Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Peter Cobbald (kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Meera

Kor: 17

Külső leírás: Akinek a szeme megszokta már a varázsvilág csodáit, annak is meglepetést okoz a drága Pete hajszíne, amelyet saját maga varázsolt egy pálcaintéssel türkizkék színűvé. Többször is kapott már feddést érte, de kifejezetten élvezi, ahogy Frics arckifejezése elkékül, valahányszor meglátja. Szemei cinkos aranybarna színben ragyognak, magas termete miatt gyakran hajol le kisebb társaihoz, hogy hunyorogjon egy méretes vigyor kíséretében. Ez a mozdulat sokszor zavarba ejtő, de nem direkt csinálja, ha lehajol, akkor az azt jelenti, hogy érdeklődik a téma vagy épp a beszélő iránt, ilyenkor hümmög és bólogat. Még idősebb társai között is ritka, 192 centiméterével igazi férfinak látszik, aki viszont még kamasz gondolkodással jár-kel a folyosókon. Igazi sármőr, a saját házán kívül is akadnak rajongói, de persze nem sikoltoznak érte annyira, mint mondjuk Cedric Diggoryért vagy Lockhartért. Mindig fekete kötött pulcsiban és a házához igazodó sálban látni, legyen negyven fok vagy mínusz húsz. Folyton atrocitásba kerül a Roxfort gondnokával, Friccsel, aki szinte hasonló kategóriába sorolja a drága jó Petert, mint a Weasley ikreket, holott Peter nem dobál trágyagránátokat és ragaszt fel elsőéveseket a plafonra. A hajszín miatt pikkel rá, ez olyan nyilvánvaló tény, mint ahogy Perselus Pitonra ráférne már egy kiadós hajmosás.

Jellem: Laza, lusta, mint minden hatalmasra megnyúlt srác, kifejezetten élvezi, ha fetrenghet és semmittevéssel töltheti mindennapjait. Órákon általában figyel, de amint kinyújtja a lábait és hátradől, onnantól közvetlen az orra előtt, a saját asztalán folyhat a tanítás, akkor képtelen koncentrálni. Inkább vajsörözik, karácsonykor szerpentinnel tekeri körbe áldozatait, szinte állandóan eszik valamit, a zsebéből mindig a Mézesfalás termékei lógnak ki, egy igazi haspók. Ha kap valakitől édességet, azonnal betömi, de vannak vésztartalékai is, amelyeket az ágya alatt őriz egy méretes ládában, ami csak az ő pálcaintésére nyílik ki. Tipikusan az a srác, akit a lányok a hasánál fogva tudnak megfogni és megnyerni maguknak. Ezen kívül először mindig a lányok kezét szokta megbámulni, az ápolt kezek láttán mindjárt más szemmel néz, sőt, neveltetésének köszönhetően nem áll messze tőle a kézcsók, a meghajlás, hogy megtartja előtted az ajtót, felsegíti a kabátodat, mindezt olyan természetesen, hogy nem is tudod, hogy most akkor ess zavarba, vagy azért ess zavarba, mert zavarba estél. Elég ellentétes ez szertelen megjelenésével, az ingje állandóan kilóg, a nyakkendő szinte már-már nyakláncként fityeg a nyakában, annyira lazára köti. Imádja a Párbaj Klubbot, áldja az eget, hogy Lockhart után nem zárták be, ez az egyetlen a kaja gondolatán kívül, ami fel tudja villanyozni.

Élettörténet: A Cobbald fiúk közül a középső, a drága nagymama nevelte fel, aki jól kitanította arra, hogyan kell megadni a tiszteletet egy hölgynek, miképpen lehet teljesen természetesen kezelni azt, hogy kinyitom az ajtót akkor is, ha nem is ismerem az illetőt, ami ez az angolszász kultúrában meglehetősen ritka. A Roxfortban a Hugrabugba osztották be, szinte semmiféle közösségi munkát nem végez, se nem kviddicsezik, nem jár a Köpkő Klubba, nem érdeklik a bálok és a különböző rendezvények, a Párbaj Szakkör és a Roxmorts az egyetlen, amit látogat, de azt igen nagy svunggal. Pálcája suhogós tölgyfa, kellően ruganyos, sárkányszívizomhúrral. Mindig is akart élőben látni egy sárkányt, a Trimágus Tusán szinte olvadozva figyelte az állatokat. Ha ki lehet ilyet jelenteni, a Legendás Állatok Gondozása óra az egyik kedvence, de mivel mindig az okoskodó Hollóhátasokkal van az óra, szinte sosem jut idő gyakorlati dolgokra, Hagrid pedig elvörösödve a szakálla alatt próbál válaszolgatni a kérdésekre, amiknek a felét nem érti. A Mézesfalás a mindene, a Három Seprűből pedig előszeretettel hozza haza a palackokat, amiből a vajsört iszogatják esténként. Szobatársaival kártyáznak, Mindenízű Drazsét rágcsálnak, éjjel-nappal röhögnek, a tanulás az utolsó dolog, ami érdekli őket. De mivel a nagymami fülön csípi pár Rivallóban drága unokáját, így vizsgaidőszakban szinte halottként, karikás szemekkel görnyed a könyvek fölött a könyvtárban, ahonnan már Madam Cvikker többször is kiküldte, kóros nyáladzásért. A gondnok listára vette, így botcsinálta ürügyekkel büntetőmunkára ítéli, elég gyakran, főleg ha Peter épp az alvás utáni bamba dülöngélésben szenved és nincs ereje ellenkezni.

Hobby: párbaj, étel-ital-édesség szerelmi háromszög, alvás, vajsör, szobatársak, lassan már Frics is hobbynak minősül

Foglalkozás: hetedikes a Roxfortban

Extrák: A Mágiaügyi Minisztérium különleges varázslatok jegyzékében szerepel a neve. Na, nem azért, mert animágus vagy mert feltalált valami hű-de-varázslatosat. A patrónusa megdöbbentő módon egy dementor, maga sem tudja miért.**NEM yaoi, mert "úgy taknyán tenyeröllek, hogy elered az orrod vére"! >.<

Képinfo: bibbidy_boo ()

Engedélyezve: 2013. 02. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).