máris imádta, és alig várta, hogy bekerüljön. Mikor végre eljött a várva várt első év, mindenkit meglepett. A hosszú hagyományokkal szemben nem a Griffendél vörös-arany színeit öltötte magára, hanem a Teszlek Süveg jóvoltából a Hollóhátba került. Még őt magát is meglepte a dolog, de nem szomorkodott miatta, inkább ezt is arra használta, hogy bosszanthassa testvéreit, miszerint ő sokkal éles eszűbb náluk, és nyilván sokkal többre fogja vinni. Az iskolában hamar rájött, az élet itt nem olyan, mint a bátyjai leírták. Annál sokkal, de sokkal izgalmasabb. Eleinte kicsit bosszantotta, hogy házában a legtöbben okoskodó kis könyvmolyok, az évek alatt azonban beletörődött a dologba. Na nem mintha ő nem lenne elég eszes, vagy nem járkálna mindig egy vaskos könyvekkel kitömött táskával a vállán, csak szimplán más is érdekli. Kíváncsisága többször vitte rá egy-egy esti sétára, de sosem bukott le. Óráról azonban sosem lenne hajlandó lógni, sem pedig a tanulásra szánt órákból lecsippenteni egy keveset. Túlságosan szereti az új tananyagot, a rengeteg új tudást amit szerezhet. Egyik kedvence a Legendás Lények Gondozása, egyedül azt sajnálja, hogy nem egy igazán tehetséges, szakképzett tanár oktatja őket. Persze nincs személyes problémája a vadőrrel, egyszerűen csak tanulni szeretne. Igaz, hogy az utolsó év veszi kezdetét, de ő még mindig nem igazán döntötte el, hogy mit szeretne a jövőben csinálni. Túl sok a lehetőség, és ő túl sok mindent szeretne.

Hobby: Tanulás, varázslatok, bájitalok kiötlése, a birtokon mászkálni és új dolgokat föledezni

Foglalkozás: Végzős a Roxfortban

Extrák: Pálcája egy 14 hüvelykes fenyő, egyszarvú szőr maggal. *** Nyaranta rengeteget utaznak családjával, és mivel szülei a Varázslény-Felügyeleti Főosztály Bestia tagozatán dolgoznak, így nem egyszer látott már közelről olyan lényeket, amiket sokan csak a könyvekben tudnak/akarnak szemügyre venni. *** Nem szívleli túlságosan a nevét, így mindenki csak Megnek szólítja. *** Nem kifejezetten szereti az édességet, kivéve egyetlen darabot. A nyaláspálca az egyetlen dolog, amiért hajlandó betenni a lábát egy édességboltba. *** Specialitásai közé tartoznak a nonverbális varázslatok, ezek végre igazán nagy kihívást jelentenek számára.

Engedélyezve: 2013. 02. 18.

Módosítva: 2013. 02. 18. 20:16:54
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).