Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ureigoto Kaisen
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 33

Külső leírás: Magas és elég robosztus alakú férfi, tökéletesen kidolgozott izmokkal. Karakteres arca van, amit ezüstös haja még jobban kiemel. Éjfekete szemeiből mindig süt a gonoszság s gyakrabban a perverz gondolatok. Kedvencei a sötét és érzéki színek mint a bordó, fekete és esetleg sötét lila. Az ékszerek sem állnak tőle távol, van egy vastagabb ezüst nyaklánca, és szeret a csuklóján bőrszíjakat hordani. Mindig elegáns, s olykor divatos is a maga módján.

Jellem: A nap majdnem 24 órájában perverz gondolatok keringenek a fejében. Igazán szenvedélyes és érzéki, de csak egy fokig. Munkájában teljesen lojális és a számára kiszabott feladatot mindig igyekszik 100%-osan teljesíteni, még nem vallott kudarcot jók a szervezői képességei. Szinte minden éjjel más-más nő fordul meg ágyában, ritkán fordul elő, hogy valaki többször is, de nem lehetetlen. Megkapó külsejének hála elég könnyen fel tud szedni buja nőket. Az ágyban nagyon önző alak. Mindig a maga igazát akarja, ha valaki ellenkezni mer vele azt megöli vagy csak megkínozza, valamint önteltségéből eredően soha nem hagyja, hogy egy nő az ő kényeztetésétől elélvezzen, csak ő juthat el a csúcsra kontaktusokkal. Izgatni szokta a látvány is, amikor egy nő előtte elégíti ki magát. Olykor erőszakos, szereti a pajzán szavakat hangoztatni és hallani.

Élettörténet: Már óvodás korában is tudta, hogy mi lesz felnőtt korára a dolga. Anyját soha nem ismerte még képekről sem, de nem is érdekli, halottnak véli. Apját tiszteli azért ahogyan felnevelte, s bevezette őt az alvilági dolgokba. Szinte ősidők óta családjuk a yakuza vezéreket szolgálja precíz munkájukkal segítik őket és támogatják, ettől ő sem különbözik, nem is vágyik többre szereti ezt az életet. Főnökével jóban van, szinte barátinak mondható a kapcsolatuk, a szeretőiket is cserélgetik olykor. Felettesével egy helyen lakik, azaz egy palotának nevezhető villában, aminek egy szélső részlegét ő kapta meg, itt minden megtalálható ami egy átlagos gazdag lakásban.

Hobby: pajzán játékok, fegyverek, italozás.

Foglalkozás: Yakuza alvezér

Extrák: dohányzik. Szexben imádja az előjátékot, az a kedvenc része, amikor pattanásig feszülnek az idegek, imádja húzni az időt és a végtelenségig ingerelni.

Engedélyezve: 2009. 10. 24.

Módosítva: 2009. 10. 24. 21:40:25
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).