Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sawamura Emiko
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Aranyos és bájos teremtés, tényleg szép mert törődik is külsejével. Igyekszik mindig csinos lenni, olyan ruhákat hordani, amik kiemelik alakját. Nem dúskeblű, nincs nagy kerek feneke, se elég formás ahhoz, hogy arányait egy pasi vonzónak találja, mert a közismert „homokóra” alakja megvan. Ezért diétázik folyton… már amíg megtehette. Szereti a szolid, visszafogott kiegészítőket. Hosszú gesztenyebarna haja természetes színű, fazonja szép hullámos, bár a rövidebb tincseket hajlamos kivasalni és a végüket beszárítani, mégis ha csak vizes hajjal feküdne le, reggelre olyan lenne mintha becsavarta volna az éjszaka. Szemei nagy, érzékeny barna szemek, bár már feketének is lehetne mondani, olyan sötétek. Arca mindig sima, ápolt, és csak természetes sminkeket használ, tehát főként a szemét emeli ki, és ajakbalzsamot használ. Nem tartja magát csúnyának, de úgy érzi nagyon sok tőle szebb lány is van ezért Ő átlagos.

Jellem: Mára elég érdekes jelleme lett szegény Emikonak. Fitala volt, bolond, ő is tudja, de ezen már nem tud tenni és most csak kesereg. Nagyon szerelmes volt, körülbelül egy fél évig járt egy fiúval akiért sok mindent feladott volna, ha kérte volna akár meg is szökik vele. Akkor volt a legkivirágzottabb és boldogabb, abban a korszakában, ezt barátai is tudták és látták. Viszont alig pár hete történt, hogy végre engedett a fiú csábításának, és lefeküdt vele, viszont az elvakultság és csepp tudatlanságnak „hála” mindent ráhagyott a fiúra és teherbe esett tőle. Amikor a srácot felkereste volna, hogy együtt találjanak ki valami megoldást erre, már sehol nem érte el. Jött egy hát keserű időszak, amikor először mindent csak a barátainak mondott el, ők támogatták, de hajtották arra, hogy mindenképp beszéljen a szüleivel és ez meg is lett. Kapott a fejére, de igazán megnyugodott, mert a szülei ez után mellette álltak, viszont közölték, nem vetetheti el, meg kell tanulnia felelősséget vállalnia a tetteiért. Azóta Emi már három hetes terhes, még semmi nem látszik rajta, viszont barátai segítségével elkezdte lelki felépülését, eljár velük szórakozni, de csak sima üdítőt iszik, ugyan úgy kedves, aranyos, csak kicsit megtört, még megfájdítja szívét ha másokat lát együtt, de erős és társaságban bírja a terhelést, már csak otthon sír egyedül a szobában.

Élettörténet: Felső középosztályú családból származik, és elsőszülött gyermek. Utána szülei sokáig nem vállaltak újabb gyereket, így a szomszédok gyerekeivel kellett jól kijönnie, ha játszótársat akart. Ez meg is volt, ő volt a környék széplánya. Általános iskolában már átlagosnak számított de nem bánta, lassacskán új barátokra tett szert. Amikor alsó középiskolába járt, édesanyja ismét szült, és ikreket hozott a világra, egy fiút és egy lányt. A lurkó kistesók azóta már négy évesek, sokat tanult Emi a picik neveléséről, így attól nem fél, hogy ez nem menne neki majd a későbbiekben. Testvéreit nagyon szereti, szeret velük játszani, mert mindig felszabadul a közelükben. Amióta megtörtént vele ez a „baleset” azóta is velük tölt több időt otthon, de igyekszik korosztályának baráti körében is lenni és jól érezni magát, mert tudja csak így lehet ismét hasonló jelleme, mint régen volt. Ezt bár senkinek nem mondja, de úgy érzi többé nem fog rátalálni a boldogság, hisz ki akarna egy olyan lányt aki hamarosan anya lesz?

Hobby: Séta, kistesóival játszani, macskájával üldögélni az ablakban, internet, baráti társasággal eljárni, olvasás, varrogatás, rajzolás, sütés-főzés.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Voltak álmai, vágyai, de úgy érzi minden romba dőlt, pedig nem kellene ennyire pesszimistának lennie. Számára már minden vágyálom egy tündérmese, amikben ilyen korban már nem hisz. Egy férfi az életében aki szerető és gondoskodó, egy jó állás ahol akár a karrierista életet is kipróbálhatná. Ez mind számára lehetetlen, mert nincs olyan kedves épeszű fiú vagy férfi aki egy terhes tinit szeretne, és ha létezne is, ő már nem érdemli meg ha ennyire együgyű és bolond volt akkor. Dolgozni a baba mellett nem fog tudni így jó ideig ez sem lehetséges számára. Egyedül családjára és barátaira támaszkodhat, legalábbis így véli. Barátainak hála már képes ismét mosolyogni főleg vicceken, hajlandó új emberekkel megismerkedni – akiknek persze ezt a „nyílt titkot” nem árulja el ha új ismerős – és igyekszik teljes életet élni, szórakozni. Ugyan úgy tud fiúkkal mint lányokkal beszélgetni, nem az a szégyenlősebb fajta de visszafogott. *** Foglalt.

Engedélyezve: 2013. 02. 10.

Módosítva: 2018. 06. 20. 22:33:47
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).